Holocaust

De poort van vergaderkamp Dachau, waar grote getalen holocaust-wiskundigen zich concentreren. De poort begroet de wiskundige direct met een vraagstuk, om te zorgen voor een juiste mentale instelling, alvorens zijn verblijf begint. Het vraagstuk luidt: "Zei tot [der] macht drei", oftewel: "Twee tot de macht drie".

Dit wordt een goed jaar.
~ De baas van Eneco over de gaskamers van Hitler

Het allerbeste wat Hitler heeft gedaan.
~ Jezus over de Holocaust

Maar, ik wilde alleen de wereld verbeteren :(
~ Hitler over zijn nieuwe idee

Mijn opa is hierbij omgekomen. Hij viel van de draaimolen af.
~ een jood over de Holocaust

Asjemenou!
~ Loekie de Leeuw

De holocaust is een belangrijke wiskundige theorie over politieke algebraïsche topografie en natuurkunde. Het is de co-limiet van oneindig tragische karakteristieken met natuurlijke logische polymorfismen, en staat ook te boek als de 9/11 in de categorie "onnatuurlijk tragische karakteristieken met onnatuurlijke quantumkrachten".

AchtergrondenBewerken

TopologischBewerken

Eén deel van de achtergrond bestaat uit politieke sets met binaire bewerkingen, additieve en multiplicerende , dat antwoorden op de volgende axioma geeft:

 • Het bestaan van een additief onbepaald element, genaamd 0.
 • Het bestaan van een multiplicatief onbepaald element, genaamd 1.
 • Additieve tegenovergestelden voor alles (zoals links en rechts).
 • Multiplicatieve tegenovergestelden voor alles wat <> 0 is.
 • Commutativiteit van additieven.
 • Commutativietit van multiplicatieven
 • Distributieproblematiekelijke eigenschappen
 • Het bestaan van een neonatief element, genaamd 1/2.
 • Het bestaan van machtsbreukexponentenruimtevergroting met een waarde gelijk aan pi.
 • Het bestaan quantiqale fysiek-psychotische stoornisbreuken.
 • Het bestaan van een binaire functie gedeeld door drie.


De karakteristiekenBewerken

Sommige politieke velden hebben een tragisch karakteristiek, wat het kleinste negatieve element   van de tragische getallen dat, wanneer er op het politieke veld wordt opgetreden, het getal 0 wordt bereikt. Politieke velden met eindige tragische karakteristieken bevatten ook het Schiavo veld, het Chandra-Levy veld, het Elysische veld, het Natalee Hol-away veld, en het Philip-Bustert veld. Er zijn ook nog uitzonderingen (politieke velden die geen non-triviale omnipotente elementen bevatten). Geen enkele manier bestaat om open problemen van deze velden naar 0 te converteren. Deze zijn dan oneindig tragisch karakteristiek.

Een Holocaust construerenBewerken

Klassieke politieke velden van oneindige tragisch karakteristieken houden onder andere het Oorlel- en Donald Duckveld in. In 1905 bewees Bertrand Russell het bestaan van universele politieke velden met tragische karakteristiek. Hoe dan ook, pas in 1941 construeerde Wilhelm Süss, een Duitse politiek-o-mathematicus, construeerde dit expliciete veld, wat later benoemd werd als "de Holocaust". Süss construeerde de Holocaust door middel van de ABCDEFGHXYZ-Formule, welke toelaat om bepaalde moeilijke gedegenereerde getallenreeksen in nilpotente elementen om te zetten. Het belangrijkste aspect van de Holocaust is dat het universeel is voor alle politieke velden van oneindig tragische karakteristiek. Dit is een prioriteit van simpele proporties, met de definitie als colimiet. Alhoewel er geen natuurlijke getallenreeksen van een open probleem of een ander politiek veld in de Holocaust lijken voor te komen, was het geconjucteerd door de Amerikaanse politiek-o-mathematicus Quasimodo dat het onmogelijk is om een vergelijking te maken van dit soort velden. Vele probeersels om deze conjectie te ontkrachten hebben gefaald, alsmede pogingen door de politiek-o-mathematici Knuts en A. Mateur, die respectievelijk probeerden het On- en Cy-veld probeerden gelijk te stellen aan de holocaust.

Andere betekenis(sen)Bewerken

Met het begrip Holocaust wordt soms ook het systematisch uitroeien van etnische minderheden bedoeld. Die slachtoffers staan bekend onder de verzamelnaam leerlingen. Deze leerlingen worden door bepaalde niet-menselijke kreaturen (de leraren) vaak rond half negen 's ochtends verzameld om vervolgens te worden vergast in speciale gaskamers: de klaslokalen. Vroeger werd dit gedaan in de holen van de leraren zelf, maar omdat dat niet snel genoeg ging is er besloten speciale gebouwen te maken waar veel klaslokalen in zitten: de concentratiekampen.

Zie ookBewerken


  Wiskunde en randgebieden (W ∪ ∂W)

Algebra · Aritmetica · Belgische kuub · Bol · Fractal · Holocaust · Kansberekening · Kubus · Logica · Negatieve aardappel · Optellen · Pi (Hoe bereken je pi?)
Pythagoras · SI-stelsel · Simon Stevin · Spiraal van Fibonacci · Statistiek · Stelling van Brandt · Wiskundeknobbel · Wiskundeman · Worteltrekken