Bezig met het aanmaken van Violet

Waarschuwing: u bent bezig met het aanmaken van een pagina die in het verleden verwijderd is.

Overweeg of het terecht is dat u verder werkt aan deze pagina. Voor uw gemak staan hieronder het verwijderingslogboek en het hernoemingslogboek voor deze pagina:

  • 6 mei 2017 21:11 Roye7777777 Overleg spam heeft de pagina Violet verwijderd (1 of meer weken "Werk aan de Winkel (WadW)" of "Waardeloos": Het is feitelijk. Verder heeft het, op enkele redelijke stukjes na, niet echt veel grappigs. '''Violet''' is een bijzondere kleur. Het is lichter dan gewoon roze, en donkerder dan wit...)
  • 9 dec 2010 20:14 CartoonistHenning Overleg spam heeft de pagina Violet verwijderd (Troep: De inhoud was: '{{weg}} <!-- <gallery> Commentaar </gallery>[[Categorie:Categorie:Afbeelding VoorbeeldCategorie:Afbeelding Voorbeeld]] --> '''''Schuingedrukte tekst''' == Deelonderwerp == ''haaaaaaaaaaaaai!!!!!')
  • 8 dec 2010 15:07 CartoonistHenning Overleg spam heeft de pagina Violet verwijderd (Gedobbel: De inhoud was: '{{weg}} '''Violet''' <s> Dit artikel is geheim en mag nooit worden gelezen</s> Violet is een kleur die officieel niet bestaat het is een kleur die in het geheim door de regering word gebruikt als nieuw wapen tegen de (rode cum)

U bent niet aangemeld. Uw IP-adres wordt hierdoor bij elke bewerking opgeslagen en openbaar gemaakt in uw gebruikersbijdragen en de bewerkingsgeschiedenis van deze pagina. U kunt zich kosteloos inschrijven/aanmelden en dan verschijnen uw bewerkingen onder uw gebruikersnaam, naast andere voordelen.

Voor het opslaan moet kunt u eerst uw bewerking controleren met de knop "Bewerking ter controle tonen". U krijgt dan boven het bewerkingsveld de versie met de door u gemaakte bewerkingen te zien. Dit kunt u herhalen totdat de bewerking het gewenste resultaat geeft. Daarna kunt u uw versie opslaan met de knop "Pagina opslaan". Vergeet alstublieft niet de samenvatting met de reden van de wijziging(en) in te vullen.
Lees a.u.b. de Beginnersgids, en wees grappig, niet gewoon stom!
U stemt ermee in, dat uw bijdragen onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 licentie opgeslagen worden.

To protect the wiki against automated page creation, we kindly ask you to solve the following hCaptcha:

Annuleren Hulp bij bewerken (opent in een nieuw venster)
Creative-commies.png Opgelet: Alle bijdragen aan Oncyclopedia worden geacht te zijn vrijgegeven onder de Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 (zie het algemeen voorbehoud voor details). Als u niet wilt dat uw tekst door anderen naar believen bewerkt en verspreid kan worden, kies dan niet voor 'Pagina Opslaan'.

Hierbij belooft u ons tevens dat u deze tekst zelf heeft geschreven, of overgenomen uit een vrije, openbare bron.
GEBRUIK GEEN MATERIAAL DAT BESCHERMD WORDT DOOR AUTEURSRECHT, TENZIJ U DAARTOE TOESTEMMING HEEFT.

Creativecommunistinfo.png