Artikel gefinancierd door Google

Deze reclamebanner is niet gefinancierd door Google. Of wel?

Dit artikel gefinancierd door Google is een artikel dat betaald wordt door Google, en daardoor meer views kan krijgen en ook sneller bekeken kan worden door spy-tools van Google. Nu volgt een reclameblok, wacht u alstublieft 15 seconden voor u verder kan lezen.

Reclameblok 1Bewerken

Terwijl we u onderhouden met een tijdelijk reclameblok, willen we u wijzen op de fantastische diensten van Google en op een nieuw product in de OnMarkt. Zo kunt u Oncyworsten kopen voor 5 euro terwijl ze eerst 5 euro waren, dat is een besparing!!! We zeggen alleen niet van hoeveel.

Einde van het reclameblokBewerken

 
Reclames blokkeren in uw browser? Dat vindt Google niet leuk. Dit gebeurt met de zonderaars en wees gewaarschuwd.

Dank u wel voor het wachten. Zoals al in de eerste paragraaf te lezen was is een artikel wat gefinancierd wordt door Google een artikel met potentie, omdat het meer views krijgt. Ook is een artikel gefinancierd door Google... wacht, u hebt al teveel gelezen. U moet nu weer door een reclameblok heen voordat u verder mag lezen.

Reclameblok 2Bewerken

Wist u dat er net een nieuw product uit is? Airsmash. Sla de warme lucht weg en koude lucht ook met de verschillende standen! Ga snel naar de OnMarkt voor uw laatste kans op een AirSmash.

Einde van het reclameblokBewerken

Dank u wel voor het wachten tot het reclameblok voorbij was. Google komt geld tekort en is een arm bedrijf, dus zoals u begrijpt moeten we ook enige inkomsten krijgen via reclames die de kijker niet storen. Daarom zorgt Google ervoor dat je 10 seconden naar een reclame moet kijken voordat je verder kan gaan met kijken. Bij een artikel gefinancierd door Google wordt de leestekst onderbroken door reclames. Oh sorry, we merken dat u misschien de leestekst wou pauzeren. Nu wilt u verder lezen, maar daarvoor moet u weer door een reclameblok heen.

Reclameblok 3Bewerken

Wist u dat dit reclameblok gefinancierd wordt door Google? Wilt u meer weten over het gegoochel van Google? Ga dan naar www.google.nl en laat uzelf volgen door bedrijven die u irritante reclames geven.

Einde van het reclameblokBewerken

Dank u wel. Uiteraard snapt Google dat u het vervelend vindt, maar daarom worden de reclameblokken ook zo kort mogelijk gehouden.

Een artikel gefinancierd door Google heeft te weinig geld gekregen om bruikbare info te kunnen bevatten, daarvoor zou het artikel meer geld nodig hebben voor Research en Development en daarom is het artikel vrij waardeloos, maar Google verdient er geld aan, dus is het niet erg.

U bent aan het einde van het artikel en daarom moet u nog door een reclameblok heen.

Reclameblok 4Bewerken

Wist u dat dit reclameblok een reclameblok is? Meer weten over een reclameblok? Ga naar www.ikweetnietwaarikinformatiekanvindenovereenreclameblok.nl

Zie ookBewerken

Deze links worden mede mogelijk gemaakt door Hansjepansje de Hansworstslager