Waterstof

Dood <- Waterstof -> Helium
Niets
^
H
v
Lithium
Waterstof PT.jpg
Algemeen
Naam Waterstof
Symbool H
Nummer 1
Fysieke Kenmerken
Voorkomen gasachtig, duidelijk herkenbaar aan de elektron die om het proton zweeft
Kleur een beetje stoffig grijs
Huidige gemoedstoestand explosief
Dichtheid potdicht
Smeltpunt -220 °C
Kookpunt 220 °C
Smaak stoffig, een beetje zoals chocola

Het is welbekend over de hele wereld dat Waterstof het eerste element in het periodieke systeem is. Nu moet u niet denken dat hij haantje de voorste is en een gelukkig leven heeft gehad. Volg ons op een reis door het rumoerige en explosieve leven van Waterstof!

KindertijdBewerken

Het droevige leven van Waterstof begint op het moment dat hij geboren wordt. Zijn moeder, de oerknal, liet hem samen met zijn zusje achter bij zijn tante Neutrino. Terwijl niemand op of omkeek naar Waterstof, kreeg zijn veel edelere zusje Helium alle aandacht. Zij was de kalmere persoonlijkheid van de twee, tot op het punt waarop ze op geen enkel ander element wilde reageren. Zij heeft veel grotere elementen tot verval gebracht, aldus Argon, Helium d'r beste vriend. Over haar kleinere broertje zei hij het volgende: "Man, wat was dat kleintje reactief zeg. Bij het minste vonkje explodeerde hij."

Toen hij een klein jongetje was, had hij moeite met vrienden maken. Zijn periodegenoten maakte grappen over het feit dat hij maar één elektron had. Zijn enige echte vriend was Boor, hij zei altijd tegen hem: "Het is OK Stoffie, ik heb ook weinig elektronen." Zijn lerares op dat moment, mevrouw Gluon, zei over Waterstof het volgende: 'Hij was niet de meest stabiele atoom in klas Po-209, om het maar netjes te zeggen... Hij wist niet eens het verschil tussen 1-butanol en ethoxyethaan! Al wat hij kon zeggen was: "Er zitten tien van mij in elk, dus ze moeten wel hetzelfde zijn"'

Waterstof wordt gezien als iemand die beide kanten op kijkt. Al sinds zijn jeugd kan hij een reductor én een oxidator zijn in chemische reacties. Hier werden ook grappen over gemaakt door zijn klasgenoten toen hij nog een kind was. Het is welbekend dat zijn tante Neutrino ervoor zorgde dat hij in de middelbare een sterk verlangen kreeg om gemogen te worden. Maar al zijn pogingen faalden. Een poging om een image als zware jongen te krijgen door te doen alsof hij Deuterium was, faalde jammerlijk. Weinig populaire elementen merkten zijn pogingen om populairder te worden op in de Elektronenwolk Middelbare school voor Elementen. Het was ook op dat moment dat hij zijn evenbeeld vond en met hem een duo atoom vormde, maar stikstof, de atoom die begonnen was met duo's met zichzelf vormen zei: "Hij deed het op een moment waarop het zó niet cool meer was."

PuberteitBewerken

 
Waterstof explodeerde toen hij ontdekte dat Lithium vreemdging

In een poging om zichzelf te vinden, werd Waterstof rebels tegenover zijn tante en zusje. Hij begon met luisteren naar Heavy metal, vooral naar Ozzy Osbournium. Toen, op de jonge leeftijd van 6,4x104 jaar, werd Waterstof voor het eerst verliefd. Hij begon een langdurige ionische relatie met Lithium, een meisje uit zijn scheikundeklas. Net zoals Waterstof was Lithium een rebels element en ze had een sterk karakter. Verschillende groepen op de EME zeiden dat deze relatie nooit lang kon standhouden. Maar ondanks waarschuwingen van vrienden ging de relatie toch door. Hij zei over de relatie dat "Ze zo reactief is dat het wel lijkt of anderen tot haar aangetrokken worden"

Waterstof vond op een gegeven moment uit dat Lithium nog steeds quarks rookte, terwijl ze allebei beloofd hadden om daarmee te stoppen toen ze een relatie begonnen. Dit feit, samen met het feit dat ze vreemdging met die klootzak Beryl, was genoeg reden voor hem om de relatie te verbreken. Na deze mislukte relatie ging Waterstof door een periode van verdriet en zware depressies. Volgens zijn oude vriend Boron heeft hij zichzelf afgesloten. "Hij luisterde naar strondvervelende en zielige muziek. en hij bleef maar roepen "WAAROM KAN ONZE RELATIE NIET ZIJN ZOALS DIE VAN NaCl? WAAROM?!!"

Na een tijdje besefte Waterstof dat het zo niet verder kon en hij liet deze periode in zijn geschiedenis achter zich. Na zijn slagen ging hij naar de psychiater voor een aantal therapiesessies. Na deze therapie sessies wist hij weer een reden om te leven, hij was trots op het feit dat hij maar één elektron had!

Een nieuwe relatieBewerken

 
Niets kan onze band verbreken, behalve electrolyse

Tijdens één van de psychiatrische sessies ontmoette hij Zuurstof. Er was meteen een interactie tussen de twee en er ontstond onmiddellijk een band. Het resultaat werd water. De relatie met Zuurstof, was volgens waterstof de gelukkigste tijd van zijn leven. Het bracht eigenschappen naar voren die hij nog nooit eerder naar voren had zien komen. Zoals adhesie en cohesie.

Na een tijdje werd de relatie een trouwerij. Op de trouwerij waren al zijn vrienden aanwezig en die maakten er een vreselijke ravage van. Toen Stikstof kwam werd er plotseling Nitroglycerine gevormd en tegenwoordig praat men niet meer over deze bruiloft. Ze hebben nu verscheidene kinderen, vooral alcoholen en esthers.

Huidig levenBewerken

Waterstof leeft op dit moment in het warme en zonnige binnenste van de zon. Dit warme en veilige onderkomen geeft Waterstof genoeg ruimte om zijn kinderen op te voeden en ze te behoeden voor de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt. Amen.


 
Verdachte maar desalwelteplus door de EG goedgekeurde chemische ... euh ... dinges

Alumininiminimiminiminiiminimininimum · Analoogkaas · Dihydromonoxide · Gas · Pindakaas · Sandwichspread · Waterstof