Diederik Stapel

Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !
Diederik Stapel in actie. Of juist niet. Wie zal het zeggen?

Diederik Stapel (Ugstgäst, 19 oktober 1976) was een hoogleraar in Tilburg die een grote bijdrage heeft geleverd aan de wetenschap van de sociale psychologie. Zo heeft hij wetenschappelijke ontdekkingen gedaan die geleid hebben tot nieuwe en baanbrekende ontdekkingen in de sociale psychologie. Later is hij door de media erin geluisd waardoor nu een reputatie van hem heerst als iemand die fraude pleegt.

BiografieBewerken

Stapel haalde zijn VWO-diploma aan het Rijnlands college Ugstgäst. Hij moest voor zijn diploma weer terug naar Ugstgäst, maar toen was het toch echt gebeurd. Hij studeerde later cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam in de psychologie en communicatiewetenschap. Na talloze prijzen werd hij hoogleraar en decaan aan de universiteit Tilburg. Philip Eijlander (ook wel ei-hoofd genoemd) begon met het vermoeden van frauduleuze handelingen naar de rector magnificus van de universiteit Tilburg te stappen, omdat hij jaloers was op Stapel en hem ten val wou brengen, wat aardig slaagde. Volgens commissies in Groningen, Amsterdam en Tilburg die zijn fraude onderzochten, zou dit een grote schade zijn geweest aan de sociale psychologie. Het staat in ieder geval vast dat deze commissies gefinancierd werden door het Instituut van Materialisme tegen de Psychologie, een instelling die de psychologie ten onder wil brengen en een puur materialisme wil vertegenwoordigen, onder andere door te beweren dat psychologie niet bestaat en dat niemand een ziel heeft[1].

De media hebben er later grote aandacht aan geschonken en zijn, hoe verschrikkelijk het ook klinkt, volledig meegegaan met de commissies die bepaalde belangen vertegenwoordigen omdat ze daar geld van kregen. Stapel is tot een zondebok gemaakt en door iedereen misbruikt, terwijl zijn eerdere aanstellingen als hoogleraar meer zeggen over anderen dan over hem. In werkelijkheid heeft Stapel al talloze keren laten zien dat er andere hoogleraren zijn geweest die fraude pleegden, maar die nooit aangepakt zijn. Nu zijn er bepaalde belangen geweest die voorop een rol speelden om Stapel in een kwaad daglicht te stellen, terwijl het de vraag is hoe iemand van de KNAW lid kan zijn geweest en zelfs artikelen in het meest gerenommeerde wetenschappelijke blad Nature kan publiceren, als het een ordinaire fraudeur is. Hieruit blijkt des te meer dat dit zaakje stinkt en dat Stapel er door zijn ex-collega's in werkelijkheid is ingeluisd om hun belangen te dienen, en omdat hij bepaalde geheimen wou onthullen.

In 55 artikelen zou sprake zijn geweest van frauduleus onderzoek. Laat dit nu nét een getal zijn van de Illuminati, een esoterisch getal wat het symbool "ten val brengen" vertegenwoordigt: dit getal is dus niet toevallig uitgekozen.

Stapels onderzoek naar de psychologie van de overheid en daarmee de waarheidBewerkenStapel wou artikelen publiceren over hersenspoeling en hoe het volk beïnvloed wordt door de overheid. Toen een aantal van zijn collega's hiervan op de hoogte raakten ontstonden er discussies en zelfs speciale conventies op de universiteiten waar Stapel werkte, en die Stapel zelf niet mocht bijwonen. Uiteindelijk besloten ze dat Stapel op de een of andere manier tegengehouden moest worden, omdat iedereen moest blijven geloven dat de Illuminati een achterlijk idee is van idioten. Het is ze uiteindelijk door middel van de media (die door vrijmetselaars worden beheerst) gelukt om Stapel te stoppen.

Vleeseters zijn aso's en daar is nu bewijs voorBewerken

 
Indien u denkt dat hier niks te zien is, dan bent u waarschijnlijk beïnvloed door de media. Indien u denkt dat hier wél iets te zien is, dan bent u een artiest, of hoort u in een gespecialiseerde instelling thuis, hoewel het één het ander absoluut niet uitsluit.

Één van de onderzoeken van Diederik Stapel was het onderzoek naar vleeseters. Hij slaagde erin om overtuigend te bewijzen dat mensen die vlees eten asocialer zijn dan anderen, maar dit werd weggehoond door veel mensen na media-aandacht, omdat wat de media zeggen altijd klopt. Het is nu nog steeds een standaard denkbeeld dat vleeseter zijn van iemand geen aso maakt, terwijl we het verschijnsel dagelijks om ons heen kunnen waarnemen. Kent u dan ook niet die boer die alleen vlees eet en u uitscheldt, of die lapzwans van verderop die alleen biefstuk haalt en de meest vervelende opmerkingen maakt? Er is genoeg bewijs voor, maar er hebben belangrijke belangen gespeeld van de multiculti-partijen en het verderfelijke politiek Links om dit in de doofpot te stoppen. De reden is dat als mensen erachter zouden komen dat vleeseters aso's zijn, ze misschien verder zouden gaan denken, en ook door kunnen krijgen dat het een feit is dat veel Marokkaanse jongeren aso's zijn die voor 60% in aanraking komen met Justitie. Door echter alleen de PVV dit te laten zeggen, denkt iedereen dat het een dom idee is, waardoor Politiek Links zijn invloed kan blijven uitoefenen op het politiek spectrum via beïnvloeding van de media. Het hele gebeuren was dan ook een vooropgezet plan van Politiek Links om Stapel ten val te brengen. Hiervoor zijn bewijzen te vinden mits een vorsend oog te werpen op de financiering van de commissies die Stapel afgezet hebben.

Een taakstrafje dankzij de IlluminatiBewerken

Diederik kreeg uiteindelijk een taakstraf, die hij moest uitvoeren via een schikking. Wat niet in de media terug is gekomen, is de manier waarop de rechters, die behoren tot het netwerk van de Illuminati, dit in praktijk brachten: Diederik Stapel moest meedoen aan een ritueel van de Illuminati, waarbij hij de rechters seksueel moest bevredigen, om minder straf te krijgen. Uiteindelijk kreeg Stapel dan ook een taakstrafje en hoefde hij alleen nog geld te betalen.

Zijn theatershowBewerken

Stapel kreeg ook zijn eigen theatershow. De reden dat Stapel deze theatershow houdt is omdat hij geheime signalen wil doorgeven via bepaalde stukken en teksten in deze theatershow, zodat het publiek duidelijk gemaakt kan worden dat hier sprake is van een complot van de overheid.

Hij doet dit samen met Dautzenberg, en deze keuze berust niet op toeval: er zit namelijk een onbewuste boodschap in. Zo lijkt de naam Dautzenberg op Bilderberg[2], wat duidelijk maakt dat Dautzenberg samenwerkt met de topleden van de Illuminati om de theatervoorstelling te saboteren. De titel van hun theatervoorstelling wordt "De Fictiefabriek" , waarmee ze duidelijk willen maken hoeveel fictie er door de overheid verspreidt wordt. De voorstelling wordt toegestaan door de overheid omdat Dautzenberg hier en daar wat leugens en non-fictie erin zal stoppen.

De voorstelling zal gaan over twee mannen, een verlegen arbeiderszoon en een voormalige "corpsbal", die er allebei langzaamaan achter komen dat de Illuminati zowel achter het kapitalisme als het communisme zitten, en dat ze het niet redden zonder illusies over hoe het ideale bestaan zou zijn zónder de Illuminati.

Gedegradeerd tot coach en adviseurBewerken

De Illuminati hebben het uiteindelijk voor elkaar gekregen dat Stapel zo als een leugenaar is neergezet, en nu alleen nog als coach en adviseur kan werken. Hij heeft zich daarvoor ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
29 juli 2013
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.NotenbalkBewerken

  1. Deze feiten zijn niet aan het licht gekomen in de media, wat meteen ook deze voetnoot overbodig maakt, terwijl u dacht hier een referentie naar die media te vinden. Volgende keer beter.
  2. Voor wie niet te nauw kijkt, tenminste, maar de kunst bij het ontrafelen van complotten, is het op de juiste manier bekijken van het bewijsmateriaal.