Neosexualiteit

Das Verlangen ist wass uns treibt
~ Sigmund Freud over seks

Het begrip neosexualiteit komt in tegenstelling tot wat velen denken ("Zal wel weer van Freud zijn...") van Professor W. Druyff uit diens helaas alweer vergeilde werkje "Kernreactors en leefbaarheid".

Een neosexueel masker - erg geliefd zolang het ongebruikt blijft

Wat 'het' isBewerken

Na de seksuele revolutie (die volgde op de Franse standjesmaatschappij) van de negenenzestiger jaren van de vorige eeuw bleek dat veel mensen behoefte hadden aan nieuwe richtingen en ontdekkingen. Oude Kamasutra's en geijkte homo- en heteropaden hadden afgedaan. De pedoseksualiteit en gerontofilie, alsmede de zoöfilie en necrofilie noopten veel mensen tot een heroverweging van hun geaardheid.

Dankzij de opkomst van moderne media, zoals schootcomputers en beeldige schermen, stoeimuizen en windowspoezen ontstond bij veel mensen de neosexualiteit.

Neosexualiteit vindt doorgaans niet gestructureerd plaats in slaapkamers, motels, auto-achterbanken, escortbedrijven of parkeerplaatsen, maar manifesteert zich op juist die plekken die men doorgaans niet met seks associeert (een restaurant, een examenlokaal, een haringkar, een lunar orbiter, een babycreche, een verzorgingstehuis, een wachtkamer, een bushalte, een onbewoond eiland, een serieuze encyclopedie).

Professor Druyff zegt hierover (en hij is hier heel stellig in!) :

Neosexualiteit is als een gesmolten ijsje in de handen van een overleden olifant. Het was lekker tot het te laat was.
~ Professor Druyff over neosexualiteit bij overleden olifanten

en verderop op pagina 69:

Dat men behoefte heeft aan wat nieuws? Sja, elk groen blaadje wil gegeten worden!
~ Professor Druyff over neosexualiteit binnen het monogame huwelijk

Maar Druyff gaat verder en analyseert oorzaak en gevolg (bladzijde 18277382 van de B-appendix):

Dat 'het' in Tsjernobyl mis ging had te maken met het feit dat veel medewerkers teveel controlfreakgedrag vertoonden. Men drukte op knoppen die rood waren terwijl juist de roze en groene knoppen het milieu hadden kunnen redden. Dat de vrijgekomen straling zich tegen de neosexuele medewerkers zou keren konden ze niet voorzien. Wel waarschuwden de handleidingen van de reactoren 2 en 3 in het Russisch al: 'Beware of the consequences! There is njet cure for neocatastrophes!'
~ Professor Druyff over de kern van neosexuele reactors

 
Neosexuele code voor: "Wil ik?"

Kenmerkend gedrag van neosexuelenBewerken

Neosexuelen zijn de beoefenaars van neosexuele uitingen. Zij zijn te herkennen aan de verwelkte roos in de stationshal, of aan hun overmatig enthousiaste vertellingen over hun tropische vakanties.[1] Neosexuelen ziet men ook vaak via webcams en in chats, waarbij ze dan de minder toegankelijke symbolen (@[email protected]#%*&^#$*!&@#^$*&[email protected]#^54) bezigen in hun geheime codetaal.

Neosexuelen laten nooit afval achter. Condooms en neosexuele hulpmiddelen als broodroosters, nietjestangen, fonduepannetjes en asbakjes worden doorgaans netjes opgeruimd en weer schoongemaakt. Mocht men neosexuele voorwerpen aantreffen op een neosexuele plek dan zijn het hooguit de vluchtig geschreven zelfmoordpamfletten of de vergeten strandslippers.

Neosexuelen zullen nooit of te nimmer zeggen dat ze neosexueel zijn. Ontkennen is voor hen van groter moreel en emotioneel belang dan uit de kast komen. Een uitzondering vormt Jomanda, die op haar website in 2007 toegaf dat ze geilde op ingestraald water in haar vagina, naar aanleiding van een incidentje met een bekende tv-persoonlijkheid die overleed doordat er een (tevens neosexueel) therapeut zonder vergunning had geopereerd op advies van de dame in het blauw.

Neosexuelen doen niet aan sport, behalve aan dammen en schaken. Het gesublimeerde karakter van die sporten - men vindt het geweldig neo-erotisch wanneer een pionoffer of behaalde dam door de nietsvermoedende opponent wordt gepareerd met het woordje "shit" - maakt dat neosexuelen vooral opgewonden zijn ten tijde van het eindspel, terwijl juist het voorspel bij seksueel "normale" mensen tot grote vreugde leidt. Verliezen schenkt neosexuelen dan ook veel genot. Het zijn neo-losers.

Bekende neosexuelenBewerken

TriviaBewerken

  • Neosexualiteit komt in de dierenwereld niet voor, behalve bij antarctische pinguïns, die 'het' zelfs koud doen met ijsschotsen en onder water.
  • Pseudoneosexualiteit treedt op onder schrijvers aan de Oncyclopedia. Zij geilen namelijk op fraaie artikelen, hoewel artikelen geen enkele seksuele lading kunnen bevatten, daar het slechts verzamelingen loze (en geen losende) letters zijn.
  • Er zijn enkele therapieën mogelijk tegen neosexueel gedrag. Enerzijds is er de hersenoperatie, waarbij de verbinding met het ruggenmerg wordt doorgesneden, anderzijds worden ook medicinale therapieën voorgeschreven waarbij het middel 'Aquaradiantis' [3] driemaal daags op de erogene zones dient te worden gesprenkeld.
  • De Telegraaf meldde op Prinsjesdag 2008 dat een groep neosexuelen door de AIDSVD werden achtervolgd tijdens een erotisch oproer op het Binnenhof. Men zou gezien hebben dat twee neosexuelen hun auto wasten in het bijzijn van de Minister voor Gezin, die daarbij met het schaamrood op de kaken moest toegeven dat hij altijd opgewonden werd van het reinigen van de antenne van zijn dienstauto met ordinaire brillendoekjes.
  • Hoewel neosexuelen niet uit de kast komen, is van hen geweten dat zij zich vierkant tegen de spelling "seksueel" kanten, en verknocht zijn aan de schrijfwijze van hun niet toegegeven geaardheid als "neosexualiteit".


Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
30 oktober 2009
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.


VoetfetisjismeBewerken

  1. In de wandelgangen spreekt men ook wel van "newbi's".
  2. ofwel erotiek=mannelijk lid maalt clitoris kwadraat
  3. Van de firma Jomanda & Co