Rekenen met de min...

Minnen en punten worden in Morse gebruikt.
~ Kapitein Overduidelijk over een minpunt van de min

Wat een negatief artikeltje, zeg!
~ Jomanda over negatieve voortekenen

U drukte op de min-toets.... dat is een TEKEN AAN DE WAND! Daarmee hebt U uw dagelijkse verborgen horoscoop geactiveerd, want U hebt overduidelijk behoefte om bemind te worden.

RamBewerken

U ramde op de min toets: U wilt wilde sex (met veel xxx-jes!). Voor minder gaat U niet!

StierBewerken

Door als een dolle stier op de min-toets te drukken stelt U uw partners erg teleur! Drink wat stierenmelk om uw gemoedsrust terug te brengen.

KreeftBewerken

De achteruitgang van uw typevaardigheid wordt weerspiegeld in Uw persoonlijkheid. De kreeft mint nimmer, hij wordt bemind, en speelt graag "Nim".

LeeuwBewerken

U brult, maar wilt geen streepjes als een tijger. Het minstreepje kan bij U nog net door de beugel, maar zebrastrepen worden door U woest verslonden.

SchorpioenBewerken

De minne lacht U toe! Minder uw libido en toets uw typevaardigheid door ook eens de positieve kant van uw bestaan te zien.

WatermanBewerken

De waterman houdt vooral van de zeemeermin. Een zee-meer is uiteraard een contradictio in terminis, vandaar dat U min of meer heen en weer drijft tussen Minsk en Meerdijk.

BoogschutterBewerken

U mikte op de min, maar schoot een bok. Een steenbok?

SteenbokBewerken

De Steenbok eet graag mintblaadjes (waarvan men mint-thee zet), en drinkt liefst zuiver mineraalwater.

VissenBewerken

Met zo'n kort (-)hengeltje ontloopt U gelukkig de dans. U bent een gevoelsmens, en minstens drie keer per week wilt U blub zeggen tegen uw beminden.

TweelingenBewerken

U beiden weet vooral de wiskunstige kant van de min te waarderen. Want min x min is plus! En stapelt U beiden zich op elkaar dan ontstaat de '=', het symbool van het ZIJN!

MaagdBewerken

U bent minimalist. U trekt graag af (uw belasting en zo, want u wilt uiteraard vermindering van uw terug te betalen bedrag).

WeegschaalBewerken

U staat veel rood (in de min dus). Probeer uw toetsingsinkomen eens in te toetsen bij de belastingaangifte, door de mintoets te vermijden.

Zie ookBewerken