Bewerken van OnWoordenboek:P

U bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt hierdoor bij elke bewerking opgeslagen en openbaar gemaakt in uw gebruikersbijdragen en de bewerkingsgeschiedenis van deze pagina. U kunt zich kosteloos inschrijven/aanmelden en dan verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Voor het opslaan moet kunt u eerst uw bewerking controleren met de knop "Bewerking ter controle tonen". U krijgt dan boven het bewerkingsveld de versie met de door u gemaakte bewerkingen te zien. Dit kunt u herhalen totdat de bewerking het gewenste resultaat geeft. Daarna kunt u uw versie opslaan met de knop "Pagina opslaan". Vergeet alstublieft niet de samenvatting met de reden van de wijziging(en) in te vullen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 54: Regel 54:
   
 
===Pieperitus===
 
===Pieperitus===
'''Pieperitus''' is een gevaarlijke en vaak dodelijke [[ziekte]] die op de hele wereld te krijgen is. Pieperitus wordt veroorzaakt door gebrek aan groenten en is dus erg populair bij kinderen. Pieperitus wordt vaak gezien als straf van [[De Grote Vier]] omdat mensen niet meer in hen geloven. Pieperitus is niet besmettelijk maar komt wel veel voor bij bepaalde soorten mensen, zoals anorexiapatiënten, [[emo]]'s en [[zombie]]s (want die eten alleen maar vlees).
+
'''Pieperitus''' is een gevaarlijke en vaak dodelijke ziekte die op de hele wereld te krijgen is. Pieperitus wordt veroorzaakt door gebrek aan groenten en is dus erg populair bij kinderen. Pieperitus wordt vaak gezien als straf van [[De Grote Vier]] omdat mensen niet meer in hen geloven. Pieperitus is niet besmettelijk maar komt wel veel voor bij bepaalde soorten mensen, zoals anorexiapatiënten, [[emo]]'s en [[zombie]]s (want die eten alleen maar vlees).
 
===Pinkeltje===
 
===Pinkeltje===
 
[[Image:Best-funny-pictures frog-o-kitty.jpg|thumb|right|'''De Sesamkat is de enige natuurlijke vijand van Pinkeltje, hier getoond in karakteristieke jachtvermomming]]
 
[[Image:Best-funny-pictures frog-o-kitty.jpg|thumb|right|'''De Sesamkat is de enige natuurlijke vijand van Pinkeltje, hier getoond in karakteristieke jachtvermomming]]
Lees a.u.b. de Beginnersgids, en wees grappig, niet gewoon stom!
U stemt ermee in, dat uw bijdragen onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 licentie opgeslagen worden.
Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)
Creative-commies.png Opgelet: Alle bijdragen aan Oncyclopedia worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 (zie het algemeen voorbehoud voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor 'Pagina Opslaan'.

Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf heeft geschreven, of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
GEBRUIK GEEN MATERIAAL DAT BESCHERMD WORDT DOOR AUTEURSRECHT, TENZIJ U DAARTOE TOESTEMMING HEEFT.

Creativecommunistinfo.png