Illuminati Seal.png WAARHEID!
Dit artikel behandelt De Waarheid. Dezelfde Waarheid die de regering geheim houdt! Geloof niet langer in leugens en ontdek De Waarheid !


Anime komt uit Japan
~ Kapitein Overduidelijk over anime

Duh, krootzak! Natuurrijk komt anime uit Japan
~ Koda Kumi over Kapitein Overduidelijk

Sja, die heb dus te veel anime gesjien
~ Johan Cruijff over Koda Kumi en YUI


Anime is een Japanse creatie. De Japanners hebben anime gecreëerd om zo een laatste poging te doen om nog eens te doen watze niet gelukt is toen ze in de 2e wereldoorlog samenwerkten met Duitsland. Na hun 1e nederlaag riepen ze alle mangaka (codenaam voor de hoog opgeleide huursoldaten) bij elkaar om een nieuw plan te bedenken. Deze bijeenkomst werd gehouden in een als sex shop vermomde militaire basis, en dat zie je ook terug in wat ze uiteindelijk hebben bedacht: anime, de codenaam voor dodelijk verslavende en hersenspoelende tekenfilms.

Mooi voorbeeld van waar anime over gaat

Origineel was dit idee niet, want er bestond al manga, de codenaam voor de iets minder dodelijk verslavende en hersenspoelende strips. Anime deed het net iets beter omdat de mensheid van tegenwoordig te dik en lui is geworden om telkens de bladzijde van een stripboek om te slaan en naar een scherm kijken vereist minder energie. Ook zien veel (uitermate zielige) jongeren uit gebrek aan een sociaal leven (dit gebrek kan soms door een al aanwezige anime verslaving komen)de personages uit anime als hun "vrienden". Hier slaan de Japanners voordeel uit. Zo zijn freaks, dikke jongeren, losers en loners (zie Emo) eerder het slachtoffer van anime.

Kenmerken van animeBewerken

Deze tekenfilms worden via internet en televisie verspreid en zo worden miljoenen mensen blootgesteld aan

 • Getekende jonge meisjes in schooluniformen met raargekleurd haar
 • Getekende jonge meisjes in schooluniformen met raargekleurd haar en te grote op en neer vliegende borsten
 • Getekende jonge meisjes in schooluniformen met raargekleurd haar en te grote op en neer vliegende borsten en grote raargekleurde ogen met een onnatuurlijke glinstering erin
 • Getekende jonge meisjes in schooluniformen met raargekleurd haar en te grote op en neer vliegende borsten en grote raargekleurde ogen met een onnatuurlijke glinstering erin die verkracht worden door getentakelde pedofielen
 • Dingen die niet veel met jonge meisjes te maken hebben maar wel met bloed, moord, vette wapens, robots, onmogelijke acties die er cool uitzien ...en vrouwen met te grote borsten en een om zaad smekende blik in hun ogen.
 
Een bewegend voorbeeld

Dit klinkt allemaal heel aantrekkelijk, en daarom is het juist zo gevaarlijk. De kijker heeft niet in de gaten dat met elke seconde die er verstrijkt tijdens het kijken, er een miljoenste van hun hersenen afsterft. Zo veranderen de otaku (codenaam voor de slachtoffers, komen we later op terug) uiteindelijk in hersenloze zombies.

Ook zie je dat de mangaka werden geïnspireerd door hun samenwerking met Duitsland tijdens de oorlog. Een duidelijk voorbeeld: de anime Elfenlied genaamd. Hierin wordt door de vele moorden en het bloed eigenlijk al een waarschuwing gegeven voor de laatste stap in het plan (zie: Ondergang van de Mensheid, verderop in dit artikel).

 
Erg gevaarlijk voorbeeld van Engrish

Nog een allerlaatste kenmerk is de beruchte Engrish. Omdat een merendeel van de otaku Engels praat, willen de Japanners ervoor zorgen dat ze niet meer met elkaar kunnen communiceren door de otaku Engrish te leren. Dit is een parodie op het echte Engels, met veel grammaticafouten en soms ook Japanse klanken erdoorheen waardoor het niet meer te volgen is. De anime die aan de otaku wordt gevoerd staat vol met Engrish, maar de naive otaku zien dit als een schattige poging van de Japanners om ook Engels te leren. Ook zorgt anime ervoor dat de otaku Japanse woorden overnemen als:

 • Kawaii
 • Sugoi
 • Konnichiwa
 • Daisukiyo
 • Baka

Deze woorden hebben allemaal dezelfde betekenis: dood aan de domme blanken. Als je dit achterstevoren zegt resulteert dat in het Engelse spontaneous human combustion. Er gebeurt dan dus ongeveer hetzelfde als wat er gebeurt als je een schaap op zn kop zet, maar dan met jou.

OtakuBewerken

 
Een typische otaku

Otaku spreek je uit als o-tak, zonder de "u" dus, want Japanners hebben trauma's door de de "u" opgelopen en spreken die nooit uit. Dit komt vermoedelijk doordat er lang gedacht werd dat alle mensen met spleetogen aliens waren, en met UFO's op Aarde landden. Een vreselijke belediging was dat natuurlijk, dus eigenlijk wilden ze alle drie de letters in "UFO" verbannen in de uitspraak, maar dat kon niet omdat vele Japanse maffiabazen (yakuza genaamd) de uitdrukking fo' shizzle wilden blijven gebruiken.

Een otaku is het Japanse woord voor "iemand die geobsedeerd is met iets". Tegenwoordig wordt dit woord vooral gebruikt als men het heeft over de slachtoffers van animeverslaving. Voordat dit het geval was, werden otaku gezien als mensen die bezeten waren door de duivel en daardoor rare obsessies kregen met dingen als

 • Garnalenkoekjes
 • Tenen wassen
 • Glimlachend met het hoofd knikken en beleefde buiginkjes maken
 • George Bush aanbidden

Na dat laatste wist men zeker dat deze otaku niet menselijk waren. Dus werden ze verbrand. Maar nu is otaku helemaal in, de anime verslaafden dragen deze naam met trots.


Waaraan herken je een otaku?Bewerken

 
Voorbeeld van grote zweetdruppels als afkickverschijnsel

Het is van levensbelang om een otaku op tijd te herkennen. Zo kun je de otaku proberen te helpen, door hem te laten afkicken. Dit doe je door de otaku in een ruimte te zetten met een televisie en daarop Amerikaanse tekenfilms. Er kunnen afkickverschijnselen voorkomen, zoals het zweten van onmogelijk grote zweetdruppels die ergens midden op je hoofd blijven hangen en niet verder naar beneden vallen. Als je een otaku niet meteen geneest heb je kans zelf aangestoken te worden, daarom hier een paar kenmerken van een otaku:

 • Ongekamde, ongewassen haren
 • Wallen onder de ogen
 • Altijd een slechte kledingsmaak
 • Kwijl dat uit de mond druipt

Maar in het ernstigste geval zijn alle hierboven genoemde symptonen verdwenen en zit de otaku in de laatste fase: de otaku is zoveel hersencellen verloren dat het zelf een anime personage wordt. Dit herken je zo:

 • Grotere ogen en borsten
 • Draagt kattenoren en eist vanaf nu Neko-chan genoemd te worden
 • Rare, niet altijd duidelijk zichtbare puntneus zoals alle personages in anime
 • Is hyperactief, glimlacht teveel en kan niet meer lopen, alleen huppelen

Soms passen ze hun hele kleding garderobe aan om op hun favoriete personage te lijken. Deze mensen zijn vaak ook het lelijkst en zijn bijna zombies geworden. Ze heten Cosplayers.

Ondergang van de MensheidBewerken

 
De ondergang.... wordt gebracht door zo'n kawaii gezicht... ongelofelijk....

De ondergang van de mensheid is de laatste stap in het uiterst evil plan van de Japanners. Eigenlijk was niet dit helemaal de bedoeling, maar ze hebben hun uitvinding, anime, onderschat. Het is bijna niet meer tegen te houden. Er is berekend dat op 18 mei 2012 iedereen een hersenloze zombie is geworden en dan gaan we allemaal dood. Maar treur niet, want de Japanners gaan zelf ook tenonder, ha! Er zijn nog enkele pogingen gedaan door de Japanse overheid om Japan te redden, maar die zijn gestaakt onder het motto "Wat geeft het?".

Leuke links om te bezoeken voordat je doodgaatBewerken

Leer hier de gevaarlijke taal Engrish te herkennen

Zie otaku in hun laatste fase, leedvermaak!

Word zelf otaku (niet aan te raden!)