*hik*Alcohol

Je wordt er dronken van
~ Kapitein Overduidelijk over Alcohol

In Sovjet Rusland, Alcohol drinkt JOU!!
~ De situatie in Sovjet Rusland over Alcohol

BrEeZaH!!!1!111!!!
~ Jouw Buurmeisje

"*hik*...*kots*"
~ Stomdronken zatlap over Alcohol

Alcohol ook bekend als C2H5OH, ofte الكحول, is een uitvinding van Arabische geleerden, *hik* met vele toepassingen. Meestal wordt het gedronken door *hik* jongeren (<18), deze noemen dat niet drinken *hik* maar 'Comazuipen'. Alcohol is absoluut *hik* niet verslavend en het is erg gezond *hik* om per dag zo'n 1,5 liter alcoholische drank *hik* binnen te krijgen. *hik hik*

Twee flesjes *hik* Alcohol van een product dat bij gebrek aan alcohol in de plaats daarvan wel gebruikt wordt. Let op de handen die proberen ze van je af te pakken *hik*. Sla die *hik* handen maar in elkaar.

Gevolgen van *hik*AlcoholBewerken

Alcohol kan vele gevolgen hebben *hik*. Deze gevolgen kunnen komen in verschillende *hik* en ook onverwachtse vormen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het slaapvermogen en de *hik* evenwichtstest. *hik*

Gevolgen van *hik*Alcohol in de AutoBewerken

Alcohol heeft vrij positieve *hik* gevolgen op autorijden. Je mag namelijk niet van de overheid *hik* achter je eigen stuur kruipen *hik* dus je rijdt altijd mee met iemand anders. *hik* Dit is voordelig want je hoeft dan niet te *hik* betalen als je dronken *hik* vriend tegen een dubbele boom die probeert over te steken *hik* botst. Ook mag je van de Politie *hik* gratis een ballonnetje opblazen als je zelf rijdt. *hik*

Gevolgen van *hik*Alcohol op weg naar HuisBewerken

Handig is dat als je op weg naar huis je je huis niet kan vinden *hik*, dat je geen bed nodig hebt. Je *hik* valt vanzelf in slaap midden *hik* op de weg. Ook een toilet vinden is dan een *hik* stuk makkelijker.

 
Erg populair op jongere leeftijd

Negatieve GevolgenBewerken

  • Je wordt best *hik* vaak door twee of vier agenten *hik* gekidnapt. Ze nemen je soms mee naar *hik* een lege kamer, waar je dan rustig kan kotsen *hik*.
  • Er komt een mannetje in je hoofd wonen die *hik* denkt dat het een houtzagerij is *hik*. Hij begint meestal te werken *hik* zodra je wakker wordt.
  • 's ochtends lopen er om je heen altijd veel katers. Als je *hik* Allergisch bent voor katten heb je dus *hik* pech.
  • Mensen kijken je altijd een beetje *hik* vreemd na.
  • De grond begint te draaien!
  • Je wordt zzznel mmmooeeeee ...... zzzzz......
  • zzzzz..... zzzzzzz...... zzzzz.... zzzzzz....
  • Je weet de volgende dag niet meer wat je nou precies hebt aangereden.

Wakker wordenBewerken

Als je eenmaal wakker bent geworden uit je roes - Aah, wat een koppijn... - heb je dus koppijn. Dit is niet fijn, dus je wilt er zo snel mogelijk vanaf komen. Dit gebeurt meestal - Potverdikkeme, waar is die kan water... - door je hoofd nat te maken. - *PLONS* Hmmmmmm! -.

Zie ook:Bewerken

Zonder drank geen klank!

Alcohol · Appelsap · Bier · Coca-Cola · Dr Pepper · Cocktail · Energiedrank · Jägermeister · Melk · Mountain Dew · Water · Whisky · Wijn


Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
20 januari 2014
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.