Dr Pepper

Versie door Il Palazzo (Overleg | spam) op 24 mei 2007 om 07:06 (Pagina aangemaakt: Momenteel zijn er drie theorieën over wie Dr. Pepper was; ==Dr Pepper (lid van het rapduo Salt-N-Pepa)== De eerste theorie beweerd dat Dr Pepper lid was van Salt-N-Pepa. Hij zou...)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)

Momenteel zijn er drie theorieën over wie Dr. Pepper was;

Dr Pepper (lid van het rapduo Salt-N-Pepa)

De eerste theorie beweerd dat Dr Pepper lid was van Salt-N-Pepa. Hij zou met Salt-N-Pepa diverse hits hebben gescoort zoals ‘’”Salt”’’, ‘’”Peppah“’’, ‘’”Kerrie”’’, ‘’”Paprika”’’, ‘’”Basilicum”’’ en ‘’”Kip-kruiden (kan sporen van pinda’s bevatten)”’’.

Pepa (Dr. Pepper) zou na een slechte jeugd in “Da Hood” alles op alles hebben gezet om arts te worden en een remedie tegen AIDS en appeltaart zonder slagroom te vinden. Hij zou hierin zijn geslaagd en later op de praktijk een rapper genaamd Salt hebben geholpen. Hier hadden zij volgens getuigen een gesprek met als gevolg Salt-N-Pepa.

Pepa zou in zijn latere leven veel drugs hebben gebruikt en zelfmoord hebben gepleegd op 22 mei 1994 na het uitbrengen van een mislukt album.

Dr Pepper (wonderdokter uit Brabant)

Dr Pepper zou volgens de tweede theorie een wonderarts uit Brabant zijn geweest. Hij zou een praktijk hebben in Oss alwaar hij het communisme behandelde. Tot aan zijn eenzame dood zou hij hebben gevochten tegen het communistische meesterbrein Jan Marijnisen. Hij sloeg er echter nooit in om Jan te doden en de SP te stoppen voordat Nederland communistisch zou worden.

De SP is tot op de dag van vandaag bezig met het voorbereiden van een tijd gevuld met totale communisme.

Dr Pepper (Drankje)

De derde en laatste bekende theorie meld dat Dr Pepper een drankje zou zijn en nooit een levend persoon zou zijn geweest. Het drankje Dr Pepper is een frisdrank die wereldwijd wordt verkocht voor een gemiddelde prijs van €0.39 per blikje (a 33 cl)

Smaak van Dr Pepper

De smaak van Dr Pepper valt moeilijk te beschrijven. Het verschild namelijk van smaak als je bepaalde gerechten hebt gegeten.

Gerecht Smaak
Geen Rubberachtig kers met een vleugje cola
Macaroni Nikkel en uranium met een vleugje cola
Noodles (kip) Kip met een vleugje cola
Alle stoofgerechten van AH Natte hond en batterij met een vleugje cola
Cocabladeren Sauerkraut mitz strudel und bratwurst
YUI-ei Bloederig
Appeltaart Cola


Zie ook


Onze drummer kan niet lezen!
Dus zolang dit artikel geen plaatjes heeft, blijft hij hier doordrummen.
Kan jij die niet even als de wiedeweer gaan zoeken en plaatsen?
Als je even geen tijd hebt om te fotosoepen, dan vind je
HIER
wel iets waar een passend commentaar bij kan!