Help:Beginnersgids/Cyberpesten: verschil tussen versies

k
geen bewerkingssamenvatting
k
k
'''Nee, we zijn nu serieus. Onthoud dit, schrijf het desnoods 100 keer op en lees het 100 keer hardop. Dit is geen plek voor leuke grappen, serieus.'''
----
[[Afbeelding:BAN!.jpg|135px|left]]
Het is eerst belangrijk om vast te stellen wat nou Cyberpesten is. Het is belangrijk om het volgende goed in je oren te knopen, erg belangrijk!
 
En nu, '''Cyberpesten is niet'''
*Slimme superieure humor. Het is heel gemakkelijk. <s>De meeste</s> Alle cyberpesters overtreden twee regels, de niet-cyberpesten regel en de het-moet-grappig-zijn regel.
*1337. Je bent geen 1337. Je bent geen 1337 h4x0r omdat je een pagina op Oncyclopedia kunt maken, een artikel maken is een '''voorrecht''' dat iedereen heeft. s.
 
Nu cyberpesten gedefinieerd is kun je je misschien afvragen waarom we er zo'n probleem van maken. Voor de beginners, Oncyclopedia is een humoristische website. Anders dan andere humoristische websites is Oncyclopedia als een Wiki gecreëerd. Iedereen kan hier dus pagina's bewerken, gezellig meedoen en (hopelijk) grappig artikelen schrijven. Het doel van de website is grappig zijn. Veel beginners komen hier en leren door vallen en opstaan wat grappig is en niet. Dat is volkomen acceptabel, iedereen is een beginner op sommige punten. Ondanks dat zien cyberpesters Oncyclopedia niet als een grappige website maar als een plaats om hun gal te spuiten en er op los te vandaliseren.
Controleur, Flapdrollen, rollback, beheerders
40.753

bewerkingen