Oud Ade

Dit dorp is te mooi om te vernietigen. We proberen het 5km in het oosten nog eens.
~ De AIVD


De burgemeester van Oud Ade (God)

Oud Ade is een klein gat gelegen tussen Leiden en Amsterdam. Dit kleine dorp bestaat uit 2 huizen en een kerk (welke tevens dient als woning voor de burgemeester). In één van de 2 huizen, hetgeen het verst van de kerk af ligt, bevindt zich een kelder. Vanuit deze kelder heeft men toegang tot het Oud Aads ondergronds netwerk.

BevolkingBewerken

Het bovengrondse Oud Ade telt vijf inwoners; twee in elk van de twee huizen en God in de kerk. De kerk is immers het huis van God. Het ondergrondse deel van het dorp telt vermoedelijk 3 miljoen inwoners. Oud Ade is hiermee op Doetinchem na de meest bevolkte stad van Nederland.

Oud Ade en de wetBewerken

In het bovengrondse deel van Oud Ade gelden de 10 geboden, ingesteld door burgemeester God(Echte naam: Marcellius J. van Basten-Superior). Deze luiden als volgt:

  1. Gij zult uw Televisietoestel niet op Talpa zetten.
  2. Het dorp van vijf kilometer naar het oosten is verboden terrein.
  3. Nee, in dit geval komen de drie wijzen niet uit het oosten.
  4. Gij zult geen belspelletjes spelen.
  5. Gij zult geen Tel Sell kijken.
  6. Als God een buurman krijgt, heeft zijn zoontje Jezus een buurjongetje om mee te spelen.
  7. Gij zult nog vier geboden verzinnen.

In het ondergrondse deel van Oud Ade gelden geen regels. Het is immers de onderwereld.

Oud Aads Ondergronds NetwerkBewerken

Het Oud Aads ondergronds netwerk is een netwerk dat ondergronds is. Het netwerk is in feite de kelder van het huis, links van de kerk. In het Oud Aads ondergronds netwerk wonen circa 3 miljoen mensen. Dit gegeven zal nooit geheel te bevestigen zijn, omdat enkele duizenden inwoners zich verstoppen voor God. Het ondergronds netwerk heeft een oppervlakte die even groot is als die van de provincie Utrecht. Door middel van de metro kan men zich toegang verschaffen tot de steden Doetinchem en Vinkeveen. Laatstgenoemde kan echter ook bereikt worden door middel van een rijtuigie. Het netwerk is vermoedelijk gesticht door Sathanius G. Bauer(de broer van Frans).

CriminaliteitBewerken

In Oud Ade, met name in het ondergrondse netwerk, heerst er een zeer hoge criminaliteit. Vermoedelijk heeft Elmore J. Hitler de straten van ondergronds Oud Ade geterroriseerd, nadat hij uit de onderwereld van Sesamstraat verdwenen was. Ook werken Talpa-extremisten aan het vernietigen van het eerste gebod.

ProductieBewerken

Een bekend goed uit de streek rondom Oud Ade is glas-in-lood. Een bekend product uit ondergronds Oud Ade is lood-in-glas, de kwaadaardige tegenhanger van glas-in-lood.

}