-1 januari

-1 januari staat ook wel bekend als Oudjaarsdag voor mensen die achteruit leven. Wie deze mensen zijn en hoe ze dit doen weet niemand, maar -1 januari is dus Oudjaarsdag voor hen. Vooruitlevende mensen kennen deze dag niet. Voor hen is het dan gewoon 1 januari. Of 31 december. Of 26 augustus. Of, wie weet, 41 februari. Niemand weet het.


Hier had dus een quote moeten komen te staan over -1 januari, maar niemand kent deze dag.
~ De schrijver van dit artikel over dit artikel.

Sneeuw die op -1 januari naar boven opdaalt


Hoe ik deze dag ken? Nou, gewoon.
~ De schrijver van dit artikel.


Hoe beleven achteruitlevende mensen -1 januari?Bewerken

AvondBewerken

Mensen die achteruit leven, beginnen de dag precies andersom dan normale mensen. Achteruitlevende mensen beginnen deze dag met onmeunig hard zuipen. Ze vieren tenslotte Omgekeerd Nieuwjaar. Denk ik. De jonge of hele oude achteruitlevenden beginnen deze dag met omgekeerd naar bed gaan. Achteruitlevende mensen noemen dit ook wel 'opstaan'. Maar de meeste mensen beginnen deze dag traditioneel met champagne uitspugen en vuurwerk opvangen. Dit doen zij vaak samen met familie of vrienden. Samen met hen stoppen ze daarna vorken in hun mond om lekker eten terug te leggen op hun bord. Wanneer zij bijvoorbeeld kip eten, plakken ze die weer aan elkaar om vervolgens in de oven te stoppen.

MiddagBewerken

De middag begint met het wegsturen van de gasten. Vaak brengt men de gasten hun jas, omhelst of kust ze en stuurt ze weg. Aangezien -1 januari geen officiële feestdag is, stappen de meeste achteruitlevende mannen daarna de auto in. Dan rijden zij achteruit naar hun werkplek om daar nog even wat werk te verwijderen. Veel vrouwen blijven thuis. Zij wachten tot de hierboven genoemde kip rauw is zodat ze deze uit de oven kunnen halen en in de marinade kunnen zetten. Zij gooien dan meestal ook nog, omdat er visite is geweest, stof op de vloer en meubels. Wanneer de vrouwen met dit karwei klaar zijn halen ze de marinade van de kip af en stoppen hem terug in de verpakking.

OchtendBewerken

De ochtend begint voor de vrouw met de vaat. De vrouw haalt de vaat uit de vaatwasser en zet de vieze borden op tafel. Dan arriveert de man vanuit zijn werk. Hij komt binnen, hangt zijn jas op de kapstok, zuigt zijn speeksel van de lippen van zijn vrouw en loopt achteruit naar de ontbijttafel. Daar gaat hij zitten samen met zijn vrouw. Samen halen zij hun brood uit hun mond en schrapen het beleg eraf. Het beleg doen zij netjes terug in de verpakking, waarna zij de verpakking dicht maken. Dan pakken zij een beker en spugen daar melk in. De vrouw zet daarna de schone vaat in de kastjes en de man pakt een natte handdoek en droogt deze aan zijn lijf. Vervolgens stapt de man onder de douche om zichzelf te drogen. Daarna trekt hij zijn pyjama aan, zuigt tandpasta uit de wastafel en poetst zijn tanden. Hij en zijn vrouw kussen elkaar goedemorgen met een gore meur uit hun mond en gaan slapen.


Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen.
~ Johan Cruijff.


Wat die quote hierboven met dit artikel te maken heeft? Niks.
~ De schrijver van dit artikel.


Feiten over -1 januariBewerken

  • Mensen die doodgaan op 1 januari en reïncarneren als achteruitlevende mens staan op uit de dood op -1 januari.
  • Mensen die geboren worden op -1 januari reïncarneren op 1 januari.
  • Aangezien mensen die achteruit leven feminisme steeds meer afzweren ontstaat er steeds meer een traditionele rolverdeling op -1 januari.
     
    De enige mens van wie bekend is dat hij misschien -1 januari heeft meegemaakt
  • Wij vooruitlevende mensen vinden dit een traditionele rolverdeling.
  • Voor achteruitlevende mensen is dit geen traditionele rolverdeling.