Hoofdmenu openen

Oncyclopedia β

Een duivels wezen is een levend (of halfdood) wezen dat zich kenmerkt door het satanisch zijn. Meestal leeft het in groepen.

Inhoud

De meester: SatanBewerken

De heer en meester van alle duivelse wezens is natuurlijk: Satan. Satan, ook wel De Duivel, lucifer, heer des duister genoemd, is de baas aller duivelse wezens. Wat hij hen oplegt zijn zij genoodzaakt te doen. Zo gebruikt hij een zeker George W. Bush, in de duivel zijn omgeving beter bekend als: slaaf #73258, om de gehele wereld zijn wil op te leggen. Dit lukt echter niet vanwege veel kritiek over het Irak-beleid (volgens Satans eigen zeggen is dit niet zijn idee geweest). De troepenmacht van Satan zelf bestaat uit alle ondoden en verschrikkelijke wezens der aarde. Ik doel natuurlijk op de Hippies en dolfijnen. Tot op heden zijn zij er echter nog niet in geslaagd de rest van de wereld voor Satan te laten buigen.


Voorbeelden van Duivelse wezens:Bewerken

 
De Paashaas is net als de Kerstman een grote kindervriend

Tegengestelden van Duivelse wezens zijn:Bewerken

Gerur!
~ Koda Kumi over Het feit dat Die vuile nazi op de lijst staat

Duivelse CultBewerken

Het gebeurt regelmatig dat een groep duivelse wezens bijeen komt om in een groepje de wil van de duivel aan mensen op te dringen. Dat heet dan een duivelse Cult, enkele voorbeelden van duivelse cults zijn:

Verweer tegen duivelse wezensBewerken

Duivelse wezens zijn eng en vervelend. Maar gelukkig hoeft u zich niet aan ze over te geven, er zijn genoeg manieren om uzelf van duivelse wezens te beschermen. Hier volgen een paar methodes:

De kettingzaag-methodeBewerken

De beste manier om duivelse wezens te vernietigen is de kettingzaag-methode. De kettingzaag-methode is alleen wel erg moeilijk uit te voeren. Het is de bedoeling dat je een spiegel op een duivels wezen richt en vervolgens je eigen kop er af zaagt met een kettingzaag. Je zou denken dat je hier aan overlijdt, nou dat doe je ook. Bevalve als je een wubboïst bent, Oke kan namelijk maar een persoon tegelijkertijd de hel in sturen. De kettingzaag-methode wordt hierom vooral in Groningen toegepast.

De Goatse-methodeBewerken

WAARSCHUWING!: Deze methode gaat uit van een poep en pies mentaliteit.

De Goatse-methode is ook zeer effectief. Nadelen van de Goatse-methode zijn dat ie nogal onsmakelijk is. Hij werkt als volgt: Het is de bedoeling dat als je een duivels wezen ziet dat je met je rug naar het beest toe gaat staan, bukt en daarna je anus zo ver open rekt dat je vuist er in past, hier zal het duivelse wezen letterlijk dood van schrikken. En u zal een paar daagjes last van je poepertje krijgen.

De nazi methodeBewerken

De beste bestrijders van duivelse wezens zijn de nazi's. De allerbeste manier om duivelse wezens te vernietigen is een nazi opbellen. De betreffende nazi zal meteen ter plekke zijn om het duivelse wezen te vermoorden. De nazi-methode werkt altijd, helaas zijn nazi's zelf wel nog veel erger dan duivelse wezens, dus dan moet je weer de naziverdelgingsdienst bellen om van die nazi's af te komen en zo blijf je bezig...

Verter mij wat!
~ Koda Kumi over De nazi-methode

Zie ookBewerken