NPO 3FM

(Doorverwezen vanaf 3FM)
Octagon-warning.png Waarschuwing!
Dit artikel is serieus! Serieus!


3fm.jpg

Wat nou serieus? Dit is serieus gelul! Ik draai liever nog maar een plaat...
~ Giel Beelen over 3FM.

NPO 3FM ("Nodeloos Plechtige Omroep 3FM") is de meest serieuze en daarmee gevaarlijke radiozender. Deze radiozender wordt vanwege zijn serieusheid op Oncyclopedia vanwege haar concept en doel sterk vermeden en op Wikipedia ook omdat de Wikipedianen niet van de muziek van nu houden. Oncyclopedisten echter wel, maar 3FM gaat te serieus met deze muziek om en andere actualiteiten. Gevaarlijke is 3FM ook wat komt door de serieus gevaarlijke radioactieve straling/golven waar al miljoenen mensen mee besmet zijn.

Serieus gevaarBewerken

3FM is niet zomaar een radiozender. Het is een gevaar voor de gehele wereld voor iedereen die ernaar luistert. Vooral voor mensen die regelmatig naar de muziek van nu luisteren en de andere radiozenders nogal saai beginnen te worden. Waarom 3FM zo gevaarlijk is weet eigenlijk alleen de gehechte en trouwe luisteraar. Deze zal zeggen dat 3FM zeer serieus is. Fouten worden niet geduld, mensen worden hierdoor keihard gestraft of zelfs direct ontslagen. De muziek is ook serieus, de humor is serieus, het gelach is serieus, de leugens zijn serieus, de onzin is serieus, een geflipte cabaretier is serieus, een astmatische geranium is serie... nee, dat gaat te ver. We houden het op, de Jostiband is serieus en het leven op Mars ook. Door de serieusheid stijgt het aantal luisteraars met de dag omdat de wereld van tegenwoordig steeds meer serieus wordt. Gelukkig is er nog Oncyclopedia maar goed, humor wordt al snel niet meer geaccepteerd zoals het is, de woorden discriminatie en haat komen dan voorbij die ten onterechte worden gebruikt voor de grap van nu, maar 3FM is geen grap: Het is er serieus! Het IS serieus! De serieusheid trekt de luisteraar aan zodat deze gek wordt, in een hypnose raakt en weigert om de radio lost te laten en deze kapot te knuffelen van vreugde.

Serieuze muziekBewerken

De muziek die 3FM uitzendt is gevaarlijk. Niet alleen omdat 3FM zelf al gevaarlijk is door de serieusheid die het uitstraalt (radioactieve stralen en golven, nogal logisch) maar ook doordat de muziek allemaal gestolen wordt van de andere concurrerende radiozenders zoals Radio 538. De muziek geeft dan de luisteraar het idee om door te luisteren en mee te zingen/praten/kreunen/huilen/schreeuwen/slaan/schoppen/vernielen/schelden en nog eens het idee te geven dat het gewoon geen gestolen muziek is in plaats van wel gestolen.

Serieus aandachtBewerken

 
Een serieuze afbeelding met een serieus glazen huis. Wees gewaarschuwd!

Serieus aandacht wordt besteed aan de al ziek geworden kinderen in Afrika die ook zaten te luisteren naar 3FM. Deze kinderen worden echter veel zieker doordat een veel grotere afstand van de uitzender wonen. Hoe groter de afstand, hoe groter de straling. Dit wordt sinds een tijd door 3FM geholpen om te bestrijden door de belangrijkste mensen van 3FM op te sluiten in een glazen huis om door een maand lang zonder eten en drinken te zitten om daar voor schut te staan voor het volk, om zo ook het nog enigszins "goed" te maken met de kinderen in Afrika. Hier wordt altijd serieus veel aandacht aan besteed. Zijzelf moeten dan ook in dat glazen huis gedwongen afkicken van de radioactieve straling/golven om later weer "schoon" het glazen huis te verlaten en weer terug aan het werk te gaan bij hetzelfde 3FM om het oude tempo weer op te pakken en vervuild te raken met die gevaarlijke straling/golven, waar echter serieus minder aandacht aan wordt besteed.

Serieus talentBewerken

3FM DJ's zijn over het algemeen bekende mensen die hun tijd eigenlijk verdommen om radio te maken voor het volk om ze steeds vaker 3FM te laten luisteren. Van sommigen van dat volk willen een aantal zelf bij de uitstoter van de radioactieve straling/golven komen werken. Hiervoor zijn serieuze verkiezingen waar deze "zombies" moeten gaat zingen en DJ'en voor het volk, onder toezicht van een té serieuze jury, die let op de serieusheid en de stijl. Natuurlijk moet die ook serieus zijn. Slechts een paar komen door ronde 1, en een héél minuscuul aantal ten opzichte van 16 miljoen mensen komt door naar de finale. De winnaars krijgen een baan en moeten de eerste dagen schoonmaken om de omgeving te leren kennen, want het gebouw moet serieus uit het hoofd geleerd worden, en hoe kan dat anders dan eerst honderden keer door dezelfde gang te lopen?

Serieus ook zienBewerken

  ¡Zie hieronder de hevig concurrerende radiozenders!  
MNM ·Q-music ·Radio 1 ·Studio Brussel ·JOE fm
Klara ·3FM ·Radio 538 ·Veronica ·SlamFM