Bewerken van OnWoordenboek:P

U bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt hierdoor bij elke bewerking opgeslagen en openbaar gemaakt in uw gebruikersbijdragen en de bewerkingsgeschiedenis van deze pagina. U kunt zich kosteloos inschrijven/aanmelden en dan verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Voor het opslaan moet kunt u eerst uw bewerking controleren met de knop "Bewerking ter controle tonen". U krijgt dan boven het bewerkingsveld de versie met de door u gemaakte bewerkingen te zien. Dit kunt u herhalen totdat de bewerking het gewenste resultaat geeft. Daarna kunt u uw versie opslaan met de knop "Pagina opslaan". Vergeet alstublieft niet de samenvatting met de reden van de wijziging(en) in te vullen.

Deze bewerking kan ongedaan gemaakt worden. Hieronder staat de tekst waarin de wijziging ongedaan is gemaakt. Controleer voor het opslaan of het resultaat gewenst is.

Huidige versie Uw tekst
Regel 14: Regel 14:
 
*Hoogtevrees voelen bij zelfmoordsprongen.
 
*Hoogtevrees voelen bij zelfmoordsprongen.
 
*Door het lint gaan wanneer de laatste [[fles]] bier wordt aangesproken.
 
*Door het lint gaan wanneer de laatste [[fles]] bier wordt aangesproken.
  +
  +
===Papier===
  +
{{C|Papierrr hierrr!|[[Efteling|Holle Bolle Gijs]] in actie.}}
  +
'''Papier''' is een vezelige substantie die voornamelijk gebruikt wordt om na geurig toiletbezoek het ontlastende deel van de anatomie schoon te maken, en eventueel, bij een overschot aan enthousiasme, de rest van de omgeving ook. In vroeger tijden, zo ongeveer vanaf het begin van de IIde eeuw na C. tot aan het begin van de XXIste eeuw, werd er ook op geschreven, en werd het ook bedrukt, activiteiten die overigens best te combineren waren met de eerder vermelde schoonmaakprocedure. Is verkrijgbaar in de vorm van bladen van diverse grootte, maar het aanbod is sterk geslonken sinds de literaire functie zo goed als weggevallen is.
   
 
===Pa'rabool===
 
===Pa'rabool===
Lees a.u.b. de Beginnersgids, en wees grappig, niet gewoon stom!
U stemt ermee in, dat uw bijdragen onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 licentie opgeslagen worden.
Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)
Creative-commies.png Opgelet: Alle bijdragen aan Oncyclopedia worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 (zie het algemeen voorbehoud voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor 'Pagina Opslaan'.

Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf heeft geschreven, of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
GEBRUIK GEEN MATERIAAL DAT BESCHERMD WORDT DOOR AUTEURSRECHT, TENZIJ U DAARTOE TOESTEMMING HEEFT.

Creativecommunistinfo.png