Willem I der Nederlanden

Willem I der Nederlanden (officieel: Willem Adolf van Oranje-Nassau) was de eerste koning van Nederland die vooral bekend werd als handelaar in drugs en als Lego-verslaafde.

Willem I der Nederlanden
Prins van Oranje
Periode 1795-1815
Voorganger Willem V
Opvolger Willem II der Nederlanden
Soeverein-Worst der Nederlanden
Periode 1813-1815
Voorganger -
Opvolger -
Koning van Nederland en België
Periode 1815-1830
Voorganger -
Opvolger -
Koning van alleen Nederland
Periode 1830-1840
Voorganger -
Opvolger Willem II der Nederlanden
Legoman der Nederlanden
Periode 1813-1813 (Hij was maar 3 minuten Legoman)
Voorganger -
Opvolger -
Slaafje van de Paus
Periode 1825 - Onbekend
Voorganger -
Opvolger Gordon
Emokoning
Periode 1830-1843
Voorganger -
Opvolger OMGOMGOMGem056x
Vader Willem V
Moeder een koe
Dynastie Legodynastie

Hij was een lego-verslaafde koning
~ Kapitein Overduidelijk over Willem I

Hij vond het leuk in Somalië
~ Kapitein Overduidelijk over Willem I

Godverdomme zeg! Die vieze tering legopijper!
~ Hans Teeuwen over Willem I

Een Somaliër! Waar!
~ Geert Wilders over Willem I

HIJ HEEFT GEEN LEVEN!
~ Emo over Willem I

JeugdBewerken

 
De jonge Willem in zijn kinderjaren in Somalië.

Willem werd geboren als zoon van een koe en Willem V. Willem zelf leek niet echt op een koe, maar ook niet op een mens zoals zijn vader. Hij leek meer op een varken maar dat hebben wetenschappers tot aan de dag van vandaag niet op weten te lossen.

Willem had vroeger een heel moeilijke jeugd; hij had namelijk geen vriendjes om mee te spelen, en dus raakte Willem in een diepe depressie. Hij dacht dat zijn moeder hem wel advies kon geven, maar het enige antwoord wat hij van haar kreeg was: *boe*. Willem was even vergeten dat zijn moeder een koe was. Willem ging aan de drugs, hij begon met het eten van kindercocaïnelolly's. Dat was erg stout van Willem, hij moest voor straf naar zijn kamer.

Later brak de oorlog met de Fransen uit.Willem en zijn ouders moesten vluchten naar het veiligste land op aarde: Somalië. Willem vond Somalië een heel fijn land. Het enige land waar mensen in vrede samen kunnen leven, er werd nooit iemand neergeschoten; en Willem had heel aardige neger-vriendjes. Om er helemaal bij te horen schminkte Willem zich helemaal zwart. Zo voelde hij zich echt een Somaliër.

Lego-verslavingBewerken

In Somalië kreeg Willem een doosje lego van een neger-vriendje. Willem wist eerst niet wat het was, want normaal speelde hij altijd met Playmobil. Toch vond Willem de lego veel leuker; hij gooide al zijn Playmobil weg, om plaats te maken voor lego.

Willem kreeg €3800,00 zakgeld per week, en daar kocht hij zoveel mogelijk lego van. Willem raakte er langzamerhand verslaafd aan, maar wat geeft het?

Terugkeer en inhuldigingBewerken

Willem had het erg naar zijn zin in Somalië totdat hij een brief kreeg; hij moest terug naar Nederland om koning te worden. Willem vond het heel erg dat hij Somalië te verlaten maar toen hij te horen kreeg dat hij de titel Legoman zou krijgen. Toen Willem dat hoorde vertrok hij meteen weer naar Nederland. Hij kwam aan bij Scheveningen in een rubberen opblaasbootje. De volgende dag werd Willem ingehuldigd als Legoman (wat hij maar 3 minuten was) en Soeverein-worst. Twee jaar later werd Willem ingehuldigd als Koning.

SinterklaasBewerken

In 1825 op 5 december mocht Willem Sinterklaas spelen op de Jantje-Pietersenschool. Willem voelde zich erg vereerd toen hij het nieuws hoorde. Helaas wist Willem niet waar je zo'n kostuum kon krijgen en dus stal hij wat kleren van de Paus, die leken op een Sinterklaas-pak. Wat Willem niet wist, was dat het een poeppak van de Paus was die hij altijd aantrok als hij moest schijten. Dus toen de Paus moest schijten en zijn poeppak miste schakelde hij meteen de Paus-politie in. Die kwamen er achter dat Willem zijn poeppak gestolen had en moest Willem tijdelijk de slaaf van de Paus zijn.

Zie ookBewerken

}