Jan de Hoop

Een foto van Jan, vlak voor de live uitzending.

Hmm, volgens mij hebben we weer een technisch probleempje...
~ Jan de Hoop over de camera's aldaar.

Ik ben het! Jan de Hoop!
~ Droge humor over Jan de Hoop

Mijn naam is Jan de Hoop, en ik blijf hopen.
~ Jan de Hoop over zijn hoop op beterschapJan de Hoop is een Nederlands televisiepresentator voor de RTL. Hij staat bekend als een gedoemd presentator omdat er meestal wat tijdens zijn uitzendingen mis gaat. Bijvoorbeeld valt het geluid uit, rolt de camera weg of valt een glas om. Dit gebeurt allemaal tijdens het programma RTL Ontbijtnieuws. Hij woont samen met zijn man in Rotterdam die een baan heeft als psycholoog. Hij heeft nog niet kunnen ontdekken hoe hij die ongelukken kan kwijt raken tijdens de live uitzendingen.

Inhoud [verbergen]

CarrièreBewerken

De Hoop werkte een tijd lang bij de piratenzender en zeezender Radio Mi Amigo. Hier ging hij als sokpop met de naam Frank van der Mast allerlei uitzendingen maken voor die piratenzender. Tegelijkertijd werkte hij ook voor de allerlei andere radiozenders. Zijn nieuwslezercarrière begon met de presentatie van Veronica Nieuwsradio in 1987. Daar ging het rustig en meerdere tv stations wilden hem hebben als nieuwslezer. Later ging het daar fout.

Vlak voor een uitzending klopte er een man aan met de naam Fer Luci. Hij bood Jan een contract aan bij RTL om daar het nieuws te gaan lezen. Het contract was voor 3 jaar en daar zou hij een hogere loon krijgen. Twee jaar later stapte hij na het tekenen van het contract van de heer Luci ook daadwerkelijk over naar RTL 4, en hier ging het goed fout. Daar begon hij met het presenteren van het Ontbijtnieuws, waar aan het begin steeds meer probleempjes opdoken tijdens de live uitzending. Deze probleempjes werden langzamerhand rampen maar na het verlopen van zijn contract heeft hij toch bijgetekend bij een andere persoon. Na het tekenen daarvan bleven de ongelukken hem achtervolgen maar waren de rampen gelukkig voor hem voorbij. Dit werk doet hij vandaag de dag nog steeds.

In 2007 kreeg Jan een contract aangeboden bij het NOS journaal om daar als nieuwslezer aan de gang te gaan. Hij twijfelde echter en besloot het een tijdje op proef te doen. In de eerste uitzending was er veel gehoest en viel er een glas om. Daarna viel ook nog eens de camera uit en bleef de audio zonder dat iemand het wist werken. Jan was tijdens de uitzending maar 1 minuut te zien, en daarna heeft niemand hem toen nog meer gezien bij het NOS journaal. Toen na de tweede uitzending weer van alles misging drong het toen ook bij de NOS door dat hij bezeten was door de duivel omdat de heer Luci in dienst van Hades B.V. was. Dit was een shock en NOS vreesde het ergste. Het ergste kwam ook, zag ook, maar overwon niet. Toch begonnen er steeds meer problemen voor te dragen tijdens de uitzendingen en tot overmaat van ramp zelfs voor de uitzendingen! Goed voorbeeld hiervan was Eva Jinek, wie kent haar niet, toen het NOS journaal nog moest beginnen op een dag, dat de camera al aan stond met audiorecorder en al, en hierdoor alles opgenomen werd wat zij zei...en deed. Zoekt u zelf maar op Youtube of iets dergelijks.

Een aantal 'foutjes'Bewerken

Zie ookBewerkenHmm, ik zie dat hier een probleempje is bij de 'Zie ook' subkop, dus laten we het gewoon even overnieuw doen, als alle technische problemen dan zijn opgelost, tenminste.

CarrièreBewerken

De Hoop werkte een tijd lang bij de piratenzender en zeezender Radio Mi Amigo. Hier ging hij als sokpop met de naam Frank van der Mast allerlei uitzendingen maken voor die piratenzender.


Ja dames en heren, u zag zojuist de carrière van Jan de Hoop opnieuw voorbijvliegen, en dat was niet zo de bedoeling. Onze excuses. Dan gaan we nu afr

Jan de HoopBewerken

 
Een foto van Jan, vlak voor de live uitzending.


Hmm, volgens mij hebben we weer een technisch probleempje...
~ Jan de Hoop over de camera's aldaar.

Ik ben het! Jan de Hoop!
~ Droge humor over Jan de Hoop

Jan de Hoop is een Nederlands televisiepresentator voor de RTL. Hij staat bekend als een gedoemd presentator omdat er meestal wat tijdens zijn uitzendingen mis gaat. Bijvoorbeeld valt het geluid uit, rolt de camera weg of valt een glas om. Dit gebeurt allemaal tijdens het programma RTL Ontbijtnieuws. Hij woont samen met zijn man in Rotterdam die een baan heeft als psycholoog. Hij heeft nog niet kunnen ontdekken hoe hij die ongelukken kan kwijt raken tijdens de live uitzendingen.

Inhoud [verbergen]

onden en... euhm, zoals u ziet is de regie hard bezig om de boel nog te redden, want het gaat niet goed zie ik. Laten we dan maar te gaan stoppen met de uitzending. Onze excuses nogmaals voor de technische ongemakken.


Als we tenminste kunnen afsluiten, want ik krijg net door mijn oortje te horen dat de regie een blauw scherm kreeg op de computer, dus dat gaat niet goed. Onze exc

WanhoopBewerken

Dit artikel bevat vreemde tekens.
Welke idioot laat er nou vreemde tekens achter?!


 
 
IK BEN IN WANHOOP! DE WERELD WAARIN DE SERVER VAN DE ONCYCLOPEDIA NEERLANDICA UITVALT HEEFT ME IN WANHOOP GELATEN!
 

 

—Oncyclopedist tijdens een serveruitval

Wanhoop is het enige zekere in het leven. Alles, hoe goed het ook klinkt eindigt op wanhoop! Zelfs de beste gebeurtenis van je leven zal eindigen in wanhoop. Al is het wanhoop niet zichtbaar, het is er wel degelijk, zolang wachtend... tot de ontdekking.


Hoooo, dit gaat nu helemaal verkeerd... dit is geen pagina voor wanhoop! Hoewel het er nu wel op begint te lijken, lijkt mij. Nou ja, afsluiten die handel en alles maar vergeten alsof er niets gebeurt was, nietwaar? Nou, tot ziens dan, beste kijkers!

Zie ookBewerken

Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
25 mei 2009
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.