Gebruiker:Jeroezie/Nieuwe horoscoop

Een probeersel voor een horoscoop die zowel voor OnNieuws als voor teletekst als voor iets anders kan worden gebruikt.

KLOTESTERREN DIE JE LEVEN VERGALLEN.


Icons aries.gif

Ram 21/3-19/4 Je komt tot de ontdekking dat God incest goed vindt, omdat Adam en Eva's kinderen elkaar hebben moeten neuken om voor het huidige nageslacht te zorgen.


Icons taurus.gif

Stier 20/4-20/5 Na een hele dag op kantoor naar een computerscherm te staren kom je 's avonds thuis en staar je terug tot middernacht naar een computerscherm. Je bemerkt dat het enige verschil is of je je broek aanhebt of niet.


Icons gemini.gif

Tweelingen 21/5-21/6 Onder een ladder lopen is niet handig, maar in de put vallen heeft ook weinig nut. O wacht eens, je zat al in de put. Laat maar.


Icons cancer.gif

Kreeft 22/6-22/7 Het is vandaag een perfecte dag om je hoofd af te snijden met een kettingzaag. Zolang je het niet foutief doet kan er niets misgaan.


Icons leo.gif

Leeuw 23/7-22/8 Je zit niet lekker in je vel. Dat komt omdat het nu als kleedje dient voor een open haard. Trouwens, je bent allang geleden gestorven, weet je nog? Wat een sukkel ben je toch!


Icons virgo.gif

Maagd 23/8-22/9 De zon staat juist voor jou onder een mooie hoek. Het blijft weliswaar koud, maar van binnen word je warm. Je zal nieuwe vrienden ontdekken en al snel wil je meer, maar hoe meer je wilt, hoe erger je hart begint te bloeden, want de hond wilt immers ook vandaag nog zijn eten hebben en jij wilt immers niet dat de hond je sofa aan gort gaat bijten. Je komt tot de vraag wat er nu belangrijker is, je hond, je dure designer-sofa, of je vriendschappen? Daar zal je zelf maar achter moeten zien te komen wanneer je voor de rechtbank staat in verband met dierenverwaarlozing. De zon zal blijven zwijgen.


Icons libra.gif

Weegschaal 23/9-22/10 Vannacht zul je van sterrenbeeld veranderen. Aangezien je niet in astrologie gelooft, zal dit je een worst wezen.


Icons scorpio.gif

Schorpioen 23/10-21/11 Schorpioen, je bent een watje. Je kan niks dan overal je neus en staart in andermans zaken steken. Ga naar een restaurant, ga op een bord liggen en laat je opeten.


Icons sagittarius 01.gif

Boogschutter 22/11-21/12 Vandaag zul je door je zogenaamde vrienden genomineerd worden voor de titel "Klootzak Van Het Jaar" Je verliest het op het nippertje van de tafelpotenfabrikant en de 1e prijs, een euthanasiepil, gaat aan je neus voorbij.


Icons capricorn.gif

Steenbok 22/12-19/1 Koppig en leeghoofdig als je bent, besluit je vandaag toch te blijven leven. Wat heeft dat nu voor zin, Steenbok? Je bent nergens voor geschikt, niemand heeft wat aan je. Je bent gewoon een overbodig en mislukt experiment van de evolutie. Zelfs de sterren kunnen dat niet veranderen.


Icons aquarius.gif

Waterman 20/1-18/2 Er is al genoeg gezegd over uw weke karakter en ontwijkende gedrag. Zelfs de grapjes erover worden flauw en dat stoort de sterren. Daarom: nog 1625 incarnaties en dan is het wel mooi geweest met u. Doe je best!


Icons pisces.gif

Vissen 19/2-20/3 Vissen, in het jaar vis, zal je sterven. En dat is ooit.

Phrenology.jpg Orakels en Orakelkunstenaars

Astrologie · Bezetenheid · Cleopatra · Dobbelstenen · Filosofie · Feng shui · Frenologie · Gelukskoekjes · Handlezen · Helderziendheid
Horoscoop · I Ching · Jomanda · Koffiedikkijken · Staren in een kristallen bol · Monopoly · Necromantie · Nostradamus · Numerologie
Pendelen · Peter R. de Vries · Tarotkaarten · Rad van Fortuin · Tao Te Ching · Telepathie · Tepellezen · Volksetymologie