Hoofdmenu openen

Oncyclopedia β

Oostenrijk is een rijk dat in het oosten ligt, niet in het westen dus. Het ligt tevens niet in het noorden noch in het zuiden. Het ligt dicht bij het zuidoosten maar toch niet helemaal, ook ligt het niet in het noordoosten. Maar als je het precieze punt tussen het noordoosten en het zuidoosten neemt, dan ben je in Republik Österreich!

Das Reich von das Austen
Oostenrijk vlag.png
Basisgegevens
Talen Mofs
Hoofdstad Wiener Schnitzel
Regeringsvorm Knutchen Republik
Religie Pianisme en Violisme
Inwoners Welgeteld 3
Staatshoofd Wolfgang Amadeus Mozart
Overige
Volkslied Oh oh Tirol
Motto Hast du meinen Lederhosen gesehen?
Munteenheid Worsten en Euro
BNP Viele Schnitzels
Export Ski's, Schnitzel, Communisme, Theelepelverzamelaars
Openingstijden 04:68 - 23:95
Traditioneel eten Apfelstrüdel
Portaal  Portaalicoon Land

Wo ist das?
~ Hitler over Oostenrijk

Im Osten, du Scheißkopf!
~ Duitse wijsneus over de opmerking van Hitler

Inhoud

GeschiedenisBewerken

 
Hitler wees de weg voor zijn kinderen, al wees hij verkeerd.

OntstaanBewerken

Na de Tweede Wereldoorlog moesten de nazi's een nieuw land vinden om zich in te verschuilen en een Derde Wereldoorlog voor te bereiden. Ze namen een stukje land in Polen en noemden het Oostenrijk, aangezien het ten oosten lag van het zojuist gevallen Derde Duitse Rijk. De stichters van Oostenrijk waren de drie bastaardkinderen van Hitler: Michael Ballack, Claudia Schiffer und en Joseph Ratzinger. Samen stichtten zij in 1946 de Republik Österreich. Ze lieten zichzelf invriezen zodat ze zouden blijven leven voor de Derde Wereldoorlog. Ze benoemden in 1947 Heinz Ketchup tot president, die vandaag de dag nog steeds dit ceremoniële ambt bekleedt.

Derde WereldoorlogBewerken

Het plan van de drie Hitlers was om een nieuwe wereldoorlog te veroorzaken en voor de vierde keer een Duits Rijk te proberen te maken.

Hoe vind je OostenrijkBewerken

 
Oostenrijk op de kaart

Benodigdheden:

 • Eén kompas, twee mag ook, een derde niet, een vierde dan weer wel en meer dan 1003 ook niet;
 • Lederhosen.

Ten eerste trek je je lederhosen aan, dit om niet in conflict te komen met de lokale bevolking. Dan neem je het kompas, je kijkt waar het westen is. Je wandelt in tegengestelde richting van het westen (het oosten dus). Je kan ook de richting van het westen blijven volgen maar dan ben je langer onderweg. Blijf nu verder lopen totdat je rondborstige vrouwen in lederhosen hoort jodelen. Nu ben je in Oostenrijk, proficiat.

CultuurBewerken

Oostenrijk heeft één van de meest uitgebreide culturen in de wereld. Aangezien de drie Duits leiders het land hermetisch hebben afgesloten is hier niet veel van gekend.

GerechtenBewerken

Sjnitsel Schnitsel Osmaans Keizerrijk Shitzl? SchnitzelBewerken

 
Schnitzel het favoriete gerecht van iedere Duitser Oostenrijker

In Oostenrijk is de schnitzel een zeer geliefd gerecht. Meestal wordt het geconsumeerd met vele liters bier. Schnitzel is een vleesgerecht dat niet gezond is. Het zijn ingewanden van varkens die samengepropt zijn tot een hoopje vlees, omhuld met paneermeel dat gefrituurd is (let op: dit frietvet moet minstens 5 jaar oud zijn). Schnitzel rijmt trouwens op Fritzel, en heeft hier alles niets mee te maken.

Bier!Bewerken

Bier is de favoriete drank van iedere Oostenrijker. Ze consumeren het alleen met hun lederhosen aan. Er zijn verschillende soorten Oostenrijks bier:

 • Das Leckerste Bier!
 • Das zweite Leckerste Bier!
 • Das dritte Leckerste Bier!
 • Das zwischen das Leckerste und zweite Leckerste Bier!
 • Und das mindestens Leckerste Bier!
 
Hoe kan je nu niet van lederhosen houden?

KlederdrachtBewerken

LederhosenBewerken

In Oostenrijk worden al lederhosen gedragen sinds de Tweede Wereldoorlog. De mensen dragen het graag en iedereen die het niet draagt is geen Oostenrijker. De lederhosen bestaan uit ein leren broek, zwei kniekousen und eine maffe hoed.

Bij de vrouwen zijn de lederhosen een beetje anders. Ze bestaan uit een porno-rok, beenkousen een paardenstaart, geen bh, een bovenstuk met plaats voor minstens een D-cup.

GeweerBewerken

Voor iedere Oostenrijker is het verplicht om een handgeweer op zak te hebben voor het geval de oorlog uitbreekt. De vrouwen steken dit tussen hun ronde borsten en de mannen in hun aars.

Oostenrijkse feestenBewerken

De Oostenrijkers hebben eigenlijk maar één feest, namelijk das Oktoberfest. Het vindt elk jaar plaats in Duitsland Oostenrijk. Er wordt een week lang niets anders dan bier gedronken met lederhosen aan. Als je als vrouw wil meedoen, moet je minstens een E-cup ter beschikking hebben.

Bekende OostenrijkersBewerken

 • Hans
 • Jürgen
 • Adolf
 • Heinz Ketchup
 • Heinrich
 • Franz
 • Fritz
 • Heidi
 • Wolfgang

Nog veel bekendere OostenrijkersBewerken

 • Josef Fritzl, een vriendelijke man die de prijs "Beste papa van 2008" heeft ontvangen.
 • De rest is op.

Zie ookBewerken

}


Dies Artikel ist geschrewen durch einen Deutscher!

}