Menstruatie

Blood spatter.jpg

Menstruatie is een fenomeen waar het vrouwelijk schoon twee tot tien dagen non-stop kan bloeden zonder dood te gaan.

Geleerde biologen gebruiken dit als vervanging voor het bloedtransfusie, d.m.v. een tampon, watje met sponseffect, kan tot twee liter bloed kan opnemen en daarna vacuüm verwijderd moet worden. De tampon moet de juiste grootte hebben, welke gemeten kan worden met een geodriehoek van de Action, anders kan dit resulteren in TCC, een toxic shock syndrome, waarbij de vrouw in extreme gevallen samen met Petrus over de Rode Zee naar de hemel wordt vervoerd.

In de wetenschapBewerken

Volgens de heroïsche wetenschapper dr. Hans Anders heeft een ongestelde vrouw een zeer verkleinde kans op HIV+, door het simpele feit dat een vrouw tijdens de menstruatiecyclus altijd negatief is. Tijdens de menstruatie voelt een vrouw zich vaak niet lekker. Dit kan verholpen worden door grote bakken Ben & Jerry's leeg te eten, in enkele secondes veranderd in louter een kartonnen omhulsel.

 
Het zien van een baby... maakt die pijn ineens een stuk minder erg.

De meest voorkomende klachten zijn buikpijn, rugpijn en hun man. Bij gebruik van de anticonceptiepil, het etonogestrel implantatiestaafje of een IUD verminderen de menstruatieklachten, maar door de overdosis testosteron is dit alleen een gunstig voordeel tegenover bodybuilders die toch al in de overgang vrouw-man zitten. Het uitblijven van de menstruatie kan door het verschijnsel zwangerschap komen, indien u niet uw eigen vrouw, maar een andere dame heeft bevrucht bent u de spreekwoordelijke løl en zal u alimentatie betalen tot de dood u en uw portemonnee scheidt.

Menstruatie en de manBewerken

De meeste mannen kunnen maar aan 3 dingen denken: bier, voetbal en een andere vrouw met wie ze seks kunnen hebben. Door de menstruatie zijn er mannen die een afkeer hebben van de bloeding, de zogenaamde mieten, maar echte mannen houden het bij het gezegde dat van vader tot zoon wordt doorgegeven: "Eén échte schipper vaart óók over de rode zee, amen!" Het bedrijven van het liefdesspel in de menstruatiecyclus is vooral in Afrikaanse streken rond Swaziland zeer in trek, omdat dan het wereldrecord aids verspreiden nog sneller kan worden verbroken.

Voor alle mannen die ook graag ongesteld willen worden, een kleine tip: doe het NIET! U zal wel doodbloeden en bij sprake van overleven suïcidaal worden verklaard, waar tientallen jaren TBS tegenover staan.

Zie ookBewerken