God/keizer

De bekendeste god/keizer

God/keizer is de betiteling voor personen die volgens ten minste één groot geloof een op aarde geboren (deel van een) god zijn en die tevens keizer zijn of zijn geweest, en welke betiteling zo iemand bezit vanaf het begin van het keizerschap.

Bekende voorbeelden van god/keizers zijn: Carl, Jezus, Augustus, Karel de Grote en Balkenendeman. Julius Caesar was geen god/keizer. Hij was een vreemd gedrocht die wat vreemde plechtigheden in andere landen schiep. Het is ook moeilijk te beslissen wie nou eigenlijk een god is. Wel bekend is dat Balkenendeman sowieso een god/keizer is. Hij heeft met zijn goddelijke krachten een einde gemaakt aan de patatoorlog en een groot team opgesteld om de puinhopen van paars op te ruimen en Sjors Dubbelvla Struik te helpen met de wereldheerschappij. Hij wordt echter enorm tegengewerkt door Gronings dictator Max van den Berg.

De macht van CarlBewerken

Carl is ook een machtig god/keizer. Hij is op aarde keizer geweest van het Perzische Rijk en is toen heel erg tegengewerkt door koning Leonidas. Blijkbaar kan iedereen zoiets wel overkomen.

Tijdens zijn keizerschap heeft hij de Trojaanse oorlog veroorzaakt en heeft hij voor het idee gezorgd om een geniaal paard te schenken aan Troje dat gewoon met zijn hoge IQ de wachters heeft kunnen vermoorden en de poort heeft kunnen openen. Ja, iedereen heeft wel gaven.

ConclusieBewerken

God/keizers zijn te herkennen aan de grootse dingen zoals superlegers schapen. Je kunt ze uitschakelen met knoflook, net als vampiers. Sommige god/keizers zijn wel goed, maar mensen goden als Balkenendeman, daar moet je goed voor oppassen.

Zie ookBewerken