Humorloos

Merkel.jpg

Humorloos is het gegeven dat iets bestaat uit iets wat humor hoort te hebben, maar de plank flink misslaat. Er zijn verschillende manieren waarop iets humorloos kan zijn, zo kan een persoon humorloos zijn, een artikel of Angela Merkel.

Ontwikkeling van humorloosheidBewerken

Humorloosheid ontwikkelt zich uit een lage intelligentie, waarbij ook sprake is van een 'grap' uithalen op ongepaste momenten en ietsc wat oud is herhalen, ook is het humorloos als een grap met de verkeerde persoon wordt uitgehaald, zoals een zwaar lichamelijk ziek persoon, als de verkeerde persoon echter een groter iemand is die er meteen op los begint te slaan is het wel een leuke grap, omdat er dan leedvermaak plaatsvindt na een slechte grap.

Ontwikkeling van disproportionele afstand in humor wegens culturele verschillenBewerken

Moslimgrappen kunnen verkeerd overkomen in het seculiere westen wegens het voorkomen van verscheidenre culturele ontwikkelingen. Cultuurpessimisten wijten dit aan een minderwaardige oriëntaalse cultuur en ontwikkelingsstandaard. Die minderwaardigheid zou het gevolg zijn van overname van primitieve verschijnselen van proto-Semitische bevolkingsgroepen.

Pre-islamitische objecten zoals de Kaäba waar afgoden vereerd werden, werden omgebouwd tot Mohammedaanse monumenten. Zo was discriminatie al vroeg overgenomen door Salafisten, waar de Kaäba prima was, mochten andere heidense zaken niet ingebed worden in de mohammedaanse religie.

De reactionaire krachten binnen deze vroeg-islamitische gemeenschappen waren al een voorbode van de huidige interpretatie van satire door Islamitische Staat.

Voorbeelden van Duitse grappenBewerken
 
Eeeeehm...

Voorbeelden van humorloze grappen in Islamitische StaatBewerken

  • Er waren eens een moslim en een jezidi, de moslim zei: Allah is de ware, de Jezidi zei: Nee, ik ben al getrouwd, toen werd de Jezidi geweldaddig tot de islam bekeerd.
  • Er was eens iemand die Abu Bakr Al Baghdadi heette, maar die kwam niet uit Baghdad.
  • Zitten een Belg en een IS'er in de bar, zegt de IS'er tegen de Belg: Ons land heeft een regering.

Voorbeelden van humorloze grappen van een basisschoolleerlingBewerken

  • Je hebt poep op je boterham
  • Haha Henkie is een mongool
  • De meester is lelijk
  • Ik heb een artikel aangemaakt over Piet: Piet is een kutmongool. Hij sit bij mij in de klas en is stom.
  • Ik heb een artikel aangemaakt over Keesje: Keesje is een idioot.
  • Ik heb een artikel aangemaakt over Achmed: Achmed is een kutmarokkaan.
  • Ik heb een artikel aangemaakt over Hans: Hans is een kutmarokkaan.
 
Rutte vindt vooral zichzelf grappig.

Bekende humorloze personenBewerken