Black metal

Black Metal tijdens de zwangerschap is slecht voor uw baby


Black metal wordt gemaakt door black metal bands.
~ Kapitein Overduidelijk over black metal.

Black metal is een muziekvorm, voornamelijk afkomstig uit Noorwegen en Zweden. Het voornaamste doel van Black metal is om iedereen doof te maken en met vreselijk harde muziek de beschaafde wereld weg te vagen zodat Satan en zijn trawanten de aarde kunnen overnemen.

AanhangersBewerken

Black metal is inmiddels een cultus geworden met aanhangers over de hele wereld. Cultleden worden Metal Heads genoemd. Het staat vast dat deze mensen niet vrijwillig lid zijn geworden, aangezien geen normaal mens deze muziek kan aanhoren zonder dat zijn hoofd ontploft. Metal Heads zijn ooit ontvoerd door buitenaardsen die de slaven van Satan zijn. Ze krijgen een transformerchip geïmplanteerd die ervoor zorgt dat de Black Metal eigenlijk als hele mooie en rustige muziek klinkt. Zodra deze chip is geïmplanteerd is er geen redden meer aan en doe je deze personen eigenlijk het grootste plezier door ze uit hun lijden te verlossen.

Deze ongelukkige ziel gaat dan naar de hel aangezien God geen mensen wil die zijn geïnfecteerd door Satans handlangers. Er zijn enkele fasen waar net geïmplanteerde mensen doorheen moeten voordat ze volwaardige Metal Heads zijn.

  • Fase 1 Ze worden luier dan normaal en krijgen een blekere huid. Ze komen minder vaak buiten en krijgen een hekel aan sporten. Ze beginnen met roken en naar de minder harde vormen van metal te luisteren, ook trekken ze zwarte kleren aan om niet op te vallen in het donker.
  • Fase 2 In deze fase laat de Metal Head zijn haar langer groeien en begint naar de zwaardere metalvormen te luisteren. Ze beginnen ook met zoeken naar andere Metal Heads om instructies te krijgen van Satan.
  • Fase 3 De Metal Head begint nu met het luisteren van Black metal en gaat naar zogenaamde concerten. Deze concerten bevatten instructies met plannen om de wereld te veranderen in een pot gel. Ook hangen de metal head kettingen aan zijn broek en koopt shirts die speciaal voor hen zijn gemaakt in de grote drukkerij van de hel, het ontwerp komt regelrecht van Satan. Een enkele Metal Head verzet zich in dit stadium nog steeds tegen de chip en probeert hulp te krijgen door in zijn polsen te snijden.
  • Fase 4 De chip begint nu met het veranderen van het DNA van de Metal Heads. Ze muteren en krijgen rode ogen, een melkkleurige huid en het wordt zelfs gezegd dat er bij een enkeling horens gaan groeien. In dit stadium worden ze als volwaardige Metal Heads beschouwd, ze mogen zichzelf nu met recht kvlt en tr00 noemen.

Het duurt ongeveer tussen de 8 en 36 maanden om tot fase 3 te komen. Fase 4 is moeilijker te bereiken, door een productie fout in de chip of omdat degene die fase 4 bereiken de nieuwe bovenlaag voor de nieuwe maatschappij worden. De enkelen die fase 4 hebben bereikt zitten momenteel in een geheim onderzoekslab op Mars.

De bandsBewerken

De bands die oorspronkelijk zijn begonnen met het maken van Black Metal zijn dezelfde serieuze die mensen omzetten in Metal Heads, maar in vermomming. Om die reden zien ze er ook zo krachtig uit. Ze streven naar agressie en haat van de mensheid. De nieuwe lichting Black Metal bands zijn samengesteld uit een zanger, een bassist, een of twee gitaristen en een drummer. De regel geldt in het algemeen dat wie black metal wil spelen, een strafblad moet hebben. hoe erger het misdrijf, des te hoger de rang in de black metal scene. Moord en verkrachting staan op nummer een, gevolgd door brandstichting en marteling.

TegenmaatregelenBewerken

Er zijn enkele tegenmaatregelen te nemen tegen een ontvoering door buitenaardsen. Men dient met wijwater een cirkel om iemands bed te trekken zodat de buitenaardsen er niet bij kunnen (het zijn nog steeds Satans slaafjes). Veel mensen denken dat knoflook en een kruis werken maar dat is niet zo. Dat trekt ze in feite alleen maar aan.

De overheid probeert je ook te beschermen tegen deze plaag. Waar dacht jij dan waar al dat belastinggeld naartoe gaat. Alle landen ter wereld hebben dit probleem (Black metal, niet het belastinggeld) onderkend en hebben daarom een onderzoekscentrum gemaakt op Mars. Deze basis ligt echter onder constante aanval van de Satan en zijn hulpjes omdat hij zijn fase 4 metal heads terug wil. De basis is inmiddels al 5 keer aangevallen waarvan er 4 alles vernietigend waren. De basis is 4 keer weder opgebouwd. Inmiddels is het een stuk moeilijker geworden om aan personeel te komen dus de Amerikaanse regering is van plan om het hele project te privatiseren. Of dit helpt is nog maar de vraag.

Zie ookBewerken