Help:Beginnersgids/Redirecten: verschil tussen versies

17 bytes verwijderd ,  7 feb 2007 23:06
geen bewerkingssamenvatting
(New page: {{titel|Redirecten op de goeie manier}} {{Beginners Gids}} Redirecten is een goede manier om er voor te zorgen dat je op verschillende manieren op een pagina kunt komen. Toch neem het vol...)
 
{{Beginners Gids}}
 
Redirecten is een goede manier om er voor te zorgen dat je op verschillende manieren op een pagina kunt komen. Toch neem het volgende in acht: '''alsjeblieft, redirect met grote discretie.''' Soms levertwekt het irritatie op datals redirectredirects niet goed staan. Neem het volgende in acht:
:'''''Origineel Artikel:''''' Balkenendeman
::'''Goeie Redirect:''' De redirectredirects zijn goed voor snelle toegang tot artikelen met misschien een wat rare of lange naam. Het zorgt ervoor dat we pagina's niet dubbel krijgen.
:::''Voorbeelden:'' "JP", "Jan Peter Balkenende", "Jan Peter", "JPB", "Balkenende".
::'''Onnodige Redirect''': Deze redirectredirects zijn volkomen overbodig. Zolang een artikel op de goeie plek hoofdletters heeft en goed geschreven is zijn verwijzingen helemaal niet nodig.
:::''Voorbeelden:'' "JAN PETER BALKENDE", "Zijne Grote JP", "Jannetje".
::'''Idiote Redirects''': Deze redirects zijn typisch voor een domme manier van humor en voegen zelfden significant meerzelden humor toe.
:::''Voorbeelden:'' "Bak Ellende", "Idioot", "Harry Potter", "Pietje" (daar is hij weer).
 
Controleur, Flapdrollen, emailconfirmed, oversight, rollback, beheerders
19.473

bewerkingen