Albert II van België

Albert II was de koning van België, tot 2013 toen hij zij functie overdroeg aan Filip I. Er zijn veel theorieën over de reden waarom hij vroegtijdig aftrad, maar nader bekeken is Albert II in 1966 in het geniep lid geworden van de Vlaandistische organisatie de Vlaandisten. Het doel van deze organisatie was namelijk de totale vernietiging van Wallonië, ondanks dat Albert II geboren werd als de Prins van Luik. Op 14 januari 2008 bood Yves Leterme hem het ontslag van de regering aan, want hij was het helemaal zat. Albert II zat dronken in het café op het moment dat hij het sms'je kreeg. Hij had zelf geen beltegoed meer, dus vroeg hij Rita Verdonk om Yves even te sms'en dat hij geen ontslag kreeg. Ik ben toch zeker Sinterklaas niet! zei Albert daarna tegen Rita. Rita was echter haar mobieltje thuis vergeten en reed naar huis. Ze kreeg helaas panne onderweg. Op 26 maart 2013 wist Yves Leterme het voor elkaar te krijgen toch ontslagen te worden als premier en riep koning Albert II De Tweede Absolutistische Communistische Anti-Ploppistische Monarchie der Verenigd Vlaanderen uit. Zelf, zo moe als hij was, weigerde nog langer om koning te zijn en gaf de macht over aan zijn zoon Filips I, die voor de kant van Wallonië koos. Hierdoor bleek de TACAPMVV een Republiek te zijn en de naam niet meer te kloppen, waardoor een naamswijziging noodzakelijk bleek.

Albert II van België
AlbertII.jpg
Algemene informatie
Geboren 16 juni 1934
Geboorteplaats Brussel
Nationaliteit Belg Vlaming
Bekend vanwege Voormalig koning van België


Dat was een koning!
~ Kapitein Overduidelijk over Albert II

Die houdt zeker van Franse friet!
~ Spongebob maakt een grap over Albert II

Die is oud. Maar da's logisch.
~ Johan Cruijff over Albert II

Ja maar Albert...
~ Gert over Albert II

Ten eerste is't Albertó! En ten tweede is't Alberto II!
~ Albert II over Gert

LevensloopBewerken

Albert werd op 6 juni 1934 geboren in de oud-Belgische hoofdstad Brussel. Hij had echter geen gelukkige jeugd, wat er later voor heeft gezorgd dat hij regelmatig zijn ongeluk ging wegdrinken in een café. Zijn moeder en vader struikelden namelijk over zijn gouden speelgoedkoetsje wat boven aan de trap stond. Gelukkig vielen ze niet van de trap en konden ze Albert gewoon opvoeden. Albert heeft Prinsjesdag echter nooit bezocht.

Vanaf zijn tijd op de basisschool had Albert al een hekel aan Frans en stokbroden. In 1966 is hij bij de Vlaandisten gegaan, waar hij in 1980 een plan smeedde voor de totale vernietiging van Wallonië. Volgens plan zouden Albert en Gert stokbroden verbieden waardoor de Walloniërs niks meer te eten zouden hebben. Het plan mislukte echter omdat de Walloniërs een enorme vriezer met stokbrood hadden gebouwd waardoor ze nog 100 jaar te eten zouden hebben.

Auw! Dit stokbrood is hard!
~ Een Walloniër die was vergeten zijn stokbrood te ontdooien

De Walloniërs slaan terugBewerken

Na 18 jaar hun stokbroden te moeten ontdooien waren de Walloniërs het in 1998 toch wel een beetje zat. Daarom wilden ze de staat hervormen en Kabouter Plop aan de macht helpen. Toen Albert II het bericht ontving dat de Walloniërs Kabouter Plop aan de macht wilden hebben, was Albert net met Rita aan het zuipen in het café. Albert werd per direct naar Zottegem gevlogen, maar was te dronken om tegen te stemmen.

Plopperdeplop!
~ Kabouter Plop toen hij hoorde dat hij aan de macht kwam

Albert II en kabinet-Plop 1Bewerken

Het eerste wat Plop deed was het verbod op stokbroden opheffen. Dit leidde tot de eerste rel tussen Plop en Albert. Wat het nog lastiger maakte was de communicatie. Die was er niet. Kabouter Plop sprak alleen Plopsiaans en Frans en koning Albert II weigerde dat te spreken. Of hij was te dronken. En tolken waren er niet, want die waren in België nog niet uitgevonden. Op 13 december 2006 was er eindelijk een tolk uit Nederland gehaald die koning Albert kon verstaan en Frans kon. Als verzoening nodigde koning Albert kabouter Plop uit voor een dagje Bobbejaanland. Kabouter Plop weigerde naar Bobbejaanland te gaan en wilde alleen naar Walibi. Dat maakte Albert II boos en als wraak riep hij om 20u10 de Absolutistische Communistische Anti-Ploppistische Monarchie der Verenigd Vlaanderen op. Dit nieuws kwam echter niet goed aan in Vlaanderen en om 20u44 hield de Absolutistische Communistische Anti-Ploppistische Monarchie der Verenigd Vlaanderen op te bestaan en smolt weer samen met Wallonië.

Check my new shoes!
~ George Bush over de conflicten in België

Check de nieuwe schoenen van George Bush!
~ Marco van Basten over de conflicten in België

Boeiend.
~ Henk de Vries over de nieuwe schoenen van George Bush

De Tweede Absolutistische Communistische Anti-Ploppistische Monarchie der Verenigd VlaanderenBewerken

Vanaf 23 december 2013 werd kabouter Plop alleen nog maar in het Frans uitgezonden. Yves Leterme werd het op 26 maart 2013 zat dat hij niks meer van de afleveringen van kabouter Plop kon verstaan. Dus belde hij koning Albert II om hem het ontslag van de regering aan te bieden. Hij moest wel bellen, want Albert had geen beltegoed meer. Albert zat op dat moment net de zuipen in het café samen met Rita Verdonk. Rita was met het openbaar vervoer gekomen omdat haar auto niet wilde starten. Albert was dronken en zei door de telefoon de legendarische woorden de regering kan opbokken! Bij deze roep ik De Tweede Absolutistische Communistische Anti-Ploppistische Monarchie der Verenigd Vlaanderen uit! De reactie van Yves Leterme is niet bekend want meteen na het uitroepen van De Tweede Absolutistische Communistische Anti-Ploppistische Monarchie der Verenigd Vlaanderen proostte koning Albert II samen met Rita Verdonk op zijn nieuwe land en werd hij dronken. Hij werd echter zódanig dronken dat hij zonder dat hij het doorhad de macht aan zijn zoon Filip gaf en die de kant van Wallonië koos. Dit had tot gevolg dat de Tweede Absolutistische Communistische Anti-Ploppistische Monarchie der Verenigd Vlaanderen de Tweede Absolutistische Communistische Anti-Ploppistische Republiek der Verenigd Vlaanderen werd en Filip voortaan als Filips I door het leven ging. Vlaanderen ging verder onder de leiding van Bart De Wever die inmiddels een staatsgreep had gepleegd met de andere Vlaandisten.

Zo maak je nog eens wat mee!
~ Rita Verdonk over het uitroepen van De Tweede Absolutistische Communistische Anti-Ploppistische Monarchie der Verenigd Vlaanderen

Wat hebben wij gezopen die avond!
~ Koning Albert over de avond van het uitroepen van De Tweede Absolutistische Communistische Anti-Ploppistische Monarchie der Verenigd Vlaanderen

}