Dat denk jij!

A ring-ding-ding-din!

Waarschuwing:

Dit artikel is irritant en

kan irritatie veroorzaken.

Vlucht nu het nog kan!!


Irritatie.jpg
Dit is precies zo'n man die alleen maar zinnige en oprecht ware dingen zegt.

"Dat denk jij!" is een zin die bestaat uit: 7 medeklinkers waarvan één hoofdletter, 3 klinkers, 3 woorden en 1 leesteken.
~ Kapitein Overduidelijk over Dat denk jij!

Dat denk jij!
~ Poetin aan Bush over dat Bush denkt dat hij de macht heeft

Dat denk jij!
~ God over dat je naar de hemel gaat als je goed geleefd hebt

De zin "dat denk jij" is een zin die wordt gebruikt door de meesterirriteerders. Deze irritatie komt hoofdzakelijk tot stand door de zin herhaaldelijk te gebruiken nadat je prooi iets (zinnigs) heeft gezegd.


GebruikenBewerken

Aangezien voor het gebruik van de zin veel haat ervaring nodig is, geven wij hier een aantal voorbeelden:

  • "Yes! We zijn vrij van school!" "Dat denk jij..."
  • "Vandaag ben ik jarig!" "Dat denk jij..."
  • "Ik heb gister gewonnen met ping-pong!" "Dat denk jij..."
  • "Gisteren at ik spaghetti." "Dat denk jij..."
  • "Dit is echt niet leuk meer." "Dat denk jij..."
  • "Mijn moeder is Alie Snuisman." "Dat denk jij..."
  • "Ik denk, dus ik ben." "Dat denk jij..."

Als uw slachtoffer na een aantal keren "Kom op.. Het is echt niet leuk meer.." of iets dergelijks roept moet je gewoon doorgaan!!

"Dat denk jij!" in de geschiedenisBewerken

De oudste vermelding is in de Bijbel, in Genesis, waarin God over de wereld uitkijkt en mompelt: 'ik heb een volmaakte wereld geschapen', waarna een worm in een appel zegt: "Dat denkt gij!".

Na de 2e wereldoorlog werd er in een ruzie om koude appeltaart, die ook wel de koude shocklog wordt genoemd opnieuw geïrriteerd. Toen Amerika begon met de Sovjet-Unie te dissen, sprak hij tegen alle burgers: "Wij zijn de enigen met de kennis van Kernwapens!" Toen werd er een rode hamer en sikkel naar de president gegooid en hoorde je ergens in de menigte: "Dat denk jij!"

De DoodBewerken

Niet te geloven, maar er zijn mensen dood gegaan aan "Dat denk jij..." Een Rus, отражающие смешение разных диалектов genaamd, ging eens bij zijn moeder op bezoek. Toen hij daar aankwam, zei de moeder:'Ik ben niet alleen je moeder, maar ook je oma! Je oma ja!' toen отражающие dit hoorde, dacht hij, "dat denk jij". Hij liet DNA onderzoek doen en hieruit bleek dat het ook nog klopte. Toen hij de uitslag hoorde, en de dokter vertelden dat hij een gewoon leven kon leiden, dacht hij:"Dat denk jij" Hierna schoot hij zichzelf door het hoofd, en was het einde verhaal voor отражающие. Op zijn grafsteen staat gebeiteld:'Hij is dood, maar dat denk jij!'

Zie ookBewerken