Mosselman

      Oeps! Bedoelde je soms een moslimman? Een moslimman? Een moslimman? Bedoelde je soms een moslimman? Een die niet komt uit Scheveningen? Waarschijnlijk niet...
A ring-ding-ding-din!

Waarschuwing:

Dit artikel is irritant en

kan irritatie veroorzaken.

Vlucht nu het nog kan!!


Irritatie.jpg
Hee, daar is de mosselman! De mosselman! De mosselman! Hee, daar is de mosselman! Die één uit Scheveningen!

En daar vliegt Balkenendeman, Balkenendeman, Balkenendeman, daar vliegt Balkenendeman, over Scheveningen!
~ Johan Cruijff over Balkenendeman, Balkenendeman, Balkenendeman, Johan Cruijff over Balkenendeman die vliegt over Scheveningen.

Dat heb je goed gezien Johan!
~ Balkenendeman over Johan, over Johan, over Johan, Balkenendeman over Johan op de grond van Scheveningen.

Zeg kent u de mosselman? De mosselman? De mosselman? Zeg kent u de Mosselman? Die woont in Scheveningen.

Waarvan kent u de mosselman?Bewerken

De mosselman? De mosselman? Waarvan kent u de mosselman? Die ene uit Scheveningen? Nou, hij vist heel veel mossels, man! Mossels, man! Mossels, man! Hij vist heel veel mossels, man! Allemaal uit Scheveningen. Dat 'ie zoveel vissen kan, vissen kan, vissen kan, dat hij zoveel vissen kan, daarzo in Scheveningen, vind ik toch zo bijzonder man. Bijzonder man. Bijzonder man. Dat vind ik zo bijzonder man, helemaal uit Scheveningen...

Zeg, wat doet de mosselman?Bewerken

De mosselman? De mosselman? Zeg wat doet nou die mosselman? Die gast uit Scheveningen? Zoals ik al zei, hij vist mossels man. Mossels man. Mossels man. Hij vist heel veel mossels man. Uit de zee van Scheveningen. Maar weet je wat 'ie ook nog kan? De mosselman? De mosselman? Weet je wat 'ie ook nog kan? Vanuit Scheveningen? Lopen naar Afghanistan! Afghanistan! Afganistan! Lopen naar Afghanistan! Met de mossels uit Scheveningen! Naar arme mensen zonder dak of pan. Dak of pan. Dak of pan. Naar die mensen zonder pan. Of dak zoals in Scheveningen.

Maar eten die mensen dat ook dan? Dat ook dan? Dat ook dan? Eten die mensen dat ook dan? Mosselman uit Scheveningen?
~ Iemand over de mosselman, de mosselman, de mosselman. Iemand over de mosselman, de man uit Scheveningen.


 
Daar is alweer de mosselman! De mosselman! De mosselman! Daar is weer de mosselman, met haast in Scheveningen!

Jazeker die eten Mossels man! Mossels man! Mossels man! Ja die eten mossels man! Anders komt 'ie daar niet vanuit Scheveningen... maar hij krijgt daar ook wat dingen van. Dingen van. Dingen van. Hij krijgt daar ook nog dingen van, voor in Scheveningen. Zoals een geweer van de Taliban. De Taliban. De Taliban. Een geweer van de Taliban, zie je niet vaak in Scheveningen.

Is dat niet gevaarlijk dan? Gevaarlijk dan? Gevaarlijk dan? Is dat niet gevaarlijk dan? Met iets van buiten Scheveningen?
~ Weer iemand over de mosselman, de mosselman, de mosselman. Weer iemand over de mosselman, die ene uit Scheveningen.


De mosselman heeft altijd een plan. Altijd een plan. Altijd een plan. Hij heeft toch een heel goed plan? Hij komt toch uit Scheveningen? Hij is al eens gebeten door een dobermann. Een dobermann. Een dobermann. Gebeten door een dobermann. Een uit Scheveningen.

En wat kreeg hij nou daarvan? Nou daarvan? Nou daarvan? En wat kreeg hij nou daarvan? Van die hond uit Scheveningen?
~ Nogmaals iemand over de Mosselman, de Mosselman, de Mosselman. Nogmaals iemand over de Mosselman, afkomstig uit Scheveningen.


Wel, de hond kreeg allereerst een ban. Eerst een ban. Door de mosselman. De hond die kreeg eerst een ban, voor in Scheveningen. Maar het ging slecht met de mosselman. De mosselman. De mosselman. Het ging slecht met de Mosselman. In een ziekenhuis te Scheveningen. Het lijkt dat hij niet meer vissen kan. Vissen kan. Vissen kan. Het lijkt dat hij niet meer vissen kan, aan de zee van Scheveningen. Maar dat klopt voor geen meter man! Meter man! Meter man! Dat klopt voor geen meter man, want hij vist nu nog steeds in Scheveningen! Maar het wapen uit Afghanistan, Afghanistan, Afghanistan, het wapen uit Afghanistan komt niet zomaar in Scheveningen. Hij had een koffer met een slot er 'an. Slot er 'an. Slot er 'an. Hij had een koffer met een slot er 'an, daar in Scheveningen. Maar intussen was hij nogal lam. Nogal lam. Nogal lam. Ja hij was met die koffer nogal lam, vooral in Scheveningen... Hij slingerde over de straat man! De straat man! De straat man! Hij slingerde over de straat man! De straten van Scheveningen!

Werd hij niet aangereden dan? Aangereden dan? De mosselman? Werd hij niet aangereden dan? Op de straten van Scheveningen?
~ Jij over de mosselman. De mosselman. De mossel man. Jij over de mosselman, op de straten van Scheveningen.


 
Hier is het hutje van de mosselman, de mosselman, de mosselman, hier is het hutje van de mosselman gelegen in Scheveningen.

Nee, hij werd geslingerd tegen 'Viskar Jan', 'Viskar Jan', hij werd geslingerd tegen 'Viskar Jan', op de boulevard van Scheveningen. Het bleek dat de koffer dan ook open kan. Open kan. Open kan. Het bleek dat de koffer dan ook open kan, door de knal in Scheveningen. Het geweer kwam eruit met een knal man, een knal man, een knal man. Het geweer kwam eruit met een knal man, op de boulevard van Scheveningen. De kogel kwam tegen een sedan, een sedan, een sedan, de kogel kwam tegen een sedan op een straat van Scheveningen. De bestuurde riep hard "WTF man?!", "Wat is dit man?!", "Jij mosselman!!", hij riep heel hard "WTF man?!", en ze renden langs de boulevard van Scheveningen. Het wapen ging naar een politieman, politieman, politieman, het wapen ging naar een politieman, ergens in Scheveningen.

Hoe is het nu toch met de mosselman? De mosselman? De mosselman? Hoe gaat het nu toch met de mosselman? Ergens in een cel in Scheveningen?
~ Jij weer over de mosselman, de mosselman, de mosselman, jij weer over de mosselman, denkend aan een cel in Scheveningen.


Nee, hij is nu nog steeds een vrij man, een vrij man, een vrij man, hij is nu nog steeds een vrij man, op het strand van Scheveningen, maar hij kreeg wel een boete man, boete man, boete man, hij kreeg wel een boete man, op de boulevard van Scheveningen. Zo hoog dat hij dat niet betalen kan, betalen kan, betalen kan, zo hoog dat hij dat niet betalen kan, in een plaats als in Scheveningen. Nu moet hij blijven vissen man, vissen man, vissen man, hij moet nu blijven vissen man, aan het strand van Scheveningen, totdat hij de boete betalen kan, betalen kan, betalen kan, totdat hij de boete betalen kan, ergens in Scheveningen.

Hoe gaat het nu toch met de mosselman?Bewerken

De mosselman? De mosselman? Hoe gaat het nu met de mosselman? Wonende in Scheveningen? Hij is nu aan het vissen voor een bootjesman, bootjesman, bootjesman, hij is nu aan het vissen voor een bootjesman, aan de zee van Scheveningen. Behalve paling ook nog mossels man, mossels man, mossels man, behalve haring ook nog mossels man, in die boot van Scheveningen.

Heeft u dat al eens gezien dan?Bewerken

Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
22 april 2010
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.