AAAAAAAAA! (taal)

Abord1a.gif Waarschuwing!
Dit artikel bevat AAAAAAAAA!
AAAAAAAAA-AAAAA-1!.PNG

AAAAAAAAA! is wereldwijd een van de minst gesproken talen, velen denken zelfs dat de taal slechts een mythe is, de taal bestaat echter wel maar het aantal sprekers is beperkt, AAAAAAAAA! is dan ook geen officiële landstaal. Hier en daar zijn er mensen die AAAAAAAAAAAAAAAAAA! spreken.

GeschiedenisBewerken

OorsprongBewerken

Men schat de oorsprong van AAAAAAAAA! lang geleden, soms wordt zelfs gedacht dat het de oudste taal ter wereld is, deze bewering klopt echter niet omdat de oudste taal nog geen regels had en AAAAAAAAA! wel. Men denkt dat de taal juist een zeer jonge taal is ten opzichte van vele andere talen, de meest populaire theorie is dat de taal een geheime taal was voor ketters in de middeleeuwen, in de Middeleeuwen was wetenschap nog verboden en werd daarom als een ketter aangezien, de wetenschappers van toen bedachten daarom een soort codetaal die zo ingewikkeld was dat alleen echte slimme mensen deze taal konden begrijpen, zo werd AAAAAAAAA! geboren, en daarmee gelijk als een mythe gezien. Mensen dachten namelijk dat de taal zeer gemakkelijk was vanwege het primitieve alfabet met maar 1 letter, veel mensen(vooral de priesters en de paus) probeerden de taal van de wetenschappers te ontcijferen maar ieder van hen faalde. Zo kon men niet meer achter de ideeën van de wetenschappers komen zonder zelf een wetenschapper te zijn.

Verder verloopBewerken

Na de Middeleeuwen heeft AAAAAAAAA! zich verder ontwikkeld tot een modernere taal, het middeleeuwse dialect verdween hierdoor echter en zo zijn veel opvattingen van de wetenschappers van toen nog steeds niet ontcijferd. Na veel veranderingen in de vrijheid van meningsuiting werd AAAAAAAAA! een overbodige taal, wetenschappers hoefden hun denkbeelden niet meer geheim te houden en daarom konden ze met gemak in hun eigen taal hun opvattingen schrijven, AAAAAAAAA! kwam steeds meer in verval en begon zelfs te verdwijnen. Nu wordt AAAAAAAAA! alleen maar gezien als symbool om slim te zijn, dit wordt weer misbruikt door veel domme mensen omdat ze hun hele leven wijten aan het leren van de taal. Tegenwoordig zijn het dus vooral domme mensen die de edele taal schenden.

KenmerkenBewerken

DialectenBewerken

AAAAAAAAA! staat bekend als de taal met de meeste dialecten, dat komt omdat het een wereldwijde taal was in de middeleeuwen, elk land had wel zijn eigen ketter met wetenschappers die AAAAAAAAA! op een andere manier spraken zo zijn dialecten gevormd zoals het Spaans AAAAAAAAA!, het Nederlands AAAAAAAAA!, het Engels AAAAAAAAA! en het Duits AAAAAAAAA!. Sommige landen hebben zelfs binnen hun dialect nog meer dialecten, zoals het Schots-Engels AAAAAAAAA! of het Fries-Nederlands AAAAAAAAA!.

AlfabetBewerken

  Zie Lijst van eenletterwoorden die met een A beginnen voor het hoofdartikel over dit onderwerp.

Het alfabet is niet zoals bij alle andere talen de basis van de taal zelf, in het AAAAAAAAA! is elke letter van het alfabet de letter A, daarnaast zijn ook alle cijfers de letter A, alleen bij leestekens wordt onderscheid gemaakt, meestal gebruikt men het uitroepteken om een zin af te sluiten.

De TaalBewerken

 
Basiskennis van AAAAAAAAA! is een pré voor muzikanten vanwege de vele A-tonen.

Gezien het aantal dialecten van de taal kunnen we in dit artikel maar 1 dialect behandelen, dit is het Nederlands AAAAAAAAA! Dit dialect komt het meest in de buurt van de taal waarin dit artikel is geschreven, daarnaast is het een van de meest simpele en gebruikte dialecten gezien het aantal wetenschappers dat uit Nederland en België komt.

GrammaticaBewerken

Het gaat er bij AAAAAAAAA! om dat je altijd alles in hoofdletters schrijft, waarom men dit doet is onbekend, in het Nederlands AAAAAAAAA! zijn Nederlandse woorden overgenomen in de letter A, hieronder een aantal voorbeelden

 • Ik ga fietsen = AA AA AAAAAAA!
 • Wee gij ketter, want den toorn Gods zal op u neerdalen = AAA AAA AAAAAA, AAAA AAA AAAAA AAAA AAA AA A AAAAAAAAA!
 • AAH ik ben een meeuw = AAA AA AAA AAA AAAAA!

UitspraakBewerken

Voor gewone mensen zoals jij is AAAAAAAAA! alleen te begrijpen qua uitspraak, dit komt omdat men het verschil in letters toont door elke A anders uit te spreken, zo wordt AAAAAAAAA! een soort Morsecode, er zijn echter altijd uitzonderingen met bepaalde woorden, jij wordt bijvoorbeeld anders uitgesproken omdat de letter i is ingesloten tussen 2 j's, zo wordt de i een halflange A in plaats van een 9/6 lange A.

SchrijfwijzeBewerken

 
Een boek in het AAAAAAAAA! Let vooral op het feit dat cijfers niet in AAAAAAAAA! zijn geschreven.

De schrijfwijze is anders in de taal, men schrijft het AAAAAAAAA! bijna altijd met de hand om verschillen in letters te maken, dit is echter niet toegestaan in het AAAAAAAAAAA AAA AAA AAAAAAAAA! (woordenboek van het AAAAAAAAA!). Het totaal begrijpen van de taal kost jaren omdat bijna elke zin een uitzondering is, eigenlijk is AAAAAAAAA! een en al wiskunde, wanneer bijvoorbeeld ik aan het begin van de zin staat en voor het woord ben staat er AA AAA, maar als er staat 'Ben ik' staat er in het AAAAAAAAA! AAAAA AAAAAAAAAAA, zo heeft elke zin zijn uitzondering zodat alles anders wordt, hierdoor heeft het langste woord in het AAAAAAAAA! slechts 23 letters.

SprekersBewerken

 • Baby's, baby's leren in de baarmoeder altijd het middeleeuwse AAAAAAAAA! Dit is echter tot op de dag van vandaag niet ontcijferd dus de babytaal ook niet.
 • De Paus, is het je wel eens opgevallen dat hoe ouder de pausen worden, hoe vreemder ze gaan praten, vaak komt er niets anders meer uit hun mond dan A AAAAAAAA AAA AAAAA AAA AAAAAAAAA! Dit komt omdat ze hun hele leven gewijd hebben aan het leren van het AAAAAAAAA!, dit heeft verder niets met ouderdom te maken zoals veel Christenen denken.
 • Wetenschappers, alle wetenschappers kennen deze taal, meestal sterrenkundigen en genetici, dit omdat zij het leven wilden verklaren zonder de hulp van de bijbel, dit was natuurlijk illegaal in de Middeleeuwen.
 • Mensen wanneer ze geslachtsgemeenschap hebben, wanneer mensen AAA AAAAAA zoals in het AAAAAAAAA! zeggen, komt er bij hen een hormoon vrij die voor het spreken van AAAAAAAAA! zorgt, vaak zeggen de mensen dan het volgende: AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA! Dit betekent op de manier hoe men het uitspreekt(ah) 'Ik haat je echt uit de grond van mijn hart'; niet erg toepasselijk voor een geslachtsgemeenschap, vind je niet?

TriviaBewerken

 • De afkorting van de base Adenine is vernoemd naar AAAAAAAAA!
 • Er bestaat ook Braille voor AAAAAAAAA! dit is precies hetzelfde als de geschreven taal maar dan allemaal dezelfde tekentjes met braille
 • In Vaticaanstad is AAAAAAAAA! nog steeds verboden terwijl de paus het spreekt.

Hij was maar een clown in het AAAAAAAAA!:Bewerken

 A    A
 A    A
AAAAA  AAAAA
 A    A
 A AAAA A
  AAAAAA
 A AAAA A
 A    A
  AAAAAAAA

Zie ookBewerken