Help:Beginnersgids/Cyberpesten: verschil tussen versies

k
geen bewerkingssamenvatting
k
Een ander probleem bij cyberpesten is dat grote hoeveelheid er van. De Engelse versie van deze site is soms al als de promoter van cyberpesten gezien. En dat terwijl we hier, en ook op de Engelse versie, cyberpesten en vandalisme haten. Moderators (ook wel Sysops genoemd) doen hun uiterste best om deze website schoon en grappig te houden. Als je het hier niet mee eens bent zijn er zat manieren om contact op te nemen en ons te overtuigen.
 
Tot slot, het grootste probleem van cyberpesten is het woord pesten. Pesten is niet leuk. Sommige mensen zeggen: "Ach het is op het internet, wat maakt dat nog uit?" NEE. Pesten is slecht. Als iemand een pagina aanmaakt en daarin een klasgenoot of vriendevriend pest of bedreigd en hij/zij zet er ook nog persoonlijke informatie bij, dan is dat slecht. Het is onacceptabel, vooral omdat het wreed, idioot en niet grappig is.
 
Dus, als je van plan bent geen cyberpester te worden, dan GEFELICITEERD! Je bent door één van de belangrijkste dingen van de Oncyclopedie gekomen. Op naar de...
Controleur, Flapdrollen, rollback, beheerders
40.753

bewerkingen