Hoofdmenu openen

Oncyclopedia β

Wijzigingen

WSPA

56 bytes toegevoegd, 23 mei 2017 19:35
Een enorme jeugdzonde en een hopeloos achterhaald stukje, maar ik moest er toch weer om gniffelen. Hier en daar wat fouten van tien jaar terug rechtgezet
Het '''WSPA''' is een misdadige cult [[sekte]] die zich voor doet voordoet als dierenbeschermingsorganisatie om hun zijn misdaden te [[geld|financieren]].
== Financiering van het WSPA ==
[[Afbeelding:WSPA.jpg|thumb|left|Reclame voor het WSPA]]
WSPA staat voor ''World Society For The Protection Of Animals''. Het WSPA maakt veel reclame op zenders als [[Hel|Animal Planet]] en [[National Geographic Channel]], aangezien er naar deze zenders veel kindertjes en dierenvrienden die maar al te graag geld betalen aan een zooi beesten kijken. Hier maakt het WSPA misdaden van door tussen Tussen de programma's over [[krokodil]]len die [[A.A.P.J.E.S.|aapjes]] eten door kwelt het WSPA de kijkers met reclames maken waarin [[zeehond]]jes in hun kont worden geneukt door een stel [[eskimo]]'s. In deze reclame gebruiken ze zij de ongelofelijk flauwe slogan ''Bescherm de dieren tegen de beesten, steun het WSPA!''. De eerste reactie van mensen die deze [[onzin]] zien is dat ze meteen zij geld gaan <s>dokken</s> doneren aan het WSPA. Twee weken na dat nadat het [[geld]] verstuurd is zal de donateur een brief ontvangen in . In deze brief zit een contract die dat de tekenaar voor de rest van zijn of haar leven slaaf maakt van het WSPA. [[Niemand ]] wil dit contract natuurlijk tekenen, helaas zit er in de brief ook een soort magische kracht die je lezers dwingt tot het te tekenenvan het contract. Op deze manier hebben al duizenden mensen hun leven verloren aan het o zo rechtvaardige WSPA.
== Misdaden van het WSPA ==
Het WSPA is net als [[A.A.P.J.E.S.]] aangestuurd door [[Al Gore]] en doet er daarom ook alles aan om de aarde op te warmen en het voorkomen hier van hiervan te voorkomen. Het WSPA onderscheidt zich van A.A.P.J.E.S. door nooit aanslagen te plegen op individuen. Zij plegen hun aanslagen voornamelijk op laboratoria waar dierproeven uitgevoerd worden. Al Gore heeft namelijk ontdekt dat elke keer als dat er een [[rat ]] vermoord wordt er een soort bizarre stof vrijkomt die de lucht een klein beetje afkoelt. Als er te veel proefratten sterven zou dit betekenen dat de opwarming van de aarde verpest zou worden. Hierom bedacht Al Gore het [[Aanslagen op de Achmeatoren|lulverhaal]] dat het gebruik van proefratten zielig is en het dus verboden moet worden. Door de grote aanhang van het WSPA [[zijn]] de meeste [[mens]]en hier ook nog in gaan geloven. Het WSPA pleegt ook regelmatig aanslagen op stierengevechten, ze de gefrustreerde WSPA'ers zetten namelijk altijd hun geld op stier in en weten niet dat de matador altijd wint.
== Zie ook ==
 
*[[A.A.P.J.E.S.]]
*[[Al Gore]]
*[[Duivelse wezens]]
{{club}}
[[Categorie:Machtige Organisatie]]
[[Categorie:Sekte]]
[[Categorie:Overbodig]]
Controleur, rollback
6.670
bewerkingen