War of the Worlds

Dit was een oorlog
~ Kapitein Overduidelijk over War of the Worlds

Iedereen ging vechten, das toch logisch?
~ Johan Cruijff over War of the Worlds

De War of the worlds was een grote tragedie die zich afspeelde in 1904.

Het begin van de oorlogBewerken

 
Het marsmannetje dat de zakdoek stal.

Op een ochtend in augustus merkte iemand op dat er groene flitsen vanuit de hemel kwamen. Onbewust van wat het was stuurde NASA twee astronauten naar Mars toe, waar het geflits vandaan leek te komen. Eenmaal aangekomen ontmoette de astronauten marsmannetjes die de astronauten en de complete aardse bevolking wou ontmoeten. Een vriendschap ontstond tussen beide partijen (al ontkend de AIVD alles) en men ging met elkaar samenwerken. Dit verband ging goed totdat de ware aard van de marsmannetjes boven water kwam. Op een nacht toen een bewaker van 3M industries zijn dienst liep ontdekte hij een indringer. Hij achtervolgde hem en kwam erachter dat het een marsmannetje was die een papieren zakdoekje aan het stelen was. Het mannetje werd opgepakt en terechtgesteld. Het was toen dat de Marse ambassade eiste dat de marsman werd vrijgelaten. Men weigerde dit omdat hij een misdadiger was en een papieren zakdoekje wou stelen. Toen besloot Mars over te gaan op oorlog. Op 28 Augustus stuurden zij tientallen cilinders naar de aarde die allemaal een kloppend geluid maakte. De dag erna ging de deksel van de cilinders eraf, en gigantische machines kwamen in opstand en gebruikte een soort van "hittestraal" om alles en iedereen te verdampen alsof zij werden geraakt door een atoombom.

De oorlog op zijn hoogtepuntBewerken

Toen de marsmannen eenmaal de aanval waren begonnen leek er geen eind meer aan te komen. Aardse wapens hadden geen effect op hun en onderhandelen had geen zin. Er moest een wonder gebeuren om deze oorlog te kunnen overleven. Deze kwam maar niet en men bleef sterven. Op de eerste dag van de aanval alleen al stierven er 2.462.313 mensen aan de hittestralen. De oorlog ging maar door en door zonder einde. Mensen werden meegenomen uit hun huizen om te worden gestuurd naar zomerkampen alwaar deze mensen werden gemarteld met Banjo metal. Velen stierven aan een acute hartstilstand terwijl anderen moesten wachten op de Beatles. Jonge maagdelijke meisjes werden ontvoerd en verkracht om vervolgens vastgebonden te worden achtergelaten in een donker bos zodat ze zouden verhongeren. Japanse meisjes werden gedwongen om in lesbische pornofilms te spelen zodat de resterende aardlingen nog een beetje plezier zouden hebben. De oorlog leek maar geen einde te hebben en men werd emo. Tenminste...

Einde van de oorlogBewerken

Alle marsmannen stierven aan de aardse bacteriën die ze opliepen tijdens onbeschermd seks met jonge maagdelijke meisjes. Alle mensen werden weer normaal en het emoras leek uitgestorven.

Gevolgen van de oorlogBewerken

 
As van een of meerdere van de slachtoffers.

Omdat niemand niet nog een keer oorlog wou hebben met Mars besloten zij de grootste atoombom mogelijk naar het centrum van mars te sturen. Dit deed men met als gevolg dat mars werd verpulverd. De hittestralen van de grote robotachtige voertuigen werden weggenomen en nagemaakt zodat men weer kon doen waar ze goed in waren, elkaar uitmoorden. Omdat de hittestraal zoveel ongeluk geeft besloot men om Oncyclopedia te lanceren (al wordt dat ontkend door iedere admin ter Wereld en Groningen)

Tot op de dag van vandaag regent het zo nu en dan as van de slachtoffers die de hittestraal met zich meebracht. De zielen van de doden bleven rondzweven en wachtten nog altijd op een enkeltje naar de Farplane met als gevolg dat de aarde vol zit met duivelse wezens en monsters zoals het Wikipediamonster.

Zie ookBewerken