KLPS-spectrum

    
Esculaap4.png
Esculaap4.png
Luister niet naar je huisarts: die kwakzalver vertelt gore aardse leugens omdat hij gewoon niet weet wat er met je aan de hand is!
Denk je te hebben wat er op deze pagina staat, twijfel dan niet en koop meteen medicatie op het internet, op de OnMarkt, of bij de afhaalchinees!
Naast Hollanders lijden vooral Fransen aan het KLPS-syndroom

KLPS is de afkorting voor Kaas Liefhebbende Psychotische Stoornis, een syndroom dat vaak voorkomt bij Hollanders. Het is een dwangneurose die ervoor zorgt dat je alles doet om aan kaas te komen, en het vervolgens op te kunnen eten. Mocht het zo zijn dat de patiënt niet aan kaas kan komen, dan zal hij zich niet lekker in zijn vel voelen, en de onweerstaanbare drang krijgen om de lokale kaasboer te beroven van zijn gefermenteerde melkproducten.

Een bekende KLPS-patient is Jorrik Kruger, die zijn ziekte een aantal jaren terug opliep na het ruiken van Camembert. Het is niet makkelijk om hiermee te leven, aangezien het moeilijk is om sociaal contact te maken met niet-kaasliefhebbers. Patiënten tonen weinig interesse in dagelijkse dingen, behalve kaas.

De heer Kruger is in therapie, om van zijn KLPS-syndroom af te komen. Een goede start is om KLPS patienten slechts 1 blokje kaas per dag te voeren, om er snel van af te kicken. Maar het komt steeds vaker voor dat mensen leiden aan deze aandoening.

Een goed voorbeeld is de heer Roy Kleinen, die vorige week in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege een inwendige maagdoorbloeding, door het te veel kaas eten. Hij is inmiddels uit de intensive care, maar alle symptomen duiden erop dat ook deze jongeman lijdt aan KLPS.

Wetenschappers beweren dat de ziekte besmettelijk is. Het kan worden overgenomen door het inademen van darmgassen, en je kunt besmetting het beste vermijden door:

  • Minder kaas te eten;
  • Zo min mogelijk contact te maken met patiënten;
  • Geen chili con carne te eten voordat je bij iemand op bezoek gaat;
  • Veel pudding te eten;
  • Een goede Jim Carrey-imitatie te doen.

Men vreest dat in het jaar 2051 de halve wereldbevolking lijdt aan deze ziekte. Supermarkten als Plus en Jumbo hebben al hun kaas uit de schappen gehaald, om deze gevaarlijke epidemie tegen te gaan.

Zie ookBewerken