Hoofdmenu openen

Oncyclopedia β

Kwakende pagina!
Badeend2.GIF

Deze pagina bestaat voor 3% uit gemodificeerde eend. Wees daarom voorzichtig met wat U loost in het bloemenperkje van uw buurvrouw!

Ik weet het zeker, hij had er ook een!
~ Kip over Jezus.

De badeend (spetterus spatterus lekkerus in het waterus), is een superieur wezen. Om zichzelf te beschermen tegen de inferieuren bekend als "Humanen" doet het zich alleen maar voor als wezenloos voorwerp. Het wezen wordt vaak aangetroffen op gevaarlijke plaatsen, zoals het "Bad".

Inhoud

Soorten badeendenBewerken

 
Een gele badeend

Er zijn meerdere soorten badeenden. Hier de drie bekendste soorten onder de badeenden:

  • De gele 'naturel' badeend.
  • De liefdesbadeend.
  • De 'glow in the duck' badeend. (Ook bekend onder 'glow in the dark' badeend)

Elk van deze eenden bezit zijn eigen speciale verborgen krachten, sommige ervan zijn dodelijk voor humanen.

De gele 'naturel' badeendBewerken

De gele 'naturel' badeend heeft de kracht om ongelooflijke dingen te bedenken om er daarna helemaal niets mee te doen.
Deze kracht staat bij de humanen beter bekend als luiheid, maar in het badeendenuniversum is het een groots onderdeel van de tactiek van de badeenden!

 
Een liefdes badeend

De liefdesbadeendBewerken

De liefdesbadeend heeft de kracht om leuke hartjes op haar buik te hebben en erg schattig te zijn. Deze krachten zijn vreselijk sterk als je weet hoe je ze moet gebruiken. En de liefdesbadeend weet hoe!

Pas dus op voor de krachten van deze soort.

De 'glow in the duck' badeendBewerken

 
'Glow in the duck' badeend

De 'glow in the duck' badeend bezit de kracht om te kunnen gloeien in het donker. En, hoewel je het niet zou verwachten, staat het sinds korgt bekend als een dwaallicht(wandelundus bureaulichtus)

Deze badeend komt voornamelijk voor in de kleur groen, maar sommige mensen hebben hem gespot in de kleuren blauw, rood en zelfs pimpelpaars met een gestreept onderlichaam!

ZeepeendenBewerken

De zeepeend(wannabus spetterus spaterus lekkerus in het waterus), ook wel bekend als de 'wannabe' badeend is een soort eend, die de geperfectioneerde glorieuze levensstijl van de badeend probeert na te bootsen. Hoewel men buiten het water men geen verschil ziet, transformeert de zeepeend in het water al snel in een grote hoop bellen. Meestal ruiken ze wel iets lekkerder dandere soorten badeenden, die hun geur alleen voor elkaar prijsgeven.

BadeendenbestuurBewerken

Het bestuur van het badeendenras is tot op heden onbekend voor de humanen.
Er zijn echter wel theorieën over een 'Leider' of meerdere 'Bestuursleden'. Een groot deel van de humanen verwacht dat deze 'Leider' niemand minder is dan Donald Duck!

Zie ookBewerken