Appeltaart

Leesvoerlogo.png
Leesvoer


Hmmm... apple pie.
~ Homer Simpson over appeltaart

Mmmm! Met slagroom!
~ Mieke Maaike over appeltaart

Elementary, my dear Watson.
~ Sherlock Holmes over appeltaart

Eerst schiep ik appeltaart, daarna pas de mens.
~ God over appeltaart

Appeltaart is een taart met appel.
~ Kapitein Overduidelijk over appeltaart

J'adore taart d'Appel
~ Een Fransoos over appeltaart

Dit artikel gaat over een uitvinding.
Namelijk:
Appeltaart.
Appeltaart is uitgevonden door God
in verband met een nationaal kampioenschap uitvinden.

Appeltaart is een seksspeeltje dat voornamelijk wordt gebruikt door mannen. Veel mannen vinden het namelijk prettig om hun familiejuwelen in het voorverwarmde speeltje te stoppen. Gymnastische bewegingen zorgen dan voor een erotisch en opwindend gevoel.

Daarnaast wordt appeltaart ook wel eens gebruikt voor consumptie. Hiervoor gebruikt men eetstokjes. Appeltaart is een Indonesisch gerecht.

Ook word gespeculeerd dat Het geen appel was die de slang aan Eva gaf maar een Appeltaart. God werd hierdoor zo kwaad dat hij het voor vrouwen mogelijk maakte om koters te krijgen van seks.

AdminsBewerken

 
Maar... waar is de slagroom?

Naar het schijnt zijn de admins van de Oncyclopedia gek op appeltaart. Waarom nou juist de appeltaart zo in trek is bij de admins is bij de gebruikers volkomen onduidelijk, maar er bestaat een licht vermoeden dat alle Oncyclopedia-admins mannen zijn; dit wordt echter nog nader onderzocht.

GebruikersBewerken

Het schijnt dat veel schrijvers en editors van Oncyclopedia ook niet vies zijn van appeltaart, met of zonder slagroom, maar het liefst met warme chocolademelk. Er is overleg geweest over hoe te handelen met deze perverselingen, maar vanwege hun eigen stiekeme voorliefde voor dit walgelijke product, hebben de sysops nooit overeenstemming kunnen bereiken over het beleid ten opzichte van gebruikers die van appeltaart houden en zelfs geregeld appeltaart misbruiken voor hun walgelijke pleziertjes.

Ingrediënten, bereidingswijze en consumptieBewerken

Ingrediënten voor appeltaart worden, om ze voor consumptie geschikt te maken, verschrikkelijk gemarteld. Eerst worden ze tot pulp geslagen en in gigantische molens uit elkaar gerukt. Dan worden ze (nog levend) op een laag vuurtje verbrand en in stukken gesneden, waarna de stukken uiteindelijk vermalen worden en in een bad met zoutzuur gegooid. En dat alles voor de perverse genoegens van de Oncyclopedisten! Is die prijs niet wat hoog?

IngrediëntenBewerken

 • Appeltaart.
 • Slagroom

BereidingswijzeBewerken

 • Lanceer de room met een sierlijke boog op de appeltaart.
 • Lik de spuit af.
 • Eet de overgebleven room op

ConsumptieBewerken

 • Klaar is Kees.
 • Sla Kees neer.
 • Sla daarna Klaar neer (Oftewel 2x Kees).
 • Pak de appeltaart.
 • Ren, ren, ren!
 • En eet 'm op!
 • Zeg daarna: Mmmmmmm... Lekker

Zie ookBewerken

Aan de schandpaal genageld! Vastgenagelde versie:
3 aug 2007
Dit artikel is een verschrikking! Daarom is het vastgenageld aan de schandpaal zodat iedereen er rotte groenten tegenaan kan gooien.