Hoofdmenu openen

Oncyclopedia β

Plafondkat kijkt toe hoe je masturbeert
~ Plafondkat over zichzelf

Van dat soort poesjes hou ik niet, das logisch.
~ Johan Cruijff over Plafondkat

Sorry! We weten dat hij ontsnapt is tijdens verlof!
~ Pieter Baan Centrum over Plafondkat


Plafondkat is een over de hele wereld gezochte crimineel, ransaap en perverseling. Hij voldoet zijn zieke behoeftes door mensen te bespioneren terwijl ze masturberen. Hij doet dat door zachtjes een gat in het plafond te zagen, en daarna zijn kleine perverse koppie naar binnen te steken. Maar ja, het is natuurlijk een kat!

LevenBewerken

Op 24 Juli 2003 wordt het kleine katje Rupert geboren in een huis aan de Neude in Utrecht. Rupert, later dus de beruchte Plafondkat, groeide heel normaal en vredelievend op. Het leek er op dat hij gewoon een standaard kat ging worden, tot er op een dag een keerpunt kwam in zijn leven.

Op 19 December 2004 staat het Glazen Huis van 3FM voor het eerst op de Neude in Utrecht. De nu anderhalfjarige Rupert was een erg nieuwsgierig en ondernemend katje geworden, en uiteraard ging hij rond een uur of 1 s'nachts kijken wat er allemaal aan de hand was. Hij klom dus het dak van het Glazen Huis op, en toen hij naar beneden keek zag hij daar Giel Beelen op de plee zitten. Maar Gieltje zat niet gewoon op de plee, Gieltje had een boekje mee! Om een lang verhaal kort te maken, Gieltje zat te masturberen. En om een of andere rede wond dat Rupert zo op, dat het een soort verslaving voor hem werd.

En zo liep Rupert weg van huis tijdens nieuwjaarsavond, waarna zijn onstilbare honger om mensen te bespioneren. Hij rees daarna de wereld rond, om iedereen die hij zag te bespioneren tijdens het masturberen.

SignalementenBewerken

 
Plafondkat in actie
 
Een slachtoffer van Plafondkat
 
zijn laatste actie!

Als u Plafondkat ziet of herkent, belt u dan onmiddellijk: 911 112 223 445 667 455 of 233

  Mensen die je niet in een donker steegje wilt tegenkomen

A.A.P.J.E.S. · Algemene Internationale Vernietigings Dienst · Al Gore · Alfred Jodocus Kwak · Antic Cafe · Baks
Bassie en Adriaan · Beesie Wouterse· De Neus · Eddy Wally · Garfield · Hans Teeuwen · Jan van Speijk · Luis Figo · Marco Borsato
Marco van Basten · Mario · MI6 · Mohandas Gandhi · Nelson Mandela · NERF · Osama bin Laden · Pedobeer · Piet Piraat
Pikachu · Plafondkat · Saddam Hoessein · Samira · Schnappi · Sinterklaas · Spekkerd · Ultra Terror Oosterhout · Wally