Help:Beginnersgids/GRAMMATICA: verschil tussen versies

geen bewerkingssamenvatting
{{titel|Zpelling and GRAMATIkA}}
{{Beginnersgids}}
Complete nonsens of huiveringwekkende grammatica en spelling maken over het algemeen een artikel totaal onbegrijpelijk en daaromde nietgrappen grappig,erin functionele spelfouten daargelaten. Overtuig je ervan dat je artikelkomen niet onzinnigtot ofhun onleesbaarrecht. isWe en zorgzijn er bijvoorbeeldstreng voor dat zinnen met een HOOFDLETTER beginnenop en eindigendaarom methier een punt (.). Als je niet zeker bent van je spellingkwaliteiten kun je een [[Special:Listusers/sysop|admin]] vragen om er naar te kijken, waarschijnlijk <s>lacht die je uit</s> wil hij je wel helpen met de spelling van je artikelenpaar tealgemene checkenpunten.
 
*Klik voor je je werk opslaat eerst op "Bewerking ter controle tonen" rechts naast "pagina opslaan". Je ziet dan het resultaat met daaronder de bewerkingsmodus, zodat je kunt verbeteren en aanvullen zonder eerst op te slaan (dit laatste belast de server en het overzicht).
*Het lijkt triviaal, maar zorg ervoor dat zinnen met een HOOFDLETTER beginnen en eindigen met een punt (of ander teken)
 
 
 
Als je niet zeker bent van je spellingkwaliteiten kun je een [[Special:Listusers/sysop|admin]] vragen om er naar te kijken, waarschijnlijk <s>lacht die je uit</s> wil hij je wel helpen met de spelling van je artikelen te checken.
 
Er bestaan trouwens ideale spellingcheckers waar je je tekst doorheen kunt halen.
Controleur, Flapdrollen, emailconfirmed, oversight, rollback, beheerders
19.473

bewerkingen