Dit artikel

Een artikel dat LIEGT, omdat fout niet goed kan zijn.
Kat die 'Dit artikel' aan het zoeken is.

Bedankt dat u heeft gezocht op 'Dit artikel', anderzijds heeft u 'Dit artikel' gevonden, dat betekent dat u een artikel gevonden heeft. Dit artikel verwijst naar zichzelf via zijn naam, tevens door het aanwijzend voornaamwoord dit, verwijst dit artikel weer naar het artikel in dit artikel. Er is geen aanwijzend voornaamwoord voor het aanwijzend voornaamwoord 'dit' in dit artikel, daarvoor moet u zoeken op 'Deze dit artikel'. Het bestaan van deze zoekterm is een propositie.


De ontwikkeling van Dit artikelBewerken

 
Nietzsche in gesprek met Oscar Wilde over dit artikel en boos. Nietzsche zegt: 'Oscar, bist du Ernst? Das kann man doch nicht schreiben, Artikeln sind Scheisse, vor allem diese Artikel. SCHEISSE SCHREIBER! ICH HASSE DIR, warum setzt du MIR in diesem Scheisse Artikel?'


Bestand:220px-Oscar Wilde.jpeg
Oscar Wilde antwoordt verbaasd op Nietzsche in Engelsduits: 'Nein, I am nicht Ernst. I am Oscar.'

In de geschiedenis van een wereld, is verschillende malen een poging gedaan om dit artikel te schrijven. Toch hebben verschillende schrijvers, omdat het post-modernisme nog niet bestond, geen resultaat gekregen met pogingen hiertoe. Pas met het ontstaan van het post-modernisme, dat eigenlijk niet bestond, omdat we nu in het moderne leven, dus post-modernisten eigenlijk al in de toekomst leven, is dit mogelijk geworden. Hoewel dit ook een propositie is omdat het post-modern is.

Pogingen van beroemde schrijfsters om 'Dit artikel' te schrijvenBewerken

Toen Oscar Wilde (1854-1900) in 1864 begon met het schrijven van dit artikel, had hij daar moeite mee. Oscar Wilde kwam inspiratie tekort en vroeg aan zijn tijdgenoot Nietzsche (1844-1900) of hij enig idee had hoe je dit artikel moest schrijven. Nietzsche reageerde nogal pessimistisch en dacht dat 'dit artikel' toch nooit geschreven kon worden door het verderfelijke christendom. (Anderszins had hij gewoon een hekel aan artikelen, wat in documentatie over het gesprek blijkt.) Binnen een zeldzame christelijke stroming wordt namelijk verboden om 'dit artikel' te schrijven door een Bijbelregel die de stroming zelf in de Bijbel geschreven heeft. Toen deze zeldzame christelijke stroming heel populair werd, werd 'dit artikel' nooit meer geschreven. Tegenwoordig wordt 'Dit artikel' wel geschreven, in feite is het al geschreven op een bepaalde manier, want dat lees jij op dit moment. Helaas is er nog nooit iemand op het idee gekomen om 'dat artikel' te schrijven, niemand weet waar dit aan ligt. Wellicht is een van de oorzaken dat 'dat artikel' niet te vinden is, omdat het te ver weg is.
Niet alleen Oscar Wilde en Friedrich Nietzsche hebben nagedacht over het schrijven van 'Dit artikel', Shakespeare kon geen esthetiek vinden toen hij probeerde 'Dit artikel' te schrijven, zelfs voor Rousseau was 'Dit artikel' te revolutionair en tenslotte werd het aan Aleksander Solsjenitsyn verboden, omdat hij in een Goelag Archipel terecht zou komen als hij over 'Dit artikel' zou schrijven.

Nietzsche in 'Dit artikel'Bewerken

Nietzsche heeft 'dit artikel' niet geschreven, maar hij is wel duidelijk terug te zien in 'dit artikel'. Dit komt onder andere door de grootte van Nietzsche in 'dit artikel'. Ook is de grote mond die Nietzsche op zet tegen de schrijver niet onduidelijk in 'dit artikel', laat staan zijn grote snor. (Zowel letterlijk als figuurlijk.) Volgens Nietzsche is dit een schijtartikel.

Nederlandse schrijversBewerken

Harry Mulisch is een bekende 20ste eeuwse Nederlands schrijver. Ondanks zijn meesterwerk 'De aanslag' is het hem nooit gelukt om 'dit artikel' te schrijven. Dit kwam omdat hij zo goed was dat het niet meer nodig was om het te schrijven.

Arnon Grunberg heeft niks te zeggen over dit artikel. Niets te schrijven ook trouwens.

Gerrit Komrij had er ook moeite mee om 'Dit artikel' te schrijven, omdat hij er te kritisch en sarcastisch over was, daardoor is hij er ook nooit aan begonnen.

Einstein over Dit artikel:Bewerken

 

Artikel over dit ArtikelBewerken

Op de pagina artikel van Oncyclopedia staat dat dit artikel niet bestaat. Waarschijnlijk staat dat op deze pagina omdat artikel jaloers op 'dit artikel' is, dus ontkent deze pagina het bestaan van deze pagina. Dit artikel ontkent zijn eigen bestaan niet, wat goed is, omdat dit artikel daardoor niet aan een minderwaardigheidscomplex lijdt.

Dit artikel over ArtikelBewerken

Geen mening.

Dit artikel in andere talen:Bewerken

Duits:
Nicht zu bekommen.

Frans:
Il n'y a plus en français.

Pools:
Co? Kosiarka?

Dit artikel over zijn aanwijzend voornaamwoordBewerken

Dit artikel heeft een hekel aan 'dit', omdat 'dit' geen 'dat' kan zijn. Een artikel heeft over het algemeen een grote voorkeur voor 'dat' omdat 'dat' naar iets anders verwijst, wat artikelen ook doen. Het woord 'dit' doet dat niet, dat vinden artikelen irritant, en daarom vindt dit artikel 'dat' ook irritant.