Rechts dat hij is!

In Sovjet Rusland, pijltje wijst naar JOU!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over verwijzingen.

is de verwijzing naar de kant waarheen het pijltje wijst, welke dit is kunt u zeer goed uitvinden door doorgrondig onderzoek te doen even te kijken in welke richting het pijltje wijst, welk pijltje dit is kunt u vast wel vinden in de titel van dit artikel.

GeschiedenisBewerken

De verwijzing heeft altijd al bestaan. Deze kan variëren van "Hee, jij daar, uilenbal!" tot "Gelieve de instructie te volgen". Toch zijn er sterke bronnen van encyclopedieën die Sovjet Rusland als peetvader van de verwijzing beschouwen.

KritiekBewerken

Veel mensen hebben zich afgevraagd of deze theorie eigenlijk wel klopt, omdat een pijl zowel in de richting van de punt kan wijzen, als dat deze kan wijzen in de richting van het grootste deel, zijnde de staart, ook wel stok of bezemsteel genoemd.

Ook kan dit een instructie zijn om de knop → op iemands toetsenbord in te drukken (preferabel dat van uzelf) dit zou handig van toepassing kunnen zijn bij een gids om iets te doen, of bij een handleiding om bloemen te verzorgen.

Samenvattend is het teken → een teken van richting, vastheid, loopings, bochten en bloempjes!

De Paus kon er niet goed tegen dat Sovjet Rusland als peetvader werd gezien van het pijltje. Als groots maffiabaas is hij peetvader over alles behalve zijn favoriete bezigheid, namelijk vingerwijzen. Ook zou de Paus wel meer hobby's hebben die met vingers en wijzen te maken hebben, daarvoor verwijs ik u met de vinger naar het artikel over koorknaapjes

Zie ookBewerken

Koorknaap