Eerste peilingen binnen!

Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.8 mei 2014


ONCYCLOPOLIS - In samenwerking met de ONRoep en Kool-Aid hebben wij kunnen uitvissen wie er deze verkiezingen gaat winnen, en het resultaat is uiterst verrassend: de Demonen 666 of de "Anti Politieke Partijen Partij" zal waarschijnlijk de grote overwinnaar zijn, zonder zelfs een coalitie te moeten vormen. De enige ondervraagde had immers gezegd dat hij voor hen zou stemmen.

Peilingen verkiezingen.png
Het logo van de Anti Politieke Partijen Partij.

Ook politicologen zijn verrast door het resultaat. Kwubbel Oorvel, hoofd politicologie aan de Oncycloversiteit: "De D666 heeft zeker een opmars gemaakt en was met vijf procent gestegen tussen de verkiezingen in 2007 en die in 2012, maar dit had ik nooit verwacht." Een collega voegt daar nog aan toe: "Misschien ligt het wel aan hun eenvoudige standpunten, die alle mensen kunnen bereiken. Het is en blijft nog steeds dé partij om voor te stemmen als je niet weet voor wie je wil stemmen, en geen blanco wilt stemmen.".

Pieter-Jan Bek, voorzitter van de D666, is echter totaal niet verrast: "Ik heb altijd al geloofd in onze stemmers, en samen kunnen we deze verrotte, ouderwetse samenleving bannen en allemaal vredig in anarchie leven!".