Geachte redacteur van de Oncyclopedia Neêrlandica,
SCHRIJF!
  • Oncyclopedia is in staat van beleg. Dat betekent dat de noodtoestand is uitgeroepen. Alle macht aan de admins, die naar eigen goeddunken zullen handelen in het belang der Oncyclopedia en hare aardappeligheid Sophia. Wat dat betekent? Er zijn wat nieuwe admins zonder verkiezingen bijgekomen om de boel schoon te houden zonder afhankelijk te zijn van de admins die in diepe slaap verkeren, bij gebrek aan ridder (m/v) met paard. Sophia save Oncyclopolis.
  • Ook de relatie met 21 juni was van korte duur: 26 juni is nu de vaste partner van onze Hoofdpagina, voor zolang het duurt, natuurlijk (zei Napoleons Bonapartes mama: al: "Pourvou qu'ça doure!").
  • De winnaar van de Herfstkool 2018 is bekend: Lambic voegt met Badminton een vijftiende Pieperster toe aan zijn collectie. Op naar de Winterpeen Lentepieper 2019!
  • De OncyChef is al anderhalve eeuwigheid afgerond, en de jury heeft plechtig beloofd één dezer met een officieel eindresultaat tevoorschijn te komen. De twee in the running gebleven penneridders kijken in ontspannen verwachting uit naar de bevestiging van wat ze eigenlijk al weten, want dat is eigen aan de formule van deze schrijfwedstrijd. In de wandelgangen wordt intussen gefluisterd dat er een tweede editie in de maak ende op komst is... wordt achtervervolgd!
  • Omdat we gek zijn op voorgevels, hebben we een spik-splinter-spnieuwe etalage. HIER is te zien welke artikels de crème de la crème zijn en HIER kunt u helpen de etalage verder vorm te geven.
  • Volgens de automatische teller hebben we 3.092 artikels, maar in werkelijkheid wachten we nog in spanning op het drieduizendste artikel. De exacte hoeveelheid artikelen valt HIER te volgen.
  • Voor de meest ambitieuze kwaliteitscontrole die de Oncyclopedia ooit heeft meegemaakt, worden alle muggenneukers en mierenzifters opgeroepen zich HIER of HIER te melden.

MaltaBewerken

Hallo DBThee,

Ik heb van Roy gehoord dat je het kladje over Malta dat in mijn gebruikersruimte stond in de hoofdnaamruimte hebt gezet.
Aangezien ik het op deze site heb gezet en hier geen auteursrecht geldt, heb ik hier sowieso geen gezag over, maar ik wilde toch even zeggen dat ik er geen probleem mee heb.
Wel moet ik kwijt dat het artikel eigenlijk niet af is. Ik zal proberen één dezer dagen ernaar te kijken en het af te schrijven. -- Even in het geheugen graven... --
Hé, guess what? Het zou zomaar kunnen dat ik dankzij jou weer actief wordt hier. *geeft DBThee schouderklopje* Write on! L. Catepé - Mess - Log | 10 nov 2011 20:37 (UTC)

Hoi Lars863,
Ik zag dat er in vorige versies van dat artikel een doorverwijzing stond naar jouw artikel, dus ik heb 'm even gekopieerd ;) DBThee (overleg) 11 nov 2011 13:30 (UTC)

DB?Bewerken

Waarvoor staat de "DB" in je pseudoniem? Lipton? (ik vraag uit nieuwsgierigheid :p) Cartoonist | Contact | World | 16 nov 2011 23:41 (UTC)

Voor andere wiki's gebruik ik de naam Dutchbesttyper (nogal optimistisch ;D). Omdat het gewoon ongepast is om je beter te voelen dan de mods, dacht ik eerst aan DBT, maar DBThee vond ik leuker. DBThee (?! - Spamlijst! - !!! BELANGRIJK !!!) 17 nov 2011 14:32 (UTC)
Haha, de mods hier zijn niet (erg) ijdel, hoor.   Maar bij welke andere wiki's heb je gezeten? Zeker meest Wikia's? · Fey|Bart · Stortplaats 17 nov 2011 15:23 (UTC)
Nee, eigenlijk niet ;), wel bij wiki's van spellen enzo en ook bij wikipedia DBThee (?! - Spamlijst! - !!! BELANGRIJK !!!) 17 nov 2011 15:27 (UTC)
Oh, ik dacht dat wiki's van spellen bijna altijd door Wikia werden beheerd. · Fey|Bart · Stortplaats 17 nov 2011 15:31 (UTC)
Dat zijn alleen maar wikis die opgezet zijn door fans. En wikia is nog vager dan dit. (Deze niet ondertekende tekst werd geschreven door DBThee. De vaagheid zal hem teveel zijn geworden.)
Inderdaad, de layout van Wikia is nog ingewikkelder dan die van de Telegraaf. · Fey|Bart · Stortplaats 18 nov 2011 06:38 (UTC)
Inderdaad ja. DBThee (?! - Spamlijst! - !!! BELANGRIJK !!!) 18 nov 2011 15:27 (UTC)
Wij hier hebben een soort net-niet 'haat' tegen Wikia (de pagina illustreert dat mooi) vanwege een paar incidentjes (zoals dit lachwekkende mailtje). · Fey|Bart · Stortplaats 18 nov 2011 16:22 (UTC)

LutjebroekBewerken

Ik heb op je pagina over Lutjebroek een weg-sjabloon gezet, omdat er nogal veel willekeurige elementen in zitten. (Dobbelen, dus) · Fey|Bart · Stortplaats 20 nov 2011 09:44 (UTC)

Nauwkeuriger wordt er met "dobbelen" bedoeld, een verzameling van willekeurige onsamenhangende stukken tekst, die niets met het verhaal/onderwerp te maken hebben. Met de WOII zou ik wel denken dat dat zou kunnen zijn, maar vooral: "Veel mensen denken...", "...of net erbuiten", het "het zou weleens kunnen zijn"-gehalte is hoog, dat maakt het artikel saai. Ookal is het Lutjebroek, daar is een hoop onzin over te vertellen, maar encyclopedieën vertellen ook niet alleen maar geruchten.    20 nov 2011 09:49 (UTC)