Man zonder humor neemt kijkje in dit artikel

Dit artikel maakt deel uit van OnNieuws, de gratis kwaliteitskrant die alle andere overbodig maakt.28 augustus 2013

OnNieuws Dit exclusieve interview gebruikt zelfgeschreven, ongebruikt journalisme door een OnNieuwsreporter.

Wat is mijn commentaar ontzettend slecht
~ De man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel over dit artikel

Man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel.

HIER - De man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel is je leraar, iemand die de korte Cursus Humor van Oncyclopedia niet gelezen heeft of je oma. De man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel is iemand die vooral niet grappige, vervelende opmerkingen plaatst bij dit artikel, om de kwaliteit van dit artikel omlaag te halen. Wat hier goed aan is weten wij ook niet, waarom we hem toegelaten hebben weten we ook niet precies, iets met democratie ofzo. Hier volgen een paar vragen door lezers beantwoord door de redactie en de man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel zelf.

Lezer: Heeft de man zonder humor die een kijkje neemt echt geen humor?
De man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel: Natuurlijk heb ik humor.
ONleft.pngOnNieuwsONright.png Dat is maar de vraag. Voor sommige mensen zullen zijn opmerkingen totaal humorloos zijn en voor andere mensen zijn zijn opmerkingen weer het toonbeeld van een goede grap. Zijn opmerkingen zijn echter, om het maar zo te zeggen, opmerkelijk. Een opmerking is vaak sowieso een opmerkelijk verschijnsel, omdat een opmerking ergens niet iets van aftrekt, maar er juist iets aan toevoegt, en op deze wijze een bijdrage levert aan iets wat potentiëel eerst niets was, waardoor het waarde krijgt. Opmerkelijk.
De man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel heeft verschillende opmerkingen die wij dienen te analyseren om te weten of hij nu echt geen humor heeft. Zo is een van zijn opmerkingen: 'Ik weet een goede grap. Hoe noem je iets waarmee je schoonmaakt? Een bezem. Hahahaha' .
Er zijn enkele keren dat de man zonder humor wel een leuke opmerking maakt, maar dit zijn vooral opmerkingen die op hemzelf betrekking hebben en kunnen daardoor niet gerekend worden tot een goed gevoel voor humor maar tot een goed gevoel voor mensen vermaken met je eigen minderwaardigheid.
Lezer: Hoe ziet de man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel eruit?
De man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel: Ik heb in ieder geval wel een uiterlijk, dat is iets wat zeker is.
ONleft.pngONONright.png Wat een smakeloze vraag. Hoewel hij een uiterlijk heeft doet dat er niet toe. We leven in een multi-culti samenleving met hangjongeren en jong allochtoon tuig, maar dan hoef je je nog niet af te vragen hoe zo'n onschuldige man eruit ziet die dit artikel komt verpesten.
Lezer: Wat voor grappen maakt de man zonder humor?
De man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel: Nou, deze bijvoorbeeld: Wat krijg je als je een bij op je boterham eet? Een bijsmaak. Hahahahaha!
ONleft.pngONONright.png Over of dit soort opmerkingen grappig zijn zijn de meningen verdeeld, wij vinden het humorloze, saaie en vervelende grappen die beter niet gemaakt kunnen worden en die we beter kwijt zijn dan rijk. Andere leuke grappen van de man zonder humor zijn: 'Ik zoek een recent in mijn portemonnee, maar hij is verouderd.' en 'Ik las laatst een boek dat ik in één zucht uitlas, ik zuchtte namelijk en de bladzijdes vielen eruit omdat het een te oud boek was, die had ik dus al uit.'
Lezer: Even voor de duidelijkheid, wat heeft die man zonder humor eigenlijk te zoeken in dit artikel?
De man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel: Ik kom wat leven in de brouwerij brengen
ONleft.pngONONright.png De man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel zit constant irritante opmerkingen te maken aan het begin van iedere alinea, dit hebben wij ook niet zo gewild maar hij heeft schijnbaar een eigen willetje. Helaas kunnen wij niet voorkomen dat spam en ongenodigde gasten binnenkomen in onze artikelen en de feestvreugde bederven van wat leuk is.
Lezer: Zo erg is hij toch niet?
De man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel: Nee, ik ben helemaal niet erg, die krant van jullie stinkt trouwens, allemaal nieuws wat nergens op slaat en ik heb nog nooit zulke slechte artikelen gelezen van een lage kwaliteit, lijkt de Telegraaf wel.
ONleft.pngONONright.pngSCHEER JE WEG JIJ TIBETAANSE KRABHAMSTER, WAT DENK JE WEL NIET DAT JE ZIT UIT TE VRETEN IN DIT ARTIKEL EN ONZE SITE EEN BEETJE AFKRAKEN!
Lezer: Is het mogelijk om een interview te hebben met de man zonder humor?
ONleft.pngONONright.png Het spijt ons, maar onder onverklaarbare omstandigheden die na de alinea hiervoor gebeurden is de man zonder humor die een kijkje neemt in dit artikel niet meer onder ons, voor vragen en interviews moet u dus helaas ergens anders zijn.