Een swaard.

Staal is een substantie dat gemaakt wordt door ijzer samen te voegen met menselijk vlees. Het werd omstreeks 1946 ontdekt in Japan nadat er een atoombom werd gegooid op Nagasaki.

StaalBewerken

Staal is een mengsel van ijzer met vlees (eventueel hout of piepschuim) dat veel wordt gebruikt voor swaarden (stalen versies van zwaarden. Niet te verwarren met zwaarden, deze zijn gemaakt van zwavel).

OorsprongBewerken

In Nagasaki stond een grote ijzermijn, waar dagelijks tientallen niet-Japanners stierven. De VS vonden dit wel genoeg, en besloten om Japan te straffen met een experiment. Ze gooiden een atoombom met de naam Bomb, op de ijzermijn. Op dat moment waren er duizenden niet-Japanners en wel-Japanners aan het werk. Dit wordt ook wel de Tweede Wereldoorlog (deel 2 - de vergelding) genoemd.

De reactieBewerken

De wel-Japanners vonden dit niet-leuk, en besloten de tegenaanval in te gaan. Ze stuurden de beroemde Kamikazetroepen op Purple Harbor, het strafkamp voor Amerikaanse homo's. Maar helaas mislukte dit en kwamen ze in China terecht, waarna ze besloten om gelijk dat gebied in te nemen, om daarna verdreven te worden naar een apart gebied aan de grens met China om het daar maar uit te zoeken, tegenwoordig Korea geheten, dat daarna is opgesplitst in twee delen.

De andere reactieBewerken

Amerika vond het bovenstaande weer niet-leuk en besloten nog een atoombom te gooien. Deze keer op Hiroshima, waar heel toevallig ook een ijzermijn lag (maar dan onontdekt). Na de tweede keer van het ontstaan van dit "staal" begonnen de wel-Japanners het te begrijpen en konden nu swaarden gemaakt worden voor hun beroemde Samoerai's (de voormalige Zwamoerai's). Echter waren er na de training van alle kamikazetroepen er niet meer genoeg wel-Japanners over.

Toepassingen van StaalBewerken

  • Er worden swaarden van gemaakt, deze richten 10 HP schade aan. Wat beter is dan de 3,141592... HP schade van de zwaarden.
  • Er worden spinazievezels van gemaakt waarvan de beruchte spinazie wordt gemaakt.
  • Op het jaarlijkse wel-Japanse staalfestival worden er stalen buizen met grote snelheid opgegeten met een prijs voor de overlever.
  • En ten laatste is het een bouwstof voor hedendaagse computermuizen.

Zie ookBewerken