Neuspeuteren

Neuspeuteren is een vadsige afwijking bij ongemanierde mensen. Hierbij stoppen ze hun vinger in hun neus om daar de boel eens lekker los te gaan raggen. Op zich is dit niet eens zo heel erg, wat er wel zo erg aan is is dat deze mensen hun snotjes daarna gewoon aan de stoel afvegen, of het zelfs opeten, en daarna hun handen niet wassen wat gewoon echt niet kan. Verder is het natuurlijk vreselijk voor de gezondheid. Gelukkig worden deze mensen die het echt te vaak doen bestraft door god met een bloedneus. Bedankt Lieve Heer in de hemel!
De internationale dag van het neuspeuteren is 13 juli.

Waaraan herken je zo een goorlapBewerken

 
Daar heb je zo een gore aso!

Neuspeuteraars zien er meestal onverzorgd uit en hebben negen van de tien keer een brede neus door het vele gebruik van hun vingers. Hun handen zijn vaak smerig en ongewassen en onder hun nagels zijn altijd zwarte randen te vinden met een tintje geel. Verder dragen ze altijd ongewassen shirts en spijkerbroeken al zijn er uitzonderingen. Zo zijn er ook neuspeuteraars die altijd strak ik pak erbij lopen. Deze vallen echter nog steeds op door hun smerige handen.

Hoe moet je omgaan met deze walgelijke mensenBewerken

Ondanks dat neuspeuteraars gewoon te vies zijn voor woorden verdienen ze wel wat aandacht. Hoe je met deze mensen om moet gaan is dan ook als volgt:

  • Loop altijd straal langs neuspeuteraars heen, negeer ze hierbij.
  • Zodra je voorbij een neuspeuteraar bent gelopen draai je je om en trek een vies gezicht naar degene. Indien er niet opgekeken wordt kan je de aandacht trekken met een opmerking als 'gadverdamme' of 'goorlap'.
  • Als je een neuspeuteraar betrapt op het in zijn neus peuteren dan moet je diegene helemaal afzeiken over zijn gedrag. Als de goorlap hierbij opstaat en probeert weg te rennen dien je hem te laten struikelen en heel hard uit te lachen.

Natuurlijk kan je ze ook proberen op te voeden omdat hun ouders dat overduidelijk zelf niet konden.

Zie ookBewerken