Artikelen het is geschrijven van een duitse Autor wo geen Nederlands sprakt

Een Duitser wo sprak geen Nederlands.

Het Artikelen het is geschrijven van een duitse Autor wo geen Nederlands sprakt, is een Artikelen het is geschrijven met vijl goude Intentije un wenijg Kunnen van de nederlandse Sprak. Het Artikelen is een Produktije van de Duitse Organisatije for de Verstandiging met andere Natijonenen.

ProduktijeBewerken

 
Het Vougel sprak geen Nederlands.

Het Specialistenen van de genamte duitse Organisatije hebt de nederlandse Sprak vun Gebrouksanweizingen studiret. Een Rijze en de Nederlandene hebt de Specialistenen nijet gemakt. Het hat geen Finzancije for Vacancijes habt. Det lerning in het Coffeshops is nijet gesijn. For Duitse is de Bezook van den Coffeshopjes nijet gestattet. Frouw Merkel wullt dat nijet.

Spraklijke ProblemenenBewerken

For de nederlandse Lezers is de Artikelen het is geschrijven van een duitse Autor wo geen Nederlands sprakt goud to lezen. For duitse Lezers as well. Lezers van Frankrijk un Zuidbelgiê havt Probleme mit de Spraken in de Artikelen het is geschrijven van een duitse Autor wo geen Nederlands sprakt. De Lezers van dijze een un een halve Natijon kunnen lé articlé quel scriboraunt de un Àútór almand que no parle francais lezen. Het is ach lezenswert. Een Oversetzing met Google-Oversetzing kunn moglijk zijn, is aver net van de Autor wo geen Nederlands sprakt getestet geweijzen.

IntentijeBewerken

 
Een gaanze Organisatije wo sprakt geen Nederlands.

De Duitse Organisatije for de Verstandiging met andere Natijonenen hat de duitse Touristenen nijet goud gefundenen de in de Nederlande geijn und van al nederlandse Stadsburgeren erwartenen, dat se duits spraken. De Presidentje van de Organisatije sprakt: Wer will roken, der soll spoken. Namentlijk Nederlands!
De Nederlandse Koning sprakt da to (in klare Duits): Endlich merken die Deutschen, dass sie nicht das Zentrum der Welt sind. Zij makte Coffee un hat de duitse Organisatjie to Coffeebezook in de Koninginspalastenen en Den Haag.

OnderstutzingBewerken

De Projektje van de Duitse Organisatije for de Verstandiging met andere Natijonenen is onderstutzt van de duitse Bondesregiring un de Nederlandse Ehredivisije. Och de Noordbelgiske Regiring gevt Financijes for de Oraganisatije un de Artikelen het is geschrijven van een duitse Organisatije wo geen Nederlands sprakt.

RelatijesBewerkenDies Artikel ist geschrewen durch einen Deutscher!

}