Westland

Het Westland is een natuurreservaat in een hoekje van Communistisch Vlaanderen. De Achterhoek is ook zo'n hoekje in Communistisch Vlaanderen, maar ligt ergens anders (zie ook: Kapitein Overduidelijk). Het Westland (door de inheemse bevolking ook wel ût Westland genoemd) wordt bewoond door de Westlanders. Dit zijn niet officieel-erkende inwoners van Communistisch Vlaanderen en het bestaan van deze bevolkingstroep wordt dan ook ontkend. Jij bent medeplichtig door het lezen van dit artikel en de FBI staat over tien minuten voor je deur, doorlezen dus.

Geboorte en opvoedingBewerken

Westlanders hebben een zeer specifieke en uitgebreide, verfijnde cultuur. Bij de geboorte van een Westlander krijgt de nieuwgeborene een groen flesje waarop staat Heineken (spreek uit: Hainekûh), dit wordt door de medicijnman vervolgens in de keel van de nieuwgeborene leeggegoten, om het resterend beetje AI (Westlanders zijn zeer modern) te verminderen tot -82, niet bijster veel. Vervolgens is de nieuwgeborene klaar om aan zijn leven te beginnen! In de daaropvolgende jaren zal hij in groep 1 van de basisschool leren dat buitenlanders apen zijn, dat een ander biermerk dan Heineken drinken strafbaar is (met steniging of in een put wasberen gegooid te worden als gevolg), en dat ze hun leven moeten wijden aan het beschermen van de kassen. In de daaropvolgende schooljaren (t/m LWOO) drinken ze Heineken, en als buitenschoolse activiteit is er elke woensdag wel Incest-fest.

KassenBewerken

Deze doorzichtige gebouwen, gemaakt van gecondenseerd schapensperma, dienen als broedplaats voor het Westlands gespuis. De mannetjes-westlander geeft zijn flesje Heineken aan het vrouwtje, waarna het vrouwtje (tijdelijk) bereid is om te paren. Aangezien een mannetje alleen zijn flesje weggeeft als hij geen trek heeft in bier, valt er te begrijpen dat paringen zeer zeldzaam zijn. De Westlander wordt dan ook met uitsterven bedreigt. Het paren voldoet zich in een speciale ruimte, genaamd De Koelcel. De daad wordt daarom ook wel eens Een hete nacht in een koude koelcel genoemd.

 
Een voorbeeld van het paringsgedrag van Westlanders

De TaalBewerken

Westlands wordt alleen gesproken in Het Westland (zie ook: Kapitein Overduidelijk) Het is een combinatie van grunten, lage grom-tonen en Môh. Elke dag worden er nieuwe woorden verzonnen, die via een ingenieus systeem van schreeuwen worden doorgegeven. Onderzoekers hebben vernomen dat het gemiddeld 3.72 seconden duurt voordat alle 87.600 inwoners van Het Westland een nieuw woord kennen. 88% van de tijd betreft het hier een synoniem van het woord bezopen.

De TechnologieBewerken

Dankzij hun intelligentie van -82 AI zijn Westlanders tot de grootste wonderen in staat. Zo zijn er natuurlijk de vele gebouwen van gecondenseerd schapensperma aanwezig, maar ook Hokken. Dit zijn privé-kerken waar de Westlanders hun Biergoden, en Koning Pinteman aanbeden en Delftenaren offeren. Als vervoersmiddel hebben ze zowel schapen als Kreidlers tot hun beschikking. Schapen hebben ze liever uitgerust, omdat nadat een Westlander wakker is geworden en na 47 minuten alweer dronken is, hij het liefst een schaap van anale seks bedient. Kreidlers zijn oude geoxideerde 50cc-vervoersmiddelen die alleen is voorbeschikt aan Westlanders met de grootste kassen. Westlanders met kleine kassen, of zonder kas (ook wel Pariah's genoemd) rijden op je moeder. Het in bezit hebben van een ander 50cc-vervoersmiddel dan een Kreidler (een Derbi bijv.) wordt afgedaan als stads, en de eigenaar ervan wordt levenslang een slaaf die in een kas vruchten plukt, samen met de naar Bratsäh-ruikende Poolse huurlingen.

VijandenBewerken

Door hun speciale cultuur hebben de Westlanders menig vijand, waaronder De Delftenaar, afkomstig uit Delft. Delft is een paaldorp aan de grens van het Westland, en ligt tussen Spanbroek en Drievliet in. Geïntimideerd door de cultuur en technologie van de Westlander, hebben de Delftenaren een groot haat jegens Westlanders. Dit leid regelmatig tot opstootjes van het formaat Tweede Wereldoorlog, en publieke vernedering. Tijdens de Maasdijkse vierdaagse vielen er 108 doden, toen een Westlander te ver in Delfts gebied kwam.

Westlanders zijn ook al jaren bezig met terroristische aanslagen te plegen op Den Haag. Den Haag is een prachtig land aan zee, waardoor er zoveel mensen in Den Haag willen wonen, dat ze moeten uitbreiden. Onder leiding van Koning Sjonnie VII (ook bekend van zijn fenomenale growshop en florisante vocabulaire) heeft Den Haag besloten het Westland toe te voegen aan hun grondgebied. Hierop openden de Westlanders de aanval door te gooien met genetisch gemanipuleerde tomaten uit hun kassen. Samen met hun bondgenoot Saddam Hoessein (hoogleraar sociologie en later president van de Democratische Republiek Noord-Korea) ontwikkelden de Westlanders kernwapens door gebruik te maken van gevaarlijke methaangassen uit hun koeien. In samenwerking met Amnesty International heeft Den Haag ervoor gezorgd dat Saddam Hoessein opgehangen werd in het Westlands Museum. Hij is hier nog steeds te bewonderen en voor vele Westlandse extremisten is dit nog steeds een bedevaartsoord. Elke 30 februari, Saddams ophangdag, wordt er een Heineken extra gedronken ter ere van Saddam. Vandaag de dag vinden er nog steeds bloederige aanslagen plaats. Al lijkt Den Haag winnende te zijn (zie ook: Wateringse Veld)