Bezig met het aanmaken van Narnia

Waarschuwing: u bent bezig met het aanmaken van een pagina die in het verleden verwijderd is.

Overweeg of het terecht is dat u verder werkt aan deze pagina. Voor uw gemak staan hieronder het verwijderingslogboek en het hernoemingslogboek voor deze pagina:

  • 14 jan 2014 09:20 Vsotvep Overleg spam heeft de pagina Narnia verwijderd (De inhoud was: "Narnia is een land het ligt ergens naast verwegistan en heeft goede banden met de verenigde federatie van teletubieland. het word ontvolkt door liliput..." (145.103.245.2 was de enige auteur))
  • 18 okt 2012 10:54 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina Narnia verwijderd (Troep: De inhoud was: "Paarden leven niet op deze planeet, dat komt omdat appels er niet komen. Ikea kasten heb je hier wel. Lol {{weg}}")
  • 21 jan 2011 12:19 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina Narnia verwijderd (Troep: De inhoud was: '{{weg}} narnia is gemaakt om homo's op te slaan. in nederland zijn er heel veel netto homo's (homo's die uit de kast zijn gekomen) het bruto homo's ligt natuurlijk hoger omdat een aantal homo's nog in de kast zitten. deze kast heet )
  • 22 jun 2008 10:15 Vsotvep Overleg spam heeft de pagina Narnia verwijderd (2 weken waardeloos: De inhoud was: ''''Narnia''' is de thuis planeet van de Homo's, De planeet is compleet roze en bestaat voor 85% uit Nichtios, door deze stof word de planneet roze gekleurd en er ontstaat een grote aantrekkingskracht tot cilin)

U bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt hierdoor bij elke bewerking opgeslagen en openbaar gemaakt in uw gebruikersbijdragen en de bewerkingsgeschiedenis van deze pagina. U kunt zich kosteloos inschrijven/aanmelden en dan verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Voor het opslaan moet kunt u eerst uw bewerking controleren met de knop "Bewerking ter controle tonen". U krijgt dan boven het bewerkingsveld de versie met de door u gemaakte bewerkingen te zien. Dit kunt u herhalen totdat de bewerking het gewenste resultaat geeft. Daarna kunt u uw versie opslaan met de knop "Pagina opslaan". Vergeet alstublieft niet de samenvatting met de reden van de wijziging(en) in te vullen.
Lees a.u.b. de Beginnersgids, en wees grappig, niet gewoon stom!
U stemt ermee in, dat uw bijdragen onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 licentie opgeslagen worden.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following hCaptcha:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)
Creative-commies.png Opgelet: Alle bijdragen aan Oncyclopedia worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 (zie het algemeen voorbehoud voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor 'Pagina Opslaan'.

Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf heeft geschreven, of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
GEBRUIK GEEN MATERIAAL DAT BESCHERMD WORDT DOOR AUTEURSRECHT, TENZIJ U DAARTOE TOESTEMMING HEEFT.

Creativecommunistinfo.png