Schizofrenie

(Doorverwezen vanaf Schizofreen)
SchizoJanus.GIF

Stil!, ik probeer dit te lezen!
~ Slecht gehumeurde persoonlijkheid van de schizofreen over de vorige uitspraak

De enige die praat ben jij!
~ Bijdehante persoonlijkheid van de schizofreen over de vorige uitspraak

Ach, bemoei je er niet mee!
~ Slecht gehumeurde persoonlijkheid van de schizofreen weer over de vorige uitspraak

Als we nou allemaal gewoon niets meer zeggen dan kunnen we allemaal dit artikel gaan lezen!
~ Sociale persoonlijkheid over de vorige uitspraak

Goed idee!
~ Alle persoonlijkheden van de schizofreen over de vorige uitspraak

...
~ Schizofreen die dit artikel leest

Ik kan niet lezen!
~ Analfabetische persoonlijkheid van de schizofreen over de vorige uitspraak

Sukkel!
~ Arrogante persoonlijkheid van de schizofreen over de vorige uitspraak

Een schizofreen heeft meerdere persoonlijkheden
~ Kapitein Overduidelijk over een schizofreen

Mond dicht en lees dit artikel nou maar of jullie gaan naar je kamer!
~ Moederlijke persoonlijkheid van de schizofreen over alle voorgaande uitspraken behalve die van Kapitein overduidelijk

Schizofreen? Nee, dat zijn wij niet.
~ Schizofreen iemand

Een Schizofreen is iemand met een persoonlijkheidsstoornis, dit betekend dus dat diegene meerdere persoonlijkheden ziet die er niet zijn of dat diegene meerdere persoonlijkheden bezit. Dit tot grote ergernis van zijn of haar medemens.

OorsprongBewerken

Schizofrenie is als het goed is een erfelijke afwijking, er zit dus een foutje in het DNA, ergens is dus tijdens de celdeling iets fout gegaan bij een bepaald persoon, dit is een Schot, deze is eigenlijk de vader van alle Schotten, elke Schot is dus schizofreen, vind je het gek als de mannen rokken dragen, hun vrouwelijke kant dus.

Symptomen van SchizofrenieBewerken

 
Wanneer een persoonlijk aldus gespleten wordt, is het niet de gespletene, maar de splijter die in de psychiatrie belandt.

Schizofrenen zijn te herkennen aan een aantal symptomen, als jij zelf deze symptomen ook herkend, vraag aan je arts persoonlijkheid wat het probleem is, als je geen van deze symptomen herkend heb je waarschijnlijk toch geen arts persoonlijkheid dus geen gespleten persoonlijkheid.

  • Andere personen zien die er niet zijn, als je dit vermoed, vraag aan iedereen of diegene echt is, waarschijnlijk zegt bijna iedereen dat behalve de rationalisten en je eerlijke persoonlijkheden, wanneer iemand zegt dat hij/zij niet echt is, sla diegene dan, als diegene pijn heeft is het een rationalist, als je door diegene heen slaat is het een van je andere persoonlijkheden.
  • Afwezigheid, als je het gevoel hebt dat je even weg bent geweest, is dat waarschijnlijk een soort trans geweest dat een andere persoonlijkheid langs is geweest zonder dat jij dat weet, let er dus even op als u een deel van het gesprek mist.
  • Opdrachten, als iemand van de geheime dienst je vraagt om een vreemde opdracht te doen, wijs deze af en geef die persoon dan aan, als deze er weer niet is weet je dat je bent bedrogen door een van je andere persoonlijkheden
  • Asociaal gedrag, je bent natuurlijk de perfecte persoon vind je niet, je vind jezelf waarschijnlijk knap, aardig, slim en creatief. Je hebt vast een goede baan of opleiding en je toekomst ziet er vrolijk uit, dan opeens haat iedereen je en je wordt als oud vuil weggegooid, hier zit dus weer een van je persoonlijkheden achter, bezoek vooral geen psychiater want die zijn al net zo gek als jij!
  • Haaruitval, ik weet niet waarom deze erbij staat, waarschijnlijk een van mijn andere persoonlijkheden die ik niet heb, geen zorgen, als schizofreen heb je geen last van haaruitval, hoogstens heb je last van het feit dat een van je persoonlijkheden kaal wil, de kans is groot...
  • Breuk in je relatie, je hebt een goed leven dus, je hebt waarschijnlijk al een relatie en je houd zielsveel van je relatie, op een dag wordt je wakker en lig je in een totaal ander huis met een lelijk verschijnsel naast je, meningsverschillen komen namelijk ook wel eens voor bij schizofrenen, je kontenjaag-persoonlijkheid zit hier waarschijnlijk achter.
  • Medeleven tonen, heeft je moeder schizofrenie? leef je met haar mee? Schizofreen! Niemand kent de pijn die achter een schizofreen schuilt, als je met iemand meeleeft ben je automatisch een schizofreen dus! Even een ander voorbeeld: iemand heeft Mexicaanse griep en jij hebt die nog niet gehad, je kan dus pas medeleven tonen wanneer je de ziekte ook hebt gehad, dan pas weet je wat zijn of haar pijn is!

BehandelingBewerken

Die is er niet, men dient er maar mee te moeten leven. Als je het hebt, ben je verdoemd, maar je kan altijd nog terecht in een kliniek met een extra grote kamer, gezien het aantal persoonlijkheden die je kan hebben. Als je naar de kliniek gaat, zeg dan maar dat je honderden personen ziet, lekker grote kamer dan.

NadelenBewerken

Schizofrenie heeft voor- en nadelen, ik ben een optimist dus ik vertel je lekker weinig nadelen maar zo veel mogelijk voordelen, zo wordt de pijn verzacht. Een voorbeeld van een nadeel is totale uitsluiting, iedereen haat het als iemand steeds van persoonlijkheid wisselt en opeens weggaat voor een geheime missie die niet bestaat, niemand mag je dus meer, iedereen vertrekt. Een ander nadeel is dat je persoonlijkheden erg verschillen, in een lijf kan het dus wel een heel druk worden en je hoofd explodeert.

VoordelenBewerken

Het is heel gezellig in je hoofd, je hebt altijd wel iets te zeggen, en als je iets wil zeggen kan je het vertellen tegen je andere persoonlijkheden, daar zijn jullie toch lijfgenoten voor. Ook moet je niet vergeten dat er een kans is dat je iemand hebt die een vreemde taal als moedertaal heeft, je kan dus met iedereen spreken op de wereld als je daar tenminste de kans voor krijgt. Als laatste kan je een hoop leren van je andere persoonlijkheden, dan komen er misschien wel artsen in je lichaam voor en kan je gewoon geneeskunde studeren als je dat nog niet gedaan heb en het graag wilt doen, of denk je dat je arts persoonlijkheid ergens heengaat zonder jou? Je kan ook lekker spelletjes spelen met je andere persoonlijkheden,wat andere gewone mensen niet kunnen: zoals: schaken, dammen, kaarten tegen jezelf.

Beroemde schizofrenenBewerken

Derek Ogilvie, deze persoon beweert geesten te zien, hij verdient er alleen geld mee, misschien kan je dat ook nog wel bij de voordelen opschrijven, weet je wat, ik doe het gewoon:

Voordelen(vervolg)Bewerken

Je kan er ook dus geld mee verdienen door te doen alsof je met geesten kan praten, je andere persoonlijkheden zijn waarschijnlijk heel goed in iemands geest binnen te dringen en zo allemaal informatie over de dode te verzamelen.

Beroemde schizofrenen(vervolg)Bewerken

goed, waar waren we gebleven, oh ja, Derek Ogilvie, hij is verder een goed voorbeeld aangezien hij natuurlijk een Schot is, zoals ik al eerder zei: elke schot is schizofreen, daarnaast verstaat Derek Ogilvie heel goed Nederlands, het is een Schot, die doen niet aan andere talen, dat is dus gewoon een van zijn persoonlijkheden!

  • De Paus, hij heeft een jurk aan en is een man, die heeft dus een vrouwelijke kant en toch luistert de hele Katholieke kerk naar hem, ook een voordeel trouwens, die ga ik niet opnoemen hoor.
  • Gollem/Smeagòl, deze kerel heeft niet eens slechts één naam, daarnaast praat hij nogal graag met zichzelf en denkt hij dat een ring leeft, eigenlijk heeft hij dus een combinatie van het andere mensen zien en het bezeten zijn door verschillende persoonlijkheden.
  • Veel etenswaren in verpakking, er staat bijvoorbeeld op Hamburgers de tekst: 'echte Amerikaanse hamburgers', vervolgens staat er: van Unox, Made in China/Holland/France of een ander land, daaronder staat weer: gemaakt van smerige troep uit varkens, het kan natuurlijk niet alles zijn, echte Amerikaanse hamburgers zijn niet van Unox of in een ander land gemaakt, daarnaast zijn er dus ook geen Amerikanen voor geslacht maar Varkens, dat klinkt als een gespeten persoonlijkheid...

Zie ookBewerken