Plaaggeest

Ongelofelijk! Zo'n hihi-larisch artikel, maar niemand kan het vinden... Voeg snel wat links toe op andere artikelen die verwijzen naar deze pagina, en laat de wereld lachen!Een plaaggeest is een geest die eerder irritant dan angstaanjagend is. Ze proberen het bloed onder de nagels te halen bij het desbetreffende slachtoffer. Ze zijn dan ook niet erg geliefd in hun omgeving. Plaaggeesten moet men overigens niet verwarren met echte geesten. Plaaggeesten zien er op zich zelf minder depressief uit dan echte geesten.

Plaaggeest
Ook hier zijn de plaaggeesten aanwezig...
Ook hier zijn de plaaggeesten aanwezig...
Taxonomische indeling
Rijk Nee
Stam hoofd
Familie Anderen
Geslacht Vaak onzijdig
Algemene informatie
Maximale leeftijd 2-300 jaar
Familie van De enige echte geest
Geschikt als huisdier Nee, maar hij valt zomaar binnen
Specifieke gedragseigenschappen Irritant (verassend)
Leefgebied In de meeste hotelkamers
Natuurlijke vijanden Stofzuigers
Wordt gebruikt voor verkoop Niemand wil zoiets hebben
Uiterlijke kenmerken
Kleur Fel wit
Huidbedekking Doorzichtig
Aantal poten Vrijwel geen
Waarin het leeft In jouw huis
Speciale kenmerken Irritant gedrag vertonen
Socialitieit Nooit geweest
Aaibaar Totaal niet
Portaal  Portaalicoon Biologie

Opzouten nu!
~ Jij tegen een plaaggeest

HOU DAT LICHT NOU EENS AAN!
~ Nog steeds jij over de plaaggeest die niet ophoudt

LeefgebiedBewerken

Zo'n plaaggeest, die leeft werkelijk overal. Hun leefgebied strekt zich uit over de gehele wereld. Vaak leven plaaggeesten in huizen waar men geen stofzuigers heeft. Ook moet zo'n huis minstens een paar lichtschakelaars bevatten, zodat er met de lichten 's nachts lekker veel gekloot kan worden. Plaaggeesten komen dus vaak voor in Europa. Toch zit de mensheid niet stil over die rotverschijnselen plaaggeesten. Steeds meer plaaggeesten worden fel verdreven. Soms zelfs vernietigd met gasbranders. Het gevolg hiervan is dat de plaaggeesten zich gaan verschuilen in bossen, waar ze dieren gaan lastig vallen. Daarna vallen deze dieren mensen aan. Dat heeft dus een averechts effect...

Band met de mensBewerken

Plaaggeesten hebben altijd al een sterke band met de mens gehad. Dit ging eerder altijd om een haar/liefde-verhouding. Zo doen plaaggeesten 's nachts wel eens het licht aan en uit als je thuis bent en ligt te slapen. Na enige gevechten woordenwisselingen weten de echte bewoners van het huis die geesten vaak wel de mond te snoeren. Plaaggeesten willen tevens wel eens rotgeluiden maken. Als je dan jouw eigen muziek aanzet, weten ze niet hoe snel ze moeten ophouden. Ook willen de plaaggeesten wel eens iemand voor de voeten lopen. Vaak volgt er dan een dreigement als ik pak de stofzuiger erbij hoor. Dit helpt eigenlijk altijd wel.

Zie ookBewerken